Jiems buvo sunkus metas ir mano vyras pasieme jos vyra padirbti, kad siek tiek jiems padeti. O darbas ne LT. Baisiai dama uzpyko.
zodziu po tiek metu draugystes islindo tiek neskaniu dalyku, kad sirdele baisiai skauda.
ir labiausiai liudna, kad as esu introverte, mano pasaulelis mazas, bet man pats paciausias, iskaitant sita drauge as isviso turiu jas 4 ir visos jos skirtingose pasaulio salyse ir kazkaip man tooookia baisi isdavyste emocine yra, kad as nezinau..
Et, suprantu, aš irgi intravertė, draugių iš vis nedaug turiu, tai po tokių bajerių irgi taip pat jausčiausi. Kartą viena draugė su kita pasijuokė iš man svarbių dalykų, na aš kalbėjau joms rimtai, o jos tiesiog ėmė juoktis man į akis, nes joms čia menkniekis pasirodė ir atrodė nerimta ir juokinga... Na nežinau, kad ir atrodė nesvarbu, galėjo taktiškiau sureaguoti... Dabar jau ryšiai praktiškai nutrūkę, kurį laiką dar bendravom, bet iš mano pusės jau nebesijaučiau kaip ankščiau ir nebe tas buvo, o nuolat galvoti ką pasakyti, kad vėl neapsijuokčiau, na čia ne draugystė