Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Hal  :lol:  :lol:  :lol:  

as turiu viena irgi, bet nerasysiu..nes buvo zmoniu maciusiu ta ivyki, tai bijau kad neatpazintu kas  :lol:  :lol:  bet tokia geda apturejau tai jus neisivaizduojat  :lol:  jau praejo daug metu, bet dar dabar nesmagu prisiminus  :lol:   ten buvo pats juokingiausias ir kartu ziauriausias ivykis mano gyvenime  :oh:  :lol:​ 

Aha ir man dabar baisiai įdomu  :lol: Kas gi prisimins jei jau buvo prieš daug amžių  :D​ 

Atsakyti

Aha ir man dabar baisiai įdomu  :lol: Kas gi prisimins jei jau buvo prieš daug amžių  :D​ 

tokio ivykio neimanoma pamirst  :lol:  :lol:   nedaug kam taip nutinka..  :oh:  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 30 sausio 2020 - 11:32

O mes vieną naujaką šventėm Latvijoj, buvom persirengę, vienas iš mūsų buvo Kalėdų senis 😂 Tai einant gatve mus sustabdo moteris, prašo nusifotkint, sakau tuoj dar Kalėdų senį atsivesiu, nes jis buvo į barą į wc nulekes. Žodžiu ipuolu aš i barą, snieguracka apsirengus, angliškai šaukiu kur Kalėdų senis, gal kas matė 😂 Visi žiūri į mane pasimete, vienas iš darbuotojų sako virtuvėj, aš please dont cook Santa 😂😂😂 atvaro mano draugai iš paskos... Ne į tą barą pataikiau pasirodo  :oh:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

as tai pastoviai i nemalonias situacijas papuolu...  :frusty:   viena karta kazkur vaziavom ir sustojom degalinej kad nubegt i wc.  Nulekiu- uzsirakinu duris- pasiusioju ir kai jau sluostausi viska ten - kazkoks vaikinas placiai atveria duris ir ziuri i mane!!  :frusty:  :lol:   Atsiprase ir uzdare.. Pasirodo spyna buvo sugedus ir neuzsirakino durys  :oh:    Kaip geda buvo iseit is tuliko..  :oh:  zinoma, sutikau ji degalinej.. abu buvom raudoni is gedos  :oh: 

Dar panasus atvejis buvo tik atvirksciai- darbe turim du wc- vienas is ju yra vyru persirengimo kambari kuriame yra ir dusas. Kadangi po darbo turejom AW- prigeriau alucio ir taip i turlika uzsinorejau kad sakes. Kaip tycia wc- uzimtas  :oh:  galvoju- nubegu greitai i vyru persirengimo kambari. Ieinu- girdziu kolega duse maudosi. Pagalvojau kad spesiu pasiusiot iki kol jis issimaudys  :bigsmile:   Ilekiu, pasiusioju ir begu is tuliko..praveriu duris- o mano kolega stovi priesais mane kaip Dievas sukure  :oh:  :lol:   galvojau prasmegsiu i zeme  :frusty:   jis prisidenge ranksluosciu, bet aisku, spejau viska pamatyt  :lol:  dar dabar kazkaip nesmagiai jauciuosi kai su juo kalbu  :lol:   vis tas vaizdas pries akis iskyla  :lol:​ 

Atsakyti

as tai pastoviai i nemalonias situacijas papuolu...  :frusty:   viena karta kazkur vaziavom ir sustojom degalinej kad nubegt i wc.  Nulekiu- uzsirakinu duris- pasiusioju ir kai jau sluostausi viska ten - kazkoks vaikinas placiai atveria duris ir ziuri i mane!!  :frusty:  :lol:   Atsiprase ir uzdare.. Pasirodo spyna buvo sugedus ir neuzsirakino durys  :oh:    Kaip geda buvo iseit is tuliko..  :oh:  zinoma, sutikau ji degalinej.. abu buvom raudoni is gedos  :oh:

Dar panasus atvejis buvo tik atvirksciai- darbe turim du wc- vienas is ju yra vyru persirengimo kambari kuriame yra ir dusas. Kadangi po darbo turejom AW- prigeriau alucio ir taip i turlika uzsinorejau kad sakes. Kaip tycia wc- uzimtas  :oh:  galvoju- nubegu greitai i vyru persirengimo kambari. Ieinu- girdziu kolega duse maudosi. Pagalvojau kad spesiu pasiusiot iki kol jis issimaudys  :bigsmile:   Ilekiu, pasiusioju ir begu is tuliko..praveriu duris- o mano kolega stovi priesais mane kaip Dievas sukure  :oh:  :lol:   galvojau prasmegsiu i zeme  :frusty:   jis prisidenge ranksluosciu, bet aisku, spejau viska pamatyt  :lol:  dar dabar kazkaip nesmagiai jauciuosi kai su juo kalbu  :lol:   vis tas vaizdas pries akis iskyla  :lol:​ 

