Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Oj, tikiu kaip nekantru. O cia kantrybes reikia daug. Pas mus iki IVF irgi viskas labai ilgai tempesi, atrode va prasides IVF - atsipusiu nuo pastovaus laukimo, nes zinosiu, jog darom kazka. Kai prasidejo IVF - galvoju na atsipusiu, kai pastosiu, nebereiks laukt kada gi cia mus ta laime aplankys. Dabar, kai gavau teigiama rezultata - vel laukiu echoskopijos, nes pergyvenu, kad tik viskas butu gerai, kad leliukas vystytusi pagal laika. Tikiu, kad po pirmo echo lauksiu sekancios, kad isitikint, kad sirdele plaka, ar dar kazkas.

Tikrai taip, vis lauki lauki, vis įtampa, nerimas  :) Aš su antru nėštumu irgi laukiau vis kažko, tai echo, tai nipt atsakymų, tai saugių 12 sav., tai kol įpusės nėštumas, bet į nėštumo pabaigą atsipalaidavau, kai išėjau į dekretą, tai iš vis pasaka, gulėdavau kieme ant gulto saulytėje, mėgavausi kiekviena diena  :D Ir taip tikrai buvo geriau, tai linkiu, kad ir jums kuo greičiau praeitų tas vis kažko laukimo etapas ir ateitų mėgavimosi etapas, kai galima atsipūsti, užsikelti kojas, glostyti pilvuką ir pagaliau ramiai pabūti  :4u:​ 

Atsakyti

2 paros praėjo 😉 PRG pavertus antejos vienetais tik 43 nmol/l, ar neturėtų ir jis didėti? Visai pasimečiau :(

Jetus kaip greitai tavo pasimatymas! Kiek čia savaičių bus? 

Oj, nemaciau klausimo tavo. :) Eee bus 5 savaites ir 4 dienos? Nu kazkas panasaus. :D

Tikrai taip, vis lauki lauki, vis įtampa, nerimas  :) Aš su antru nėštumu irgi laukiau vis kažko, tai echo, tai nipt atsakymų, tai saugių 12 sav., tai kol įpusės nėštumas, bet į nėštumo pabaigą atsipalaidavau, kai išėjau į dekretą, tai iš vis pasaka, gulėdavau kieme ant gulto saulytėje, mėgavausi kiekviena diena  :D Ir taip tikrai buvo geriau, tai linkiu, kad ir jums kuo greičiau praeitų tas vis kažko laukimo etapas ir ateitų mėgavimosi etapas, kai galima atsipūsti, užsikelti kojas, glostyti pilvuką ir pagaliau ramiai pabūti  :4u: 

Kaip teisingai viska surasei  :wub: 

Atsakyti

Airise  :yahoo: sveikinimai!!!  :yahoo:

Šiaip įdomu, ar po proceduros dirbai normaliai ar gal biuletenį ėmei, kad namuose pagulėtum? 

Atsakyti

Juste Havva, kaip tu, sulaukei mmm?

sulaukiau ir jau pasibaige... sekanciu nelaukiu 02.29. 

siandien pagalvojau apie ov testus, smalsu pasibandyt...

as jau savaite nedarbingume... namai atsibodo. visa savaitgali kuopiau namus, atsikraciau labai daug daiktu,rubu, patalyniu ir t.t. viska padovanojau. pasijauciau padarius gera darba. ryt einu pas seimos gydytoja, testis nedarbinguma. 

siulus po op vakar issiemiau pati. viskas lyg ir graziai gyja, tik kartais tokie silpnumai uzeina, visai atrodo neturiu jegu kai tik is namu kazkur iseinu, pastebejau, kad giliau ikvepus,ziovaujant, ciaudint ar kostint, skauda pilva. taip va ir laikausi. visa savaitgali neprisijungiau, tai dabar viska perskaiciau :) 

dziaugiuosi del tu pas kurias pilvelyje gyvena nauji, mazi zmogeliukai. 

Atsakyti

Airise  :yahoo: sveikinimai!!!  :yahoo:

Šiaip įdomu, ar po proceduros dirbai normaliai ar gal biuletenį ėmei, kad namuose pagulėtum? 

