Dariau ne antejoje
Nematau kokios normos, bet jai darei Antejoi tai pagal ju matavimus tai zemas zodziu nenoriu gasdinti, bet tavo vietoje pagerciau ta gerpetixa iki kol gine patars ka toliau daryti.
Dariau ne antejoje
Nematau kokios normos, bet jai darei Antejoi tai pagal ju matavimus tai zemas zodziu nenoriu gasdinti, bet tavo vietoje pagerciau ta gerpetixa iki kol gine patars ka toliau daryti.
ir mes nesusituoke, bet as nzn ar noriu MB nori didelio baliaus- baltos sukneles, sukviest visa gimine. O as to visai nenoriu. Man uztektu nueit- susirasyt ir isvaziuot i kelione tai mes nerandam siuo klausimu kompromiso o ir ta santuoka man nera reikalinga
Aš žinau kad noriu, tik nenoriu planavimų, vargų, noriu vieną dieną atsikelti jau su kita pavarde ir dar vienu žiedeliu ant piršto ir viskas
Niloticus, kazkokie idomus rezultatai. Tuoj savo ikelsiu.
Bet hcg matau pas tave 4 savaitems. Tai tikrai geras prg reiktu pasiversti bet nesuprantu normu tavo lape.
Niloticus, kazkokie idomus rezultatai. Tuoj savo ikelsiu. Bet hcg matau pas tave 4 savaitems. Tai tikrai geras prg reiktu pasiversti bet nesuprantu normu tavo lape.Pas mane prg normos nėštumui ne nurodytos, o paskambinus į laboratoriją jie pareiškė, kad tokių neteikia, tik tas bendras, folikulinei, ovuliaciniai...
Mano rez. 21.85 ng/ml pavertus į jūsų matavimo vienetus gaunasi 68 nmol/l, tai vadinasi telpu į I trimestro normas
Vadinasi prg geras
Be to, dar del prg noriu pasakyti. Jis nera toks nekaltas, pavyzdziui as dabar vartoju prg tris kartus dienoje, bet turiu leistis skystinancius, nes prg tirstina krauja. Savavaliskai vartoti prg irgi yra rizikinga. As bet kokiu atveju varyciau pas gydytoja konsultacijai.
Gintare, neatsakiau tau Aha, as irgi laukiu testavimosi rytoj, dar ir elektronini ryt sugadinsiu. O siaip nieko nejauciu.
Mano rez. 21.85 ng/ml pavertus į jūsų matavimo vienetus gaunasi 68 nmol/l, tai vadinasi telpu į I trimestro normas Aha, jau norėjau rašyti, kad viskas gerai, nes matavimo vienetai skiriasi Abu rodikliai geri Dabar kas dar svarbu, tai pakartoti tyrimą ir žiūrėti ar gerai auga hcg ir ar nekrenta prg ir jeigu krenta, manau, reiktų kreiptis į ginę ir ji patartų ką daryti. Tai matyt tik pirmadienį pavyks pakartoti, galbūt ryte pavyktų pasidaryti Bet kol kas naujienos tai geros labai
Aha, jau norėjau rašyti, kad viskas gerai, nes matavimo vienetai skiriasi Abu rodikliai geri Dabar kas dar svarbu, tai pakartoti tyrimą ir žiūrėti ar gerai auga hcg ir ar nekrenta prg ir jeigu krenta, manau, reiktų kreiptis į ginę ir ji patartų ką daryti. Tai matyt tik pirmadienį pavyks pakartoti, galbūt ryte pavyktų pasidaryti Bet kol kas naujienos tai geros labai
Aha, bandysiu pirmadienio rytą pasidaryti, bus matyti ar HCG dvigubėja ir ar su PRG viskas ok ☺️
Bet tavo HCG jau ir panašu geras žinias pranašauja? ☺
Taip! Kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tikrai galiu lauktis! Bet tas organizmas tiek vaistu mates paskutiniu metu, kad bijau 100 proc itiketi. Paziuresiu kaip ryt testukas bus. Turbut kokia 4 ryto cia ji jums ikelsiu.