Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Nežinau ar jau čia tas teigiamas teigiamas :D nes vakar tai nieko nebuvo, o šiandien jau yra. Bet ne toks ryškus kaip kontrolinis pagaliukas.

Kad teigiamu ov laikyti, testinė turi būti ryškesnė už kontrolinę arba bent jau tokio pačio ryškumo.

Kisulita, gal gi ryt niekas nebesutrukdys nt pasidaryti  :D 

Gintare, gal ir tu kokį ryt dar pagadinsi?  :D

Panos mums reikia teigiamo testuko  :D  :D  :D

Hal, kaip tu mieloji laikaisi?   :ax:​ 

Atsakyti

Kad teigiamu ov laikyti, testinė turi būti ryškesnė už kontrolinę arba bent jau tokio pačio ryškumo.

Kisulita, gal gi ryt niekas nebesutrukdys nt pasidaryti  :D

Gintare, gal ir tu kokį ryt dar pagadinsi?  :D

Panos mums reikia teigiamo testuko  :D  :D  :D

Hal, kaip tu mieloji laikaisi?   :ax:​ 

neee, nedarysiu daugiau  :D   veidas jau patines siandien- mmm pareina  :D​  

Atsakyti

Nežinau ar jau čia tas teigiamas teigiamas :D nes vakar tai nieko nebuvo, o šiandien jau yra. Bet ne toks ryškus kaip kontrolinis pagaliukas.

teigiamas testas bus tada kada antras pagaliukas bus tokio pat ryskumo kaip pirmas arba dar ryskesnis  :4u:   

Atsakyti

Jei gerai pamenu, tai šiandien Airisės pasimatymas su mažyliu(-iais)  :ax: lauksim naujienų!!!  :nestuke 

Atsakyti

Jau norėjau ir šiandien nesidaryti, nes naktį kėliausi kelis kartus į tuoletą ir pagalvojau, kad nereikia, nes nieko nerodys, bet tai, kad ryte gulėjau ir ištisai save tikinau, sunervino ir pasidariau  :lol: Na vaiduokliukas yra ir tikrai gan matosi gerai, bet kas man nepatiko, tai kad testas keistai nusidažė pamerkus į šlapimą, balti plėmai iš pradžių buvo, nusidažė tik ta dalis, kur kontrolinė juostelė, kita pusė tik vėliau irgi visa rožinė pasidarė ir atsirado vaiduokliukas  :) Ar nebus brokuotas testas  :hmm: Vyras tai zyzia, kad čia neigiamas, nes instrukcijose paveikslėlyje parodyta, kad abi juostelės turi būti vienodo ryškumo  :oh:

Pridėta:

Atsakyti

Jau norėjau ir šiandien nesidaryti, nes naktį kėliausi kelis kartus į tuoletą ir pagalvojau, kad nereikia, nes nieko nerodys, bet tai, kad ryte gulėjau ir ištisai save tikinau, sunervino ir pasidariau  :lol: Na vaiduokliukas yra ir tikrai gan matosi gerai, bet kas man nepatiko, tai kad testas keistai nusidažė pamerkus į šlapimą, balti plėmai iš pradžių buvo, nusidažė tik ta dalis, kur kontrolinė juostelė, kita pusė tik vėliau irgi visa rožinė pasidarė ir atsirado vaiduokliukas  :) Ar nebus brokuotas testas  :hmm: Vyras tai zyzia, kad čia neigiamas, nes instrukcijose paveikslėlyje parodyta, kad abi juostelės turi būti vienodo ryškumo  :oh:

Kisulita  :4u:  nu bet tas vaiduokliukas tai gerai iziurimas, reik dar vieno pakartotinio. Linkiu kad butu irgi II  :wub:​ 

Atsakyti

Kisulita  :4u:  nu bet tas vaiduokliukas tai gerai iziurimas, reik dar vieno pakartotinio. Linkiu kad butu irgi II  :wub:​ 

Aha, pakartoti reikės, nes šitas labai įtartinas buvo  :) Ir Iki parduotuvėje ji radau, tai nežinau ar labai patikimas  :D Varysiu ieškoti Easy testuko  :D​ 

Atsakyti

Aha, pakartoti reikės, nes šitas labai įtartinas buvo  :) Ir Iki parduotuvėje ji radau, tai nežinau ar labai patikimas  :D Varysiu ieškoti Easy testuko  :D​ 

Laukiam pakartojimo! Laikau kumščius! 

Atsakyti

Nu man čia į vaiduoklį nė pro kur nepanašu  :hmm:  :D Aiškus ir gan ryškokas antras brūkšniukas  :ax: O tie testai būna kad keistai dažosi  :oh: Svarbu testas neišsiliejęs  :bigsmile: Linkiu ryškėti ir lauksim pakartotino testuko  :bigsmile:  :wub:​ 

Atsakyti

Kisulita!  :yahoo:   Oj, jauciu cia viskas i gera  :4u:   Pakartok testa dar  :wub:   

Atsakyti

Laukiam pakartojimo! Laikau kumščius! 

Aš irgi nekantrauju pasidaryti, tikiuosi nesugrybavo nt  :unsure: 

Nu man čia į vaiduoklį nė pro kur nepanašu  :hmm:  :D Aiškus ir gan ryškokas antras brūkšniukas  :ax: O tie testai būna kad keistai dažosi  :oh: Svarbu testas neišsiliejęs  :bigsmile: Linkiu ryškėti ir lauksim pakartotino testuko  :bigsmile:  :wub:​ 

Aha, pasakyk mano vyrui, kad čia ne vaiduoklis, jam čia net ne teigiamas testas, nes turi būti kaip instrukcijos paveiksliuke, abi juostelės vienodo ryškumo  :lol: 

Kisulita!  :yahoo:   Oj, jauciu cia viskas i gera  :4u:   Pakartok testa dar  :wub:   

Kartosiu, tuoj užmigs mažasis ir važiuosiu iki parduotuvės nt ieškoti ir dar kokią picą prigriebsiu :D Vyras pasirūpins, jeigu pabus kol manęs nebus  :D 

Atsakyti

Kisulita - puikiai matosi  :wub: čia jau ne vaiduoklis 👻 laukiam ito testuko  :wub: 

Atsakyti