Taip! Kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tikrai galiu lauktis! Bet tas organizmas tiek vaistu mates paskutiniu metu, kad bijau 100 proc itiketi. Paziuresiu kaip ryt testukas bus. Turbut kokia 4 ryto cia ji jums ikelsiu.
Laukiu kartu su tavimi
Taip! Kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tikrai galiu lauktis! Bet tas organizmas tiek vaistu mates paskutiniu metu, kad bijau 100 proc itiketi. Paziuresiu kaip ryt testukas bus. Turbut kokia 4 ryto cia ji jums ikelsiu.
Tikrai geri skaičiukai!!! Labai labai lauksim testo!
ir mes nesusituoke, bet as nzn ar noriu MB nori didelio baliaus- baltos sukneles, sukviest visa gimine. O as to visai nenoriu. Man uztektu nueit- susirasyt ir isvaziuot i kelione tai mes nerandam siuo klausimu kompromiso o ir ta santuoka man nera reikalinga
jau ir as noriu paprastai, kad tik greiciau i vaisingumo kliniką. bet ir nesinori labai jau sudalykinti vestuviu. siaubas kaip nesitikejau tokiu dalyku....
Uu, lauksim testuko Čia smagiausia dalis grožėtis teigiamais testukais
jau ir as noriu paprastai, kad tik greiciau i vaisingumo kliniką. bet ir nesinori labai jau sudalykinti vestuviu. siaubas kaip nesitikejau tokiu dalyku....
Na mes sau labai grazia svente pasidarem. Pasipirso man rugpjuti per musu 15-tasias draugystes metines, toje vietoje kur susipazinom, dukros akivaizdoje, o susituokem spali. Ech kaip grazu buvo
Aš tai visai be nuotaikos šiandien, plius galvą maudžia Nuo šiandien dukrytę į reabilitaciją pradėjau vedžioti dėl slogos nesibaigiančios Ryt keliausiu baliavoti tai atsigausiu nuo tų ligų ir namų. Pakelsiu už visas taurę, kad kuo greičiau aplankytų gandrai, o atskridę jau neišskristų ir po devynių mėn. į pasaulį ateitų nauja gyvybė Airisė be galo laukiu rytojaus ir aš, linkiu paryškėjusių II
Niloticus , džiuginantys atsakymai Pirmadienį tikiuosi dar geresnių skaičiukų
Blembacki, pasimatavau temperatura - 37,1. Siaip jauciuosi gerai, bet kartais tai karsta, tai salta pasidaro. Nezinau ka daryt. Kad tik nebuciau ko pasigavus.
Na va, issiaiskinau kad nuo progesterono gali buti. Ir siaip nestumo pozymis gali buti. Tai siek tiek ramiau.
A6FCF641-FC2C-4B19-8521-01F53EC64CD9.jpeg 403,37KB 3 Parsiųsta kartųNa ka merginos. Ar jus irgi ta matot??? As laukiuosi!!! Negaliu patiketi! Vidurinis testas darytas uzvakar, apatinis siandien.
[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=265947"]A6FCF641-FC2C-4B19-8521-01F53EC64CD9.jpeg[/url]Na ka merginos. Ar jus irgi ta matot??? As laukiuosi!!! Negaliu patiketi! Vidurinis testas darytas uzvakar, apatinis siandien.
Airise matau kaip aš už tave džiaugiuosi, kad viskas pavyko net susigraudenau
O čia maniškis, jau manau paskutinis pirmadienį dar kraują pasidarysiu ir lauksiu vizito pas ginę. Kolkas nebeteplioja, tfu tfu tfu...