Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

O as tai saunuole- savaitgali atsilaikiau sugadint NT  :D  :B  o kai dirbu, tai tingiu as ji darytis ryte. tai va ketvirtadieni arba penktadieni laukiu mm  :) 

Aš irgi be testų atsilaikiau  :D Tikiuosi, dar savaitę ištempsiu  :D  Nes jau buvau pradėjusi apžiūrinėti vitaminų atsargas, planuoti ko užsisakyti, kad galėčiau ir nt prie užsakymo primesti  :lol: 

O kada turi pareiti laiškas iš klinikos?  :)​ 

Atsakyti

Mergaites, jei mano OT buvo teigiamas 5dieni, kada man butu geriausia eit prg pasidaryt?

Atsakyti

Labas rytas, šiandien jau sumažėjo galvos skausmas 🙂 Tai net smagiau. 

Airisė, Niloticus, merginos ar nusileidot kraują?  :ax:

Aš taip, bet jaučiu atsakymai vėl tik vakarop bus  :hmm: laikykit kumštukus, kad būtų geri  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš taip, bet jaučiu atsakymai vėl tik vakarop bus  :hmm: laikykit kumštukus, kad būtų geri  :rolleyes:​ 

Būtinai  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laikom  :4u:​  

Atsakyti

Tik vakare?  :huh2: Lauksim su nekantrumu  :D​ 

Atsakyti

Laukiu kartu  :ax: Laikai kumštukus, kad skaičiukai būtų puikiai paaugę  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Juste Havva, kaip tu, sulaukei mmm?

Atsakyti

Labai laukiam skaičiukų ir didelių skaičių! 

Atsakyti

Aciu dar karta visoms. Gavau savo skaiciukus! Gydytoja patvirtino nestuma. :wub: Priedas  7E005A92-A92C-4771-8E17-3D842571D4DF.jpeg   102,04KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aciu dar karta visoms. Gavau savo skaiciukus! Gydytoja patvirtino nestuma. :wub: attachicon.gif7E005A92-A92C-4771-8E17-3D842571D4DF.jpeg

Valio, sveikinu  :nestuke  :wub: o dabar nekanriai lauksim žinios iš tavęs kiek įsitvirtino  :ax:  :wub:​ 

Atsakyti

Puikios naujienos Airise  :wub:​ 

Atsakyti