O vaizdas bent ant puses milijono trauke?  :lol:  :lol:  :lol:  As kolega taip visam grozi per darbo baliu pamaciau is pirteles dulinanti, geras pora savaiciu praktiskai slapsciausi nuo jo tarsi ten as buciau buvus jo vietoje :D

Airise labai linkiu kad 6dieni butu daug ryskesni II  :4u:  :wub:  :ploja2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 30 sausio 2020 - 12:14

moka132, gintare0820  :lol:  :lol:  :lol: 

Panos nu neraliai nuotaiką pakėlėt  :D​ 

Atsakyti

O vaizdas bent ant puses milijono trauke?  :lol:  :lol:  :lol:  As kolega taip visam grozi per darbo baliu pamaciau is pirteles dulinanti, geras pora savaiciu praktiskai slapsciausi nuo jo tarsi ten as buciau buvus jo vietoje :D

Airise labai linkiu kad 6dieni butu daug ryskesni II  :4u:  :wub:  :ploja2:

:lol:  :lol: 

tas mano kolega toks biski stambokas, raudonplaukis  :ax:   geriau buciau uztaikius ant kokio grazesnio  :lol:   o tas jo turtas gan mazas pasirode- gal todel kad katik is karsto duso  :lol:​  

Atsakyti

tas mano kolega toks biski stambokas, raudonplaukis  :ax:   geriau buciau uztaikius ant kokio grazesnio  :lol:   o tas jo turtas gan mazas pasirode- gal todel kad katik is karsto duso  :lol:​  

:lol:  :lol: ​ :lol: 

Atsakyti

tas mano kolega toks biski stambokas, raudonplaukis  :ax:   geriau buciau uztaikius ant kokio grazesnio  :lol:   o tas jo turtas gan mazas pasirode- gal todel kad katik is karsto duso  :lol:  

Luztu!!  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Žvengiu balsu  :lol:  :lol:  :lol:  Todėl aš ir perku tik po 1 ant karto  :lol:​ 

Aš irgi bandysiu taip daryti  :D  Kai gyvenu toliau nuo miesto, tai nėra arti parduotuvių, tai nėra ir kaip įsigyti nt, tai sėdėsiu rami dar kokią savaitę  :D Svarbiausia nenusipirkti per anksti, nes iš kart ir pasidarysiu  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

man panasiai  :D  turiu viena, tai taip niezti sunaudot  :D   nors tikrai zinau kad neigiamas  :D​  

Bet pasidaryti irgi gerai, pamatai, kad neigiamas, nusiramini tada  :D  O kai nt stalčiuje, tai ramybės nėra  :lol:​ 

Atsakyti

Jiems buvo sunkus metas ir mano vyras pasieme jos vyra padirbti, kad siek tiek jiems padeti. O darbas ne LT.  Baisiai dama uzpyko. 
zodziu po tiek metu draugystes islindo tiek neskaniu dalyku, kad sirdele baisiai skauda. 
ir labiausiai liudna, kad as esu introverte, mano pasaulelis mazas, bet man pats paciausias,  iskaitant sita drauge as isviso turiu jas 4 ir visos jos skirtingose pasaulio salyse ir kazkaip man tooookia baisi isdavyste emocine yra, kad as nezinau.. 

Et, suprantu, aš irgi intravertė, draugių iš vis nedaug turiu, tai po tokių bajerių irgi taip pat jausčiausi. Kartą viena draugė su kita pasijuokė iš man svarbių dalykų, na aš kalbėjau joms rimtai, o jos tiesiog ėmė juoktis man į akis, nes joms čia menkniekis pasirodė ir atrodė nerimta ir juokinga... Na nežinau, kad ir atrodė nesvarbu, galėjo taktiškiau sureaguoti... Dabar jau ryšiai praktiškai nutrūkę, kurį laiką dar bendravom, bet iš mano pusės jau nebesijaučiau kaip ankščiau ir nebe tas buvo, o nuolat galvoti ką pasakyti, kad vėl neapsijuokčiau, na čia ne draugystė  :dry2: 

Atsakyti