Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Na va, planavau nepirkti testukų, bet vyras ėmė ir susirgo, tai teko man pavažiuoti iki parduotuvės ir aišku parsivežiau nt  :lol:  Gerai, kad tik vieną, nes galvojau jau kokius keturis griebti, nusprendžiau pataupyti  :D​ 

Va va, taip ir būna 🤣 kada planuoji gadinti? ☺️ 

Atsakyti

Va va, taip ir būna 🤣 kada planuoji gadinti? ☺️ 

Būtų gerai palaukti bent iki savaitgalio, bet kadangi gerai save pažįstu, tai panašu, kad jau ryt bus padarytas  :oh:​ 

Atsakyti

Būtų gerai palaukti bent iki savaitgalio, bet kadangi gerai save pažįstu, tai panašu, kad jau ryt bus padarytas  :oh:​ 

Oj lauksim lauksim mes testuko lauksim  :yahoo:​ 

Atsakyti

Oj lauksim lauksim mes testuko lauksim  :yahoo:​ 

Oj, tikiuosi atrasiu kantrybės iki savaitgalio palaukti  :D​ 

Atsakyti

Sveiko, merginos! 

Mano fronte nieko naujo, darbais užsikasus ir tiek. 

Apie testus mačiau kalbat, tai pas mane visuose stalčiuose jų randu  :frusty: prisipirkus iš Lt per skirtingus grįžimus ir net pamiršus kur prasidėjus, rankinuke, kosmetinėj, vonioj... Reik kažkaip suslept vienoj vietoj išrankiojus prieš svečiams atvarant :)

Dar turiu užsisakius lubrikantą tą rožinį paatojimui, tai aš jo net iš pakuotės neišėmiau, o ***** kainavo vis tiek ir liks nepanaudotas... Jeigu kada grįšiu į Lt ir turėsiu vietos, tai galėsiu kuriai išsiųsti, už siuntimą tik grąžinsit  :ax:​ nu jei reiks kam :) 

Atsakyti

na ir kaip?  :D 

as sugadinau siandien viena NT- aisku- pinigai i bala, kaip ir zinojau, nu bet taip nagus ziezejo, kad turejau sugadint..  :D  

dar taip juokimgai- kad niekaip nejo atidaryt pakuotes  :lol:  :lol:  visaip plest bandziau- niekaip! tada protingas balsas sako- padek tu ta testa i sona, negadink- vistiek nieko nebus..bet kur tau.. nepaklausiau vidinio balso- dantim praplesiau pakuote  :lol:  :lol:  :lol:​  

Atsakyti

na ir kaip?  :D

as sugadinau siandien viena NT- aisku- pinigai i bala, kaip ir zinojau, nu bet taip nagus ziezejo, kad turejau sugadint..  :D  

dar taip juokimgai- kad niekaip nejo atidaryt pakuotes  :lol:  :lol:  visaip plest bandziau- niekaip! tada protingas balsas sako- padek tu ta testa i sona, negadink- vistiek nieko nebus..bet kur tau.. nepaklausiau vidinio balso- dantim praplesiau pakuote  :lol:  :lol:  :lol:​  

Man nepavyko pasidaryti, vaikas pabudo prisidaręs iki ausų kakų, net pro pamperso šonus jau prasprūdo, greit bėgom tvarkytis  :lol:  :lol:  :lol:  O pačią taip spaudė į tuoletą, kad iš kart paleidus ir variau daryti  :D Ir maniškis visur paskui sekioja, tai jeigu krapštyčiau nt, tikrai jis užsinorėtų ir nieko nepasidaryčiau  :D  Gal ryt bus ramesnis rytas  :D​ 

Atsakyti

Man nepavyko pasidaryti, vaikas pabudo prisidaręs iki ausų kakų, net pro pamperso šonus jau prasprūdo, greit bėgom tvarkytis  :lol:  :lol:  :lol:  O pačią taip spaudė į tuoletą, kad iš kart paleidus ir variau daryti  :D Ir maniškis visur paskui sekioja, tai jeigu krapštyčiau nt, tikrai jis užsinorėtų ir nieko nepasidaryčiau  :D  Gal ryt bus ramesnis rytas  :D​ 

:lol:  :lol:  :lol:​  

Atsakyti

:lol:  Išgelbėjo nuo testo darymo  :lol: 

Atsakyti

Sveikos, 

tai rytoj lauskim dar nt rezultatu  :4u: 

Mano ov testas pagaliau parodė antrą pagaliuką  :rolleyes:  apsidžiaugiau, bet kartu ir nuliūdau, nes išvažiuojam savaitgaliui pas tėvus, tai nelabai išeis turbut nd daryti  :unsure:  šiandien reikės prispausti, maža ką  :angel_not:  :D 

Atsakyti

Mano ov testas pagaliau parodė antrą pagaliuką  :rolleyes:  apsidžiaugiau, bet kartu ir nuliūdau, nes išvažiuojam savaitgaliui pas tėvus, tai nelabai išeis turbut nd daryti  :unsure:  šiandien reikės prispausti, maža ką  :angel_not:  :D

Tai jeigu ot teigiamas, tai dabar pats laikas nd, savaitgalį jau gali ir per vėlu būti  :D​ 

Atsakyti

Tai jeigu ot teigiamas, tai dabar pats laikas nd, savaitgalį jau gali ir per vėlu būti  :D​ 

Nežinau ar jau čia tas teigiamas teigiamas :D nes vakar tai nieko nebuvo, o šiandien jau yra. Bet ne toks ryškus kaip kontrolinis pagaliukas.

Atsakyti