Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Aciu, mimmoza ☺

Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺Priedas  20200110_185313.jpg   43,14KB   6 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Panos, o man staiga atslūgo kiaušidžių skausmas. Ryte jau nebeskaudėjo net nd darant o vakar žiauriai sakyčiau, net vaikščioti sunku buvo, nd aišku skausmingi belenkaip buvo  :unsure: Jau prisisvaigau, negi ovuliacija galėjo įvykti?  :hmm:​ 

Atsakyti

Aciu, mimmoza ☺

Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺attachicon.gif20200110_185313.jpg

Čia jau sveikinti reikia  :yahoo:​ 

Atsakyti

Aciu, mimmoza ☺

Sveikinimai!  :yahoo:​ 

Atsakyti

Panos, o man staiga atslūgo kiaušidžių skausmas. Ryte jau nebeskaudėjo net nd darant o vakar žiauriai sakyčiau, net vaikščioti sunku buvo, nd aišku skausmingi belenkaip buvo  :unsure: Jau prisisvaigau, negi ovuliacija galėjo įvykti?  :hmm:​ 

Aš skaičiau, kad kiaušidžių skausmas gali būti ir kelios dienos prieš OV, tai dar nenurašykit, gal dar tik bus, bet tikiu, kad vyksta ar vyks :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodmorning: 10 sausio 2020 - 22:00

Aciu, mimmoza ☺

Sveikinimai 😍 liniu rysketi ❤ Is kelinto ciklo pavyko? 🙂

Atsakyti

Trupinelis. Sveikinimai!!!  :4u:  :4u:  :4u: 

Mimoza, aisku gali.  :) 

Atsakyti
QUOTE(~Emi~ @ 2020 01 10, 22:03)
Sveikinimai 😍 liniu rysketi ❤ Is kelinto ciklo pavyko? 🙂</p>

Septintas buvo sekmingas 😍
Atsakyti

Mimoza, aisku gali.  :)
Gal man dėl visa ko nuo sekmadienio prg pagerti?  :hmm: Man tada išrašė gepretix 100 mg du kartus dienoje, nes kiek tyriausi visad labai žemas būdavo. 

Bet ot sakiau būsiu rami  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 10 sausio 2020 - 22:42

Gal man dėl visa ko nuo sekmadienio prg pagerti?  :hmm: Man tada išrašė gepretix 100 mg du kartus dienoje, nes kiek tyriausi visad labai žemas būdavo. 

Bet ot sakiau būsiu rami  :lol:

va va.. man tas pats.. nd tai vis tik istaikem, dabar taaaip neramu, sakau gal vis tik pagerti. 
gerem abi, ramiau miegosi, gi nepakenks  :unsure: 

Atsakyti

va va.. man tas pats.. nd tai vis tik istaikem, dabar taaaip neramu, sakau gal vis tik pagerti. 
gerem abi, ramiau miegosi, gi nepakenks  :unsure:

Tai nuo sekmadienio pradėsiu tada. O tu dar nepradėjus gerti? 

Atsakyti

Sveikos 🙋 Vėl prisijungiu prie planuojančių 😊 Buvau čia 2017-2018 metais, po ilgo laukimo ir su vienu nesivystančiu galiausiai pastojau ir pagimdžiau savo pirmagimį ❤ Dabar bandysiu planuotis antrajį, su pirmu pusantrų metų užtrukom, gal dabar bus greičiau 🙏😁 Šį ciklą, deja, nepavyko, nes mažasis pasigavo gripą, o nuo jo ir aš apsikrėčiau, tai laukiu 01.18 savo mėnesinių ir bandysim 🤗

Atsakyti