Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Po darbo nuvarysi tada, tai PRG ir HCG pasidaryti? 

Abu. Antejoi krauja reikia priduoti iki 1 valandos jai nori gauti atsakymus dar ta pacia diena. Isiprasyk valandelei is darbo jai isleis.. nes gal tik pakrito prg ir viskas gerai su nestumu, gal tiek ir tereikia tik pagerti prg..

Atsakyti

Mergaites o ar kas vartojat gerpetixa?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Merginos, kurios rasete del karpu. 100 proc rekomenduoju sita tepala. ji galima nusipirkti bet kurioje rusiskoje vaistineje. kaina jo berots 1 euras. o karpa panaikina per ax savaite. esu isbandziusi pati, panaikinau vaiko karpa kuri buvo ant pado. ir darbe dar keliems zmonems. tikrai pabandykit. 

Pridėta:

Atsakyti

Nesuprantu kas su manimi darosi  :umn: po kraujo sliukstelejimo dabar tik silpnai rudai tepa. Reikia sulaukti numanomų bent 6 savaičių ir varyt pas ginę, dabar vistiek nieko nematytų 🤔 šiandienos nt išvis ryškuolis. Bijau negimdinio  :(

Oo, koks ryškus nt  :4u:  Planuojančių temoje buvo narė Ryžiukė, ji irgi kraujavo kai laukėsi, net ligoninėse buvo, kur jai sakė laukti, bet galiausiai nėštumas buvo sėkmingas  :) Aš pati nestipriai kraujavau daugiau nei dvi savaites su krešuliukais, nors prg buvo aukštas  :) Tai manau, kad vertėtų pasidaryti hcg ir prg tyrimus esant galimybei, Northway kosmiškai greit padaro  :)​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Niloticus, pritariu merginoms tikrai reiktų pasidaryti hcg ir prg kuo greičiau, kad dar šiandien sužinotum atsakymus.

Karpos, fui fui reikalas  :oh: kiek aš su jom vargau. Šaldžiau azotu nepadėjo. Tada pirkau rūgštinį skystį, tai beprotiškai degina ir skauda jei nuteka ant sveikos odos,. Atrodo vazelinu gerai aptepdavau, bet vis tiek nubėgdavo  :unsure: Jei karpa nesena tai nunaikina ją vandenilio peroksidas, užlašindavau ant ausų papagaliuko ir prispausdavau stipriai ir palaikydavau kol pabąla. Taip 2-3 kartus kartoti reikia.

Mergaites o ar kas vartojat gerpetixa?  :rolleyes:​ 

Aš gėriau, kai stimuliavau ciklą

Atsakyti

Nusileidau kraują, vakare turėsiu HCG ir PRG rezultatus  :unsure:​ 

Atsakyti

Lauksim ziniu..

Atsakyti

Labas , truputi isiterpsiu :ax:

Nuo karpų išbandytas labai geras dalykas , kainuoja tik keletą eurų. Dukrai jų daug būdavo , kiek šaldėm azotu nepadėjo - vienoms nunykus augdavo kitos . Su šituo išsigydėm

https://www.gintarin...-ir-karpu-12-ml

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 31 sausio 2020 - 12:11

Laikau kumščius ir labai lauksim atsakymų, laikykis ❤️

Atsakyti

O aš šiandien eisiu aiškintis, ar įmanoma gauti kompensaciją iš Norvegijos, jei esu čia drausta, bet darausi apvaisinimą LT. Gal kuri esate susidūrusi? Yra čia pas mus juk Norvegijoje gyvenančių :) ar šiaip susidūrusios su pagalbiniu Norvegijoje kokia visa eiga? 

Atsakyti

O aš šiandien eisiu aiškintis, ar įmanoma gauti kompensaciją iš Norvegijos, jei esu čia drausta, bet darausi apvaisinimą LT. Gal kuri esate susidūrusi? Yra čia pas mus juk Norvegijoje gyvenančių :) ar šiaip susidūrusios su pagalbiniu Norvegijoje kokia visa eiga? 

as nzn kaip su kompensacijom Norvegijoj, bet svedijoj nesvarbu kad esi drausta- IVF nekompensuoja. Turi partneris but svedijos pilietis, turim gyvent kartu ne maziau kaip 2 metus. 

Atsakyti

Mes gi stovim eilej..tai dar iki kol gausim IVF- turim nueit pas psichologa kartu, tada as vel turiu eit pas ginekologa toj klinikoj kur darys. MB turi eit pas Urologa.. tada jie  VEL ziures kame problema- gal VEL skirs papildomu tyrimu ir tik tada skirs IVF... kosmaras kazkoks  :cry2:  :cry2:  :cry2:  dabar vel laukiam laisko su kvietimu pas psichologa  :oh:   gal dar jam susisvies, kad mes nepasiruose but tevais  :oh:  tipo psichologas aiskins, kad mes turesim prisiimt atsakomybe uz vaikuti visa likusi gyvenima  :oh:  dar didesniu nesamoniu nebuvau macius  :oh:  gailiuosi kad su gine nusprendem rinktis klinika Stokholme- cia grynas issipisinejimas. Vaziuoji i kita miesta- is karto viska pradeda...bet mums daug toliau vaziuot.. Bet isejo taip kad lauksim dar velnias zino kiek laiko..kol psichologas spres ar mes galim daryt IVf  :oh:   :cry2:​  

Atsakyti