Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Airise, Niloticuss  :wub:  sveikinimai didziausi mergaites  :4u:  :4u:  :4u: 

Apsvieskite mano zaliaja  :hmm:  as nelabai naudojau O testuku, nes visas dienas pasakydavo gydytoja, si menesi kol atostogauja emiausi ju, bet vakar pasidarius iskart suprantu gavau teigiama, siaip iki numatomos O dar turejo but 5 dienos  :unsure:  tai jau suprantu prateriojau savo sekmingas dieneles  :unsure:  :unsure:  :unsure:​ 

Atsakyti

Apsvieskite mano zaliaja  :hmm:  as nelabai naudojau O testuku, nes visas dienas pasakydavo gydytoja, si menesi kol atostogauja emiausi ju, bet vakar pasidarius iskart suprantu gavau teigiama, siaip iki numatomos O dar turejo but 5 dienos  :unsure:  tai jau suprantu prateriojau savo sekmingas dieneles  :unsure:  :unsure:  :unsure:​ 

Įkelk čia. O testinė ryškesnė už kontrolinę? Tikiuosi vakar ND padarėt, nepraleiskit ir šios dienos ir gal dar kitos

Atsakyti

Įdėk foto, kaip atrodė :) 

Atsakyti

Kaip per telefona ikelt cia foto  :hmm:​ 

Atsakyti

Kaip per telefona ikelt cia foto  :hmm: 

Spausk ne “atsakyti” o “issamus atsakymas”. Ir tada pasirinkti faila ir prideti . 

Atsakyti

pitika5, gal dar ne. Nes teigiamas OV testas rodo, kad OV bus 36-48 val bėgyje. Taigi, gal buvo, o gal spėsit. Praleisti šių keliu dienų nereiktų mano galva. Dirbkit išsijuosę :D

Atsakyti

Priedas  IMG_20200201_191725.jpg   71,19KB   0 Parsiųsta kartųVa toks testo vaizdelis :huh2: as nelabai isigilinus kaip jie cia veikia, nes mano O testas buvo gydytoja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 01 vasario 2020 - 19:18

Va toks testo vaizdelis :huh2: as nelabai isigilinus kaip jie cia veikia, nes mano O testas buvo gydytoja

Aha, jau teigiamas čia  :)  Bet ot nerodo, kada vyksta O, jie rodo, kad lh banga didžiausia, o O vykti gali berods per artimiausias 24-48 val. ir dar kažkiek laiko kiaušinėlis bus gyvas, tai reikia nd  :D​ 

Atsakyti

O aš jau jaučiu "nėštumo požymius"  :lol:  :lol:  :oh:  Savaitė nepraėjo nuo O, o mane jau pykina nuo kvapų  :lol:  Galvojau, kai antrą kartą planuosiu, jau ramesnė būsiu, nei buvau kai pirmą planavau, bet kur tau, nt kalnus darausi, ieškau požymių, kai jų dar būti negali  :lol:​ 

Atsakyti

O aš jau jaučiu "nėštumo požymius"  :lol:  :lol:  :oh:  Savaitė nepraėjo nuo O, o mane jau pykina nuo kvapų  :lol:  Galvojau, kai antrą kartą planuosiu, jau ramesnė būsiu, nei buvau kai pirmą planavau, bet kur tau, nt kalnus darausi, ieškau požymių, kai jų dar būti negali  :lol:​ 

Kisulita tai gal koki nt jaj pagadint laikas butu 🤣

Atsakyti

Ne tu viena  :lol:  Visos palaikom ir kartu einam iš proto  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Aš tai labiau išprotėjusi esu dabar, laukiant antro  :D  pirmąjį kai planavom sulaukdavau ramiai mm, jokių nt gadinimų, o dabar ir po 5 nt mažiausiai apsisiodavau prieš mm ir bandžiau kiekvieną ciklą kažką įžiūrėti tuščiuose testuose 🙈🙈🙈 bet va, kai parodė, tai nereikėjo nei stengtis pamatyti  :ax:​  laukiam dabar tavo teigiamo nt! ☺️ 

Atsakyti