Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Airise  :wub:  :wub: matau  :wub:  kaip aš už tave džiaugiuosi, kad viskas pavyko  :nestuke net susigraudenau 

As tokia laiminga!!! Po tiek metu laukimo, asaru, vilties, nusivylimu pamatyti stai toki rezultata tai kazkas nepaprasto. Stengiausi tiketi, kad taip ir bus, bet kartais atrodydavo, kad taigi as! Man negali pasisekti. Bet va prasau, zirniukas isikabino.

Aciu visoms uz palaikyma, padrasinima, balionelius atejus mmm ir siaip, labai dziaugiuosi, kad su jumis cia esu. :wub: Visoms siunciu sviezutelius virusiukus! Apci! :wub:  :wub:  :wub: 

O čia maniškis, jau manau paskutinis  :ax: pirmadienį dar kraują pasidarysiu ir lauksiu vizito pas ginę. Kolkas nebeteplioja, tfu tfu tfu... 

Tavo tai jau koks ryskuolis! Viskas bus gerai, pamatysi. Ir lauksim ziniu pirmadieni :4u: 

Atsakyti

Airise, primink, ar čia jūsų pirmasis mažylis bus?  :ax:​ 

Atsakyti

Airise, primink, ar čia jūsų pirmasis mažylis bus?  :ax: 

Antrasis. Dukrai 13. :)

Atsakyti

Oi panos  :wub: 

nuo ryto tokios zinios!!! Wauuuu!!! Eikit abi ilsetis, ir darbukuose nesinervinkit!! Saugokit savo maziukus!

Atsakyti

Labas rytas, 

Airisė nuostabu, taip ir turėjo būti  :wub: didžiausi sveikinimai  :nestuke 

Niloticus, testukas tikras ryškuolis  :wub: Smagu, kad nebeteplioja  :) 

O man bral visą naktį galvą praskaudėjo  :oh: plius pirštas užpūliavo kur nutarkavau  :unsure: tai belenkaip skauda ir negaliu sulenkti  :oh:​ 

Atsakyti

Blembacki, pasimatavau temperatura - 37,1. Siaip jauciuosi gerai, bet kartais tai karsta, tai salta pasidaro. Nezinau ka daryt. :unsure: Kad tik nebuciau ko pasigavus.

Na va, issiaiskinau kad nuo progesterono gali buti. Ir siaip nestumo pozymis gali buti. Tai siek tiek ramiau. :)

Bus nuo progesterono, man visada antroje ciklo pusėje užplaukia karščio/šalčio bangos, net miegoti kartais negaliu, bet prieš mm dingsta šie požymiai, nes hormonai nukrenta  :)​ 

Atsakyti

Na ka merginos. Ar jus irgi ta matot??? As laukiuosi!!! Negaliu patiketi! Vidurinis testas darytas uzvakar, apatinis siandien.

Yeeejjj  :clap: Sveikinimai  :wub:  :4u:  Įdomu kiek mažuliukų įsitvirtino  :D  :wub:​ 

Atsakyti

O čia maniškis, jau manau paskutinis  :ax: pirmadienį dar kraują pasidarysiu ir lauksiu vizito pas ginę. Kolkas nebeteplioja, tfu tfu tfu... 

Oj, koks ryškus  :D  :wub:  Ir testukai ir kraujo rezultatai rodo, kad viskas gerai  :D Manau, kad ir pirmadienį kraujo tyrimai nudžiugins  :D​ 

Atsakyti

Airise, Niloticuss, sveikinimai. Lengvo laukimo jums :)  :wub:  :4u:​ . 

Atsakyti

attachicon.gifA6FCF641-FC2C-4B19-8521-01F53EC64CD9.jpegNa ka merginos. Ar jus irgi ta matot??? As laukiuosi!!! Negaliu patiketi! Vidurinis testas darytas uzvakar, apatinis siandien.

Nuostabu  :wub:  Sveikinu  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: Labai labai dziaugiuosi už tave  :wub:​ 

Atsakyti

Tikiuosi viskas bus gerai  :rolleyes:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikinimai didžiausi abiems! 

Airise, dabar lauksim žinių kiek įsitvirtino! Labai labai džiaugiuosi !  :wub: 

Atsakyti