Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Septintas buvo sekmingas 😍

Oi kaip smagu ❤ Cia pirmas vaikutis? :)

Atsakyti

Sveikos 🙋 Vėl prisijungiu prie planuojančių 😊 Buvau čia 2017-2018 metais, po ilgo laukimo ir su vienu nesivystančiu galiausiai pastojau ir pagimdžiau savo pirmagimį ❤ Dabar bandysiu planuotis antrajį, su pirmu pusantrų metų užtrukom, gal dabar bus greičiau 🙏😁 Šį ciklą, deja, nepavyko, nes mažasis pasigavo gripą, o nuo jo ir aš apsikrėčiau, tai laukiu 01.18 savo mėnesinių ir bandysim 🤗

Linkiu ilgai čia neužsibūti  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(~Emi~ @ 2020 01 11, 08:52)
Oi kaip smagu ❤ Cia pirmas vaikutis? smile.gif

Trecias 😍 abu pirmus treciu menesiu pagavom, o sis spyriojosi 🤣
Atsakyti

Tai nuo sekmadienio pradėsiu tada. O tu dar nepradėjus gerti? 

Vakar tau parasius nuejau ir isgeriau zinok, tikrai su maziau nerimo nuejau gulti. Man 6 dpo ir 8 dienos iki mmm. 

Atsakyti

Vakar tau parasius nuejau ir isgeriau zinok, tikrai su maziau nerimo nuejau gulti. Man 6 dpo ir 8 dienos iki mmm. 

Na ir gerai, kuo mažiau streso tuo geriau.  :)

Jei aš nesulauksiu II, tai bent mmm nereikės papildomai iššaukinėti, nes 95 % kad būčiau pati nesusirgus jaučiu, nu bet gal  :hmm: kai pirmą kartą 2018 m. spalį nutraukus KT sekančių sulaukiau po 34 d. nieko papildomai negėrus, tai ir šis ciklas po KT panašiai truks geriant prg. Gerai, kad Gepretix pakuotėje 30 tablečių, 20 išgėrus ramiai prasitestuosiu ir jei kels nt dvejonių nereikės skuost į vaistinę pirktis  :lol:​ 

Atsakyti

Trecias 😍 abu pirmus treciu menesiu pagavom, o sis spyriojosi 🤣

Ar šiandien kartojai nt?

Atsakyti

Sveikos 🙋 Vėl prisijungiu prie planuojančių 😊 Buvau čia 2017-2018 metais, po ilgo laukimo ir su vienu nesivystančiu galiausiai pastojau ir pagimdžiau savo pirmagimį ❤ Dabar bandysiu planuotis antrajį, su pirmu pusantrų metų užtrukom, gal dabar bus greičiau 🙏😁 Šį ciklą, deja, nepavyko, nes mažasis pasigavo gripą, o nuo jo ir aš apsikrėčiau, tai laukiu 01.18 savo mėnesinių ir bandysim 🤗

Sveika atvykusi, linkiu neužsibūti :) 

Atsakyti

Aciu, mimmoza ☺ Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=265631"]20200110_185313.jpg[/url]

Labai laukiam, jei kartojai nt, naujų foto  :wub:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodmorning: 11 sausio 2020 - 10:20
Nekartojau siandien 🙈 Ryt ryte. Kazkaip pakankamai rami as, tai jau noriu ryskiu bruksniu, ne blankaus testo 🤣
Atsakyti

Nekartojau siandien 🙈 Ryt ryte. Kazkaip pakankamai rami as, tai jau noriu ryskiu bruksniu, ne blankaus testo 🤣

Bet mes nekantrios :lol: lauksim jau ryškesnio testuko  :ax:​ 

Atsakyti

Na ir gerai, kuo mažiau streso tuo geriau.  :)

Jei aš nesulauksiu II, tai bent mmm nereikės papildomai iššaukinėti, nes 95 % kad būčiau pati nesusirgus jaučiu, nu bet gal  :hmm: kai pirmą kartą 2018 m. spalį nutraukus KT sekančių sulaukiau po 34 d. nieko papildomai negėrus, tai ir šis ciklas po KT panašiai truks geriant prg. Gerai, kad Gepretix pakuotėje 30 tablečių, 20 išgėrus ramiai prasitestuosiu ir jei kels nt dvejonių nereikės skuost į vaistinę pirktis  :lol: 

Kur tu gerpetixo po 30tb. Gavai? 
man teks dasipirkti nes truks dvieju tb iki 10 dienu. Nugara maudzia blyn kaip pries mmm..  pasidaviau arklidese, namie tai ir sona maudzia :unsure: 

Ne nu, kantrybes pas zmogu kiek  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Savo bt grafika galiu parodyt 🙈🤣 kosminis. Temperatura sokinejo pirmyn atgal, net programele tu liniju zyminciu ovuliacija ir temperaturos suoli nenubreze. Dabar tik temp laikosi virs 37 trecia diena. 

Pridėta:

Atsakyti