Aciu, mimmoza ☺
Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺ 20200110_185313.jpg 43,14KB 6 Parsiųsta kartų
Aciu, mimmoza ☺
Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺ 20200110_185313.jpg 43,14KB 6 Parsiųsta kartų
Aciu, mimmoza ☺
Ikeliu foto tada 🤣 gyvai aiskiau matosi ☺20200110_185313.jpg
Čia jau sveikinti reikia
Aciu, mimmoza ☺
Sveikinimai!
Panos, o man staiga atslūgo kiaušidžių skausmas. Ryte jau nebeskaudėjo net nd darant o vakar žiauriai sakyčiau, net vaikščioti sunku buvo, nd aišku skausmingi belenkaip buvo Jau prisisvaigau, negi ovuliacija galėjo įvykti?
Aš skaičiau, kad kiaušidžių skausmas gali būti ir kelios dienos prieš OV, tai dar nenurašykit, gal dar tik bus, bet tikiu, kad vyksta ar vyks
Aciu, mimmoza ☺
Sveikinimai 😍 liniu rysketi ❤ Is kelinto ciklo pavyko? 🙂
Gal man dėl visa ko nuo sekmadienio prg pagerti? Man tada išrašė gepretix 100 mg du kartus dienoje, nes kiek tyriausi visad labai žemas būdavo.
Bet ot sakiau būsiu rami
va va.. man tas pats.. nd tai vis tik istaikem, dabar taaaip neramu, sakau gal vis tik pagerti.
gerem abi, ramiau miegosi, gi nepakenks
Sveikos 🙋 Vėl prisijungiu prie planuojančių 😊 Buvau čia 2017-2018 metais, po ilgo laukimo ir su vienu nesivystančiu galiausiai pastojau ir pagimdžiau savo pirmagimį ❤ Dabar bandysiu planuotis antrajį, su pirmu pusantrų metų užtrukom, gal dabar bus greičiau 🙏😁 Šį ciklą, deja, nepavyko, nes mažasis pasigavo gripą, o nuo jo ir aš apsikrėčiau, tai laukiu 01.18 savo mėnesinių ir bandysim 🤗