Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Taip! Kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tikrai galiu lauktis! Bet tas organizmas tiek vaistu mates paskutiniu metu, kad bijau 100 proc itiketi. Paziuresiu kaip ryt testukas bus. Turbut kokia 4 ryto cia ji jums ikelsiu. :D

Laukiu kartu su tavimi  :wub:​  

Atsakyti

Taip! Kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tikrai galiu lauktis! Bet tas organizmas tiek vaistu mates paskutiniu metu, kad bijau 100 proc itiketi. Paziuresiu kaip ryt testukas bus. Turbut kokia 4 ryto cia ji jums ikelsiu. :D

Tikrai geri skaičiukai!!! Labai labai lauksim testo!  :wub:​ 

Atsakyti

ir mes nesusituoke, bet as nzn ar noriu  :D  :D   MB nori didelio baliaus- baltos sukneles, sukviest visa gimine. O as to visai nenoriu. Man uztektu nueit- susirasyt ir isvaziuot i kelione  :wub:   tai mes nerandam siuo klausimu kompromiso  :D   o ir ta santuoka man nera reikalinga  :rolleyes:​  

jau ir as noriu paprastai, kad tik greiciau i vaisingumo kliniką. bet ir nesinori labai jau sudalykinti vestuviu. siaubas kaip nesitikejau tokiu dalyku.... :huh2:​ 

Atsakyti

Uu, lauksim testuko  :D Čia smagiausia dalis grožėtis teigiamais testukais  :4u:  :D​ 

Atsakyti

Aha, bandysiu pirmadienio rytą pasidaryti, bus matyti ar HCG dvigubėja ir ar su PRG viskas ok ☺️

Ir jeigu dar turit, lauksim testukų 😁 Turi jau ryškūs visai būti 😃

Atsakyti

jau ir as noriu paprastai, kad tik greiciau i vaisingumo kliniką. bet ir nesinori labai jau sudalykinti vestuviu. siaubas kaip nesitikejau tokiu dalyku.... :huh2: 

Na mes sau labai grazia svente pasidarem. :wub: Pasipirso man rugpjuti per musu 15-tasias draugystes metines, toje vietoje kur susipazinom, dukros akivaizdoje, o susituokem spali. Ech kaip grazu buvo  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Aš tai visai be nuotaikos šiandien, plius galvą maudžia  :huh2: Nuo šiandien dukrytę į reabilitaciją pradėjau vedžioti dėl slogos nesibaigiančios  :oh: Ryt keliausiu baliavoti  :D tai atsigausiu nuo tų ligų ir namų. Pakelsiu už visas taurę, kad kuo greičiau aplankytų gandrai, o atskridę jau neišskristų ir po devynių mėn. į pasaulį ateitų nauja gyvybė  :wub:  Airisė be galo laukiu rytojaus ir aš, linkiu paryškėjusių II :wub: 

Niloticus , džiuginantys atsakymai  :) Pirmadienį tikiuosi dar geresnių skaičiukų  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 31 sausio 2020 - 21:00

Blembacki, pasimatavau temperatura - 37,1. Siaip jauciuosi gerai, bet kartais tai karsta, tai salta pasidaro. Nezinau ka daryt. :unsure: Kad tik nebuciau ko pasigavus.

Na va, issiaiskinau kad nuo progesterono gali buti. Ir siaip nestumo pozymis gali buti. Tai siek tiek ramiau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 31 sausio 2020 - 22:27

Blembacki, pasimatavau temperatura - 37,1. Siaip jauciuosi gerai, bet kartais tai karsta, tai salta pasidaro. Nezinau ka daryt. :unsure: Kad tik nebuciau ko pasigavus.

Nebūsi, viskas čia tvarkoj, jei gerai jautiesi tai viskas ir yra gerai 😊

Atsakyti

Priedas  A6FCF641-FC2C-4B19-8521-01F53EC64CD9.jpeg   403,37KB   3 Parsiųsta kartųNa ka merginos. Ar jus irgi ta matot??? As laukiuosi!!! Negaliu patiketi! Vidurinis testas darytas uzvakar, apatinis siandien.

Atsakyti

attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=265947"]A6FCF641-FC2C-4B19-8521-01F53EC64CD9.jpeg[/url]Na ka merginos. Ar jus irgi ta matot??? As laukiuosi!!! Negaliu patiketi! Vidurinis testas darytas uzvakar, apatinis siandien.

Airise  :wub:  :wub: matau  :wub:  kaip aš už tave džiaugiuosi, kad viskas pavyko  :nestuke net susigraudenau  :blush-anim-cl:

Atsakyti

O čia maniškis, jau manau paskutinis  :ax: pirmadienį dar kraują pasidarysiu ir lauksiu vizito pas ginę. Kolkas nebeteplioja, tfu tfu tfu... 

Pridėta:

Atsakyti