Emiau biuleteni. Realiai nuo punkcijos (pirmadienis) iki kitos savaites antradienio. Antras ikelimas buvo sestadieni, tai po jo dar kelias dienas pagulinejau. Nieko namuose nedariau, nors labai knietejo. Komedijas ziurejau, nes sakoma, kad juokas padeda. :) ir tiek. :) 

Atsakyti
Sulaukusios II  :wub:
  • Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
  • *Niloticus* (7 ciklas)
  • Airisė (95 ciklas)
Laukiančios II  :wub: 
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
02.12 Garbanelele nelaukia mmm (28 ciklas)
02.12 Kisulita nelaukia mmm (2 ciklas)
02.17 goodmorning nelaukia mmm (11 ciklas)
02.18 pitika5 nelaukia mmm (18 ciklas)
02.19 Dandelion fuzz nelaukia mmm (17 ciklas)
02.21 _mimozza_ laukia mmm (16 ciklas)
02.21 moka123 laukia mmm (17 ciklas)
02.29 Serena.. nelaukia mmm (4 ciklas)
02.29 Juste Havva nelaukia mmm (12 ciklas)
00.00 -hal- (28 ciklas)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 04 vasario 2020 - 09:00
Pakoreguoju, mano O ankščiau buvo, tai ir mm turi ankščiau pareiti 😊

Laukiančios II   :wub: 
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
02.10 Kisulita nelaukia mmm (2 ciklas)
02.12 Garbanelele nelaukia mmm (28 ciklas)
02.17 goodmorning nelaukia mmm (11 ciklas)
02.18 pitika5 nelaukia mmm (18 ciklas)
02.19 Dandelion fuzz nelaukia mmm (17 ciklas)
02.21 _mimozza_ laukia mmm (16 ciklas)
02.21 moka123 laukia mmm (17 ciklas)
02.29 Serena.. nelaukia mmm (4 ciklas)
02.29 Juste Havva nelaukia mmm (12 ciklas)
00.00 -hal- (28 ciklas)
Atsakyti

Kaip man po pietu blogumas apėmė, maža, kad antra diena vos kojas velku... Reiks kolos nusipirkt, kad pramuštų. Spėju kiauliena pietums nesuėjo...

Atsakyti

Kaip man po pietu blogumas apėmė, maža, kad antra diena vos kojas velku... Reiks kolos nusipirkt, kad pramuštų. Spėju kiauliena pietums nesuėjo...

o kola gerai. :) daug kur ji sueina, tik aisku geriau daznai negert  :angel_not:  

as jau nebezinau ka veikti namie :) ryt jau sakiau varysiu po pardes. man reikia mano pirmam vaikui nupirkti vientisa kombinzona zvejybai. dar kita savaitgali varom i pajuri :) gal kas zino kokiu minciu ir parduotuviu ? nes dabar toks amzius, kad labai sunku rasti :) nei prie vaiku nei prie suaugusiuju :)

redaguoju, vyriskui 12 metu, ugis 154cm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste Havva: 04 vasario 2020 - 18:18

Et, maudžia pilvo apačią, nelabai geras ženklas  :unsure:​ 

Atsakyti

Et, maudžia pilvo apačią, nelabai geras ženklas  :unsure:​ 

o man si menesi absoliuciai jokiu mmm simptomu.. nzn ar tai gerai ar blogai  :D  siaip buna, kad jau kokios 4 dienos pries pamaudzia papilve, o dabar tyluma ramuma. Jeigu butu buve pakankamai ND tai galeciau itart, kad gal  :nestuke   o dabar tai nebent nuo sventos dvasios  :D​  

Atsakyti

o man si menesi absoliuciai jokiu mmm simptomu.. nzn ar tai gerai ar blogai  :D  siaip buna, kad jau kokios 4 dienos pries pamaudzia papilve, o dabar tyluma ramuma. Jeigu butu buve pakankamai ND tai galeciau itart, kad gal  :nestuke   o dabar tai nebent nuo sventos dvasios  :D​  

Bet jeigu nebuvo pakankamai, bet buvo kažkiek nd, tai šansų visada yra  :D​ 

Atsakyti