Mano tai ne tiek juokingas, tokių gal ir nėra. Bet buvo kartą ir juokinga, ir gėda ir bėda. Žodžiu pirmi kursai, organinės chemijos laboratoriniai... Ant kojų neprisėdę praleisdavom po 6-8 val. Tą dieną sintetinom esterius. Mažais kiekiais jie kvepia visai neblogai, kažkokiom kriaušėm. Taigi visa diena laboratorijoj, bent 10 žmonių sintetinam tą patį. Vakaras, keliauju namo, kojos net cypia iš nuovargio, iki namų eit apie kilometrą. Galvoju pavažiuosiu vieną stotelę, bus greičiau. Kaip tik autobusas, įšoku, žmonių sausakimša. Ir matau kaip aplink prasideda šioks toks sujudimas, pasižvalgymai, šnabždesiai ir nosių sukinėjimai. Va tada ateina suvokimas ir kvapas, aš smirdžiu... Taip gausiai ir aitriai įsigėręs kvapas į drabužius, plaukus. Laimė tik viena stotelė ir reikėjo išlipt. Nėriau grįžus greičiau praustis. Bet tada pamenu nežinojau kur akis nusukt
Bet pasidaryti irgi gerai, pamatai, kad neigiamas, nusiramini tada O kai nt stalčiuje, tai ramybės nėra
Pas mane du stalciuj, bet neknietejo nagai ju isbandyt, kazkaip zinojau kad neparodys nieko gero
tuoj mes tau prastumsim laika panos papasakokit jums nutikusi juokingiausia iviki .
Oj, aš irgi turiu įvykį
Seniai čia buvo Po darbo varau pas vyrą, įlipu į troleibusą pro galinį įėjimą, einu link autobuso vidurio atsistoti, praeidinėju pro tas sėdynes, kur keturios yra vienos prieš kitas ir išgirstu kaip kažkas pakviečia vardu. Sustoju, paeinu atgal, žiūriu sėdi vaikinukas žiauriai matytas, klausiu ar jį pažįstu, jis sako, kad ne. Aš toliau intensyviai spoksau į jį nesuprasdama ko jis čia kvietinėja mane vardu, dar pasisuku pasižiūrėti nepatenkinta, priešais jį sėdi matyt jo draugė, tada atsisuku vėl į jį žiūriu, o tas vargšelis nesusipratęs žiūri į mane, po to dairosi aplink, tada į draugę pasižiūri, tada vėl į mane akivaizdžiai nieko nesuprasdamas Tada atėjo mintis, kad jeigu nesureagavo, galbūt man visgi pasigirdo, kad mane kvietė, greit nusliūkinau toliau, įsitaisiau laisvoje vietoje visa raudona Dar girdėjau, kaip ta jo draugė pasakė, kad todėl ir baisu važinėti viešuoju, nes visokių žmonių būna Yomayo, kaip viskas turėjo iš šono atrodyti, praėjau, tada sustojau, paėjau atgal, įsiterpiau į jų pokalbį klausdama ar jį pažįstu Matyt pagalvojo, kad bandau kabinti O tada dar atrodžiau ne per geriausiai, sirguliavau, plaukai susivėlę prasiėjus per lauką, striukė sena buvo dar
Pas mane du stalciuj, bet neknietejo nagai ju isbandyt, kazkaip zinojau kad neparodys nieko gero
Aš tai nevisada moku racionaliai reaguoti, praeitą ciklą žinojau, kad nieko nebus, bet vis tiek reikėjo lįsti prie tų nt
Panos, aš kraujuoju ir taip normaliai, šiandien pirmą numatomų mm diena, negi pabėgo
Aš irgi bandysiu taip daryti Kai gyvenu toliau nuo miesto, tai nėra arti parduotuvių, tai nėra ir kaip įsigyti nt, tai sėdėsiu rami dar kokią savaitę Svarbiausia nenusipirkti per anksti, nes iš kart ir pasidarysiu
Vienai draugei taip degė pasidaryti kad pačioj parduotuvėj i wc bėgo Neziurejusi grįžo i darbą, ten paziuri - II
Panos, aš kraujuoju ir taip normaliai, šiandien pirmą numatomų mm diena, negi pabėgo
o siaubas... kraujas šviežias? eina sau. o skausmas?
gal dar neisibeges? sako kad gali buti dar pirmos mmm
Vaje Galiu paguosti tik tuom, kad buna, jog moterims pastojus menesines nedingsta. Ir isnesioja sveikus leliukus. As del viso pikto gal pasiskambinciau gydytojai savo.
Tikiuosi tai tik vienkartinis pakraujavimas labai tikiuosi, kad mažiukas nepabėgs
Bet pasidaryti irgi gerai, pamatai, kad neigiamas, nusiramini tada O kai nt stalčiuje, tai ramybės nėra
tikrai taip mintys istisai apie NT ai, pasidarysiu ir bus ramu
Oj, prajuokinot su savo istorijom, nes smagiau dirbt pasidare