Nusipirk Gerpetixo iskarto Nicolitus, siaip jam reikia recepto, bet prasyk vaistineje paaiskinus situacija jai prg bus mazas, turetum isiprasyti
Niloticus, laikau kumscius!
As vakar hcg ir prg pasidariau. Hcg atsakyma gavau vakar, siandien turiu gaut prg, bet vis dar neatsiuncia. Uffff.
Gintare, na nenusiteik taip. Mes irgi kol iki ivf daejom beveik du metus sugaisom. Tyrimai, bandymai, vel tyrimai, dar islenda kazkas naujo, tai gydytojai atostogauja, tai konferencijos, tai sventes. Taip ir nusikelia... Psichologas tikrai labai gerai sakyciau. As tai savo noru ejau, nes labai sunku susitvarkyti su mintimis pries ivf ypac. Yra net irodyta, kad nevaisinga moteris patiria stresa lygu pacientams sergantiems veziu.
Cia nenuskubesi. Reikia tiesiog susitaikyti su tuo ir islaukti. Patikek, zinau kaip tas sunku. Laikykis! ❤
Niloticus, labai laukiu kuo geriausiu atsakymu
Airise, mano nuotaikos nuo pirmadienio, kai atliko laparaskopija, ir isaiskejo, kad man tik IVF, tikrai galiu patvirtint, kad nuotaikos labai prastos, jauciuos, kazko netekus.
Dabar net planuojam tuoktis "is reikalo", anksciau, paankstinti. net nezinau kaip cia protingiau padaryti
Niloticus, labai laukiu kuo geriausiu atsakymu
Airise, mano nuotaikos nuo pirmadienio, kai atliko laparaskopija, ir isaiskejo, kad man tik IVF, tikrai galiu patvirtint, kad nuotaikos labai prastos, jauciuos, kazko netekus.
Dabar net planuojam tuoktis "is reikalo", anksciau, paankstinti. net nezinau kaip cia protingiau padaryti
Suprantu. Bet izvelk ir teigiama puse. Turi gimda, vadinasi gali isnesioti ir pagimdyti. O tu Lt darysi ivf? Nes jeigu Santarose, tai lb rekomenduoju psichologe Evelina. Zinok auksinis zmogus. Labai padejo man.
Del santuokos - zinok mes irgi tuokemes del ivf. Na aisku jau seniai laikas buvo, bet kompensuojamo ivf reikalavimai priverte pagaliau imti ir padaryti. Ir manau esame ne vieninteliai, kurie taip daro.
Taip kad irgi nosiuka aukstyn ir viskas bus gerai, nes TURI buti gerai. ;)
Suprantu. Bet izvelk ir teigiama puse. Turi gimda, vadinasi gali isnesioti ir pagimdyti. O tu Lt darysi ivf? Nes jeigu Santarose, tai lb rekomenduoju psichologe Evelina. Zinok auksinis zmogus. Labai padejo man.
Del santuokos - zinok mes irgi tuokemes del ivf. Na aisku jau seniai laikas buvo, bet kompensuojamo ivf reikalavimai priverte pagaliau imti ir padaryti. Ir manau esame ne vieninteliai, kurie taip daro.
Taip kad irgi nosiuka aukstyn ir viskas bus gerai, nes TURI buti gerai. ;)
Taip, galvoju LT. nes uzsienyje nelabai kur ir zinau ir nemanau, kad vazineciau, kazkaip dar manau, kad pasitikiu LT situo dalyku, nors aisku jokios patirties neturiu. as galvoju kreiptis i vaisingumo klinika. tik va dabar miestas neaisku kur geriau, manau, kad proceduros tos pacios, bet gydytojas juk irgi labai svarbu
Niloticus, laikau kumscius!
As vakar hcg ir prg pasidariau. Hcg atsakyma gavau vakar, siandien turiu gaut prg, bet vis dar neatsiuncia. Uffff.
Gintare, na nenusiteik taip. Mes irgi kol iki ivf daejom beveik du metus sugaisom. Tyrimai, bandymai, vel tyrimai, dar islenda kazkas naujo, tai gydytojai atostogauja, tai konferencijos, tai sventes. Taip ir nusikelia... Psichologas tikrai labai gerai sakyciau. As tai savo noru ejau, nes labai sunku susitvarkyti su mintimis pries ivf ypac. Yra net irodyta, kad nevaisinga moteris patiria stresa lygu pacientams sergantiems veziu.
