Kisulita tai gal koki nt jaj pagadint laikas butu 🤣
Oj nea, dar labai anksti, daugiau nei savaitė iki mmm
Ne tu viena Visos palaikom ir kartu einam iš proto
Smagu, kai nesu viena tokia išprotėjusi
Aš tai labiau išprotėjusi esu dabar, laukiant antro pirmąjį kai planavom sulaukdavau ramiai mm, jokių nt gadinimų, o dabar ir po 5 nt mažiausiai apsisiodavau prieš mm ir bandžiau kiekvieną ciklą kažką įžiūrėti tuščiuose testuose 🙈🙈🙈 bet va, kai parodė, tai nereikėjo nei stengtis pamatyti laukiam dabar tavo teigiamo nt! ☺️
Aš tai ir pirmą planuojant siautėjau su nt Ir dabar tas pats Nemoku aš ramiai
Aš irgi beveik visus ciklus prasiautėjau nt gadindama gal nekažką nuskambės, bet kai pasakė, kad natūraliai neišeis, tai dabar kažkaip ramu pasidarė, nei seku OV, nei skaičiuoju dienas kada ateis mmm, čia kurią dieną pyliau vyno gamindama, tai tą proga ir sau taurę įsipyliau naujienos nedžiugios, bet bent rami pasidariau, be vilties ir galvos sukimo o gal žodžiu pabūsiu rami iki kovo vidurio bet jūs palaikysiu
Panos blyn!!! Nesusilaukiu vaiku tai blyn namo suniuka parsitempiau 😂😂😂!!! 5DAE21FB-484C-4D29-8205-9DDD0343F63B.jpeg 166,23KB 2 Parsiųsta kartų
Panos blyn!!! Nesusilaukiu vaiku tai blyn namo suniuka parsitempiau 😂😂😂!!! 5DAE21FB-484C-4D29-8205-9DDD0343F63B.jpeg
Koks fainuolis Cia is temos isejau duonos parejau su suniu? 😁
Panos blyn!!! Nesusilaukiu vaiku tai blyn namo suniuka parsitempiau 😂😂😂!!! 5DAE21FB-484C-4D29-8205-9DDD0343F63B.jpeg
Omg, kaip miela! Aš jau senai į namus būčiau kažką partempus, bet, kad daug keliaujam, tai nebūtų kur palikt... Baltas pavydas!
O šiaip aš į kitą temą dar užkabinsiu, jei nesupyksit kaip Valentino dieną švenčiat? Dovanojat kažką?
Cia turejau laisva ryta ir vis maciau skelbima, kad dovanojamas ir vis namu neranda.. kaip tik dickis namie buvo sakau davai varom?? Tai jis tik i sportbacius ir nulekem 😂.
nes mes abu norejom prieglaudinuko, o vyras su dukra veislinio. Zodziu mes jiems uz nugaros pasitvarkem reikalus .
zinokit tas pats kas vaikas.. valgo, miega ir sysioja bei zbitkina be sustojimo . Miegot isgrudau vaikam, tegu keliasi naktim patys , o mes su senike miegam ramiai visa nakti .
del valentino, as be vyro tai nieko . Pasidovanosiu sau knyga kokia nauja.
Va mano pati paciausia 4884C8D3-C957-479D-96CF-F53F5126BD2D.jpeg 82,18KB 1 Parsiųsta kartų
Va mano pati paciausia 4884C8D3-C957-479D-96CF-F53F5126BD2D.jpeg
Jetaus
Mano grazuolis jei jau panasioj pozoj isitaiso tai lauk knarkimo sesijos kaip is kokio gero pensininko 😁
As vis kokiu staigmenu priorganizuodavau valentinkei o siemet kazkaip visai upo neturiu tai paziuresiu ka vyrelis suregs, tegul siemet reiskiasi, apsimesiu kad dienas supainiojau 🤣