Bet jeigu nebuvo pakankamai, bet buvo kažkiek nd, tai šansų visada yra
buvo 1 diena po mmm. Aisku, skaiciau kad ir tada galima pastot o po to buvo tik po OV. Tai nieko nesitikiu.
Si menesi prisipirkau OV testu..bandysim vel
zinoma eikit jau taip ilgai laukiat..
Kraują prisiduot belikę. Pratekamumas padarytas, spermograma yra. Gydytoja ilgai žaisti su natūralumais ilgai nerekomendavo. Tai nusprendėm plaukti pasroviui, išeina tvarkytis reikalus ir judėt į priekį. Kartais aš pasinervinu ir paašaroju, labai daug nežinomybės pripjauna. Kaip vaistus reiks leistis, labai bijau. Bet mažuliuko noriu. Ai nu vienu žodžiu.
Sveikutes na as vel islendu su pagalbos sauksmais nuo praeito ciklo "savivaliauju" be gydytojos nurodymu, todel ir bandymai su OT irgi toks beveik naujas dalykas, tai dabar labiau noriu issianalizuoti pries sekanti cikla. Radau info kad Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos. Tai reiskia nd labiausiai turetu but nuo teigiamo rezultato ir kelias dienas po? Nes as net ir susimasciau, nes pas gydytoja ji man kaip ir sudedavo grafikeli iki O ta ir ta diena, tai man cia galai nebesusiveda
Dar siandien taip pilva maudzia ir burzga visas kaip pries mmm nors dar tolokai jos. Negeriu si cikla gepretixo tai gal cia del to taip viskas susivele
Pitika5, merginos tau ir patarė kai buvo teigiamas OT daryt ND būtinai. ND reikia daryti po mmm reguliariai iki teigiamo OT, o nuo teigiamo stengtis nepraleisti, tai kokios 2-3 paros po teigiamo OT.
Iš patirties ir savęs stebėjimo galiu pasakyti, kad vaisingas dienas dar galima justi pagal gleives ir pojūtį slaptojoj vietelėj. Ten pasidaro drėgna, slidu , na ir gleivės turėtų būti skaidrios, tąsios (tik stebėt būna sudėtinga, jei kasdien ND darai, nes vyro turtas iškreipia vaizdą). Belieka tik pojūčiai.
Visi gydytojai pataria ND daryti reguliariai viso ciklo metu bent kas antrą, rečiausiai kas dvi dienas, nes nežinai kada tiksliai ta OV būna. Jei stebėdavo gydytoja kaip auga folis, tada kitas reikalas, ji gal ir gali sudaryt grafiką. Paprastai teigiamas OT ir kylanti LH banga negarantuoja, kad OV įvyko. Buitinėm sąlygom gerai matuoti ir BKT. Tada pagal OT matai, kad artinasi OV, o BKT pakilimas parodo, kad OV įvyko.
Kraują prisiduot belikę. Pratekamumas padarytas, spermograma yra. Gydytoja ilgai žaisti su natūralumais ilgai nerekomendavo. Tai nusprendėm plaukti pasroviui, išeina tvarkytis reikalus ir judėt į priekį. Kartais aš pasinervinu ir paašaroju, labai daug nežinomybės pripjauna. Kaip vaistus reiks leistis, labai bijau. Bet mažuliuko noriu. Ai nu vienu žodžiu.
Nebijok, nėra taip baisu kaip skamba O dėl paasarojimu manau kartais visai į sveikatą "išsikrauti", bent jau aš po to bent kuriam laikui aprimstu. Tai va nuotaikelei
Pitika5, merginos tau ir patarė kai buvo teigiamas OT daryt ND būtinai. ND reikia daryti po mmm reguliariai iki teigiamo OT, o nuo teigiamo stengtis nepraleisti, tai kokios 2-3 paros po teigiamo OT.
Iš patirties ir savęs stebėjimo galiu pasakyti, kad vaisingas dienas dar galima justi pagal gleives ir pojūtį slaptojoj vietelėj. Ten pasidaro drėgna, slidu , na ir gleivės turėtų būti skaidrios, tąsios (tik stebėt būna sudėtinga, jei kasdien ND darai, nes vyro turtas iškreipia vaizdą). Belieka tik pojūčiai.
Visi gydytojai pataria ND daryti reguliariai viso ciklo metu bent kas antrą, rečiausiai kas dvi dienas, nes nežinai kada tiksliai ta OV būna. Jei stebėdavo gydytoja kaip auga folis, tada kitas reikalas, ji gal ir gali sudaryt grafiką. Paprastai teigiamas OT ir kylanti LH banga negarantuoja, kad OV įvyko. Buitinėm sąlygom gerai matuoti ir BKT. Tada pagal OT matai, kad artinasi OV, o BKT pakilimas parodo, kad OV įvyko.
Na as stebiu save bet toks jausmas kad visi mano pozymiai buna gerokai iki O Kitas ciklas turetu but stimuliuojamas jei gydytoja ko vel nepergalvos po atostogu
Pitika5, tie požymiai ir turi atsirasti dar prieš OV. Taip sudaroma galimybė spermiukams išgyventi ir nuplaukti ten kur reikia. Tik deja, kartais organizme prasilenkia požymių pikas ir pati OV diena. Pagal natūralaus šeimos planavimo taisykles, vaisingas laikotarpis dar skaitosi nesibaigęs dieną po to, kai jau nematai vaisingų gleivių ir nejauti slidumo. Ir pirmas pakilusios BKT taškas rodo, kad OV dar gali įvykti tą dieną, arba jau įvyko. O kadangi kiaušinėlis gyvybingas 24 h, tai nereikia praleisti progų.
Sėkmės stimuliuojantis, ir kad gydytoja nepersigalvotų