Cia nenuskubesi. Reikia tiesiog susitaikyti su tuo ir islaukti. Patikek, zinau kaip tas sunku. Laikykis! ❤
as kaip tik dziaugiuosi, kad pagaliau arteja IVF..o ne atvirksciai.. nes mano amzius jau toks, kad gal ir yra trugdis jau. Tai as tik dziaugiuosi, kad yra kitu budu tikrai nejauciu poreikio eit pas psichologa Bet nueisiu, aisku, nes privaloma cia... darysiu viska, kas man belieka.. svarbu dar karta tapt
o as laukiu tavo testuko rytoj ar turi kokiu nors simptomu?
Airise, Juste Havva, mes irgi nesusituokę, yra tas planuose, bet net datos neišsirinkom Jeigu paaiškėtų kad tik pagalbinis, tai ir mūsų vestuvės būtų iš reikalo paskubintos
ir mes nesusituoke, bet as nzn ar noriu MB nori didelio baliaus- baltos sukneles, sukviest visa gimine. O as to visai nenoriu. Man uztektu nueit- susirasyt ir isvaziuot i kelione tai mes nerandam siuo klausimu kompromiso o ir ta santuoka man nera reikalinga
Mes gi stovim eilej..tai dar iki kol gausim IVF- turim nueit pas psichologa kartu, tada as vel turiu eit pas ginekologa toj klinikoj kur darys. MB turi eit pas Urologa.. tada jie VEL ziures kame problema- gal VEL skirs papildomu tyrimu ir tik tada skirs IVF... kosmaras kazkoks dabar vel laukiam laisko su kvietimu pas psichologa gal dar jam susisvies, kad mes nepasiruose but tevais tipo psichologas aiskins, kad mes turesim prisiimt atsakomybe uz vaikuti visa likusi gyvenima dar didesniu nesamoniu nebuvau macius gailiuosi kad su gine nusprendem rinktis klinika Stokholme- cia grynas issipisinejimas. Vaziuoji i kita miesta- is karto viska pradeda...bet mums daug toliau vaziuot.. Bet isejo taip kad lauksim dar velnias zino kiek laiko..kol psichologas spres ar mes galim daryt IVf
O jatau, kiek reikalų, ***** su tais laiškais, tai mes tik šiandien gavom laišką kada MB į ligoninę dėl skydliaukės, tai laukėm 2 savaites laiško, dabar lauksim 2 savaites vizito, nes už tiek laiko priskyrė. Tai dar dvi savaites gyvent su pulsu 120....
Aš tai tavo vietoj varyčiau į kitą miestą, jei ten greičiau vyktų viskas o tavo vyras švedas, jums kompensuos? Ar čia ir su ne kompensuojamų tiek reikalų? Ir įdomu kokia kaina Švedijoj? Va kiek klausimų čia tau užverčiau
Kaip suprantu progesterono man netrūksta HCG mažokas atrodo
Pridėta:
O jatau, kiek reikalų, ***** su tais laiškais, tai mes tik šiandien gavom laišką kada MB į ligoninę dėl skydliaukės, tai laukėm 2 savaites laiško, dabar lauksim 2 savaites vizito, nes už tiek laiko priskyrė. Tai dar dvi savaites gyvent su pulsu 120....
Aš tai tavo vietoj varyčiau į kitą miestą, jei ten greičiau vyktų viskas o tavo vyras švedas, jums kompensuos? Ar čia ir su ne kompensuojamų tiek reikalų? Ir įdomu kokia kaina Švedijoj? Va kiek klausimų čia tau užverčiau
MB svedas- mums kompensuoja 2 kartus. O kaina nekompensuojant apie 8000 euru. Brangiau nes man jau virs 35 metu.
joo, cia niekas neskuba.. as irgi taip po kelias savaites laukiu kol pakvies pas koki gydytoja..tada 2 savaites laukiu atsakymo..tada vel 2 savaites..
as labai tikiuosi, kad kita savite jau gausim laiska.. nes jie isipareigojo nuo sausio 7 dienos per 3 menesius pakviest i pirma konsultacija. tai jau beveik menesis praejo.. reik tiketis kad jau tuoj kvies.
419786B5-3F6F-4BB9-B488-AEF9B22C86BA.png 538,88KB 1 Parsiųsta kartų
*Niloticus*, 31 Sau 2020 - 16:25, parašė: Kaip suprantu progesterono man netrūksta HCG mažokas atrodoNematau kokios normos, bet jai darei Antejoi tai pagal ju matavimus tai zemas zodziu nenoriu gasdinti, bet tavo vietoje pagerciau ta gerpetixa iki kol gine patars ka toliau daryti.