Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Kur tu gerpetixo po 30tb. Gavai? 
man teks dasipirkti nes truks dvieju tb iki 10 dienu. Nugara maudzia blyn kaip pries mmm..  pasidaviau arklidese, namie tai ir sona maudzia :unsure:

Norfos vaistinėje pirkau https://www.nvaistin..._1088&ID=352365

Nu va... pailsėk, pasaugok save  :4u:​ 

Atsakyti

Aciu, mimmoza ☺

Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺attachicon.gif20200110_185313.jpg

Sveikinu, man rožinis benubir rodė tokį vaiduokliuką ir dabar jau jam du mėnesiai 😍

Atsakyti

Labutis, truputi buvau pradingusi :) darbuose paskendusi :) 

Sveikinu pamacius du bruksniukus :wub:​  kazkaip nieko neplanuoju si menesi, tai nieko ir nesitikesiu daug ciklo gale😊

Atsakyti

Bendrazyges, siunciu jums virusiukus 😍

Pridėta:

Atsakyti

❤❤❤ sveikinimai ❤❤❤

Atsakyti

Vau koks gražus testukas  :wub: Sveikinimai pirmąjai 2020 m. nėštukei  :nestuke​ 

Atsakyti

Šiandien pradėjau gerti prg  :) tai po 10 dienų reikreikės testuką darytis, Trupinėlis susirenku virusiukus ir būtų neralu kažką pamatyti, bet daug nesitikiu iš šios stimuliacijos. Tik kažkaip išmušė iš ramybės būsenos stiprūs kiaušidžių skausmai, kurie tęsėsi dvi dienas, o paskui stebuklingai po nakties nustojo skaudėti. 

Atsakyti

Koks ryškuolis testukas 😊 Sveikinimai 🌹😊

Atsakyti

Nu fsio, palaukit visos nes man mimozai ir airisei labai reikia tu virusiuku..  :angel2:  nes mes jau laaaaaabai ilgai laukiam..  :unsure: 

Atsakyti

Nu fsio, palaukit visos nes man mimozai ir airisei labai reikia tu virusiuku..  :angel2:  nes mes jau laaaaaabai ilgai laukiam..  :unsure:

Dar virusiuko labai reikia garbanelelei ir gintarei, man rodos ir Niloticus ilgai planuoja  :hmm: 

Atsakyti

:D  :D  :D You go girl!  :ploja2: 

Kad tik tie virusiukai eitu kazkaip pagal eile. Ne velnio!  :lol: Na bet sulauksim kada nors ir mes, ane? 

Atsakyti

Dar virusiuko labai reikia garbanelelei ir gintarei, man rodos ir Niloticus ilgai planuoja  :hmm:

ti va taip visas isrikiuoyi palei laukimo lika ir visnai po kitos.. 

gi tare bus sekanti su paglbiniu, pamatysi ! Kazkaip labai labai tikiu, kad tik tiek jai ir tetruksta. 

Atsakyti