Airise, linkiu kad ryškėtų testukas
Labas rytas,
Paskutiniu metu kažko be nuotaikos visai, viskas nervina ir erzina Matyt rudeninė depresija puola "žiemą"
Airisė, kiek dienų po ovitrelle suleidimo? Labai linkiu kad šeštadienį paryškėtų
Kaip tai jei jos vyras neužsidirba iš jūsiškio? Kas per situacija buvo čia, jei ne paslaptis? Aš turbūt net nebebendraučiau su tokia "drauge", panašu, kad draugė tol, kol naudos yra iš draugystės...
Jiems buvo sunkus metas ir mano vyras pasieme jos vyra padirbti, kad siek tiek jiems padeti. O darbas ne LT. Baisiai dama uzpyko.
zodziu po tiek metu draugystes islindo tiek neskaniu dalyku, kad sirdele baisiai skauda.
ir labiausiai liudna, kad as esu introverte, mano pasaulelis mazas, bet man pats paciausias, iskaitant sita drauge as isviso turiu jas 4 ir visos jos skirtingose pasaulio salyse ir kazkaip man tooookia baisi isdavyste emocine yra, kad as nezinau..
Labas rytas. O as neiskenciau ir pasidariau testa. Tik po to pagalvojau, kd gali buti dar ovitrele nepasisalinus is organizmo. Bet va ka pamaciau. Taip gera pamatyti II! Dabar pakartosiu sestadieni. Paziuresiu ar ryskeja. Nes jeigu ne, vadinasi tai vaistai. 775821B6-6B43-4BD5-810D-F2068830F052.jpeg
Omg!! Kiek laiko po ovitreles praejo????
Labas rytas,
Paskutiniu metu kažko be nuotaikos visai, viskas nervina ir erzina Matyt rudeninė depresija puola "žiemą"
Airisė, kiek dienų po ovitrelle suleidimo? Labai linkiu kad šeštadienį paryškėtų
Susileidau sausio 18 23:00. Tai siandien gaunasi dvylikta diena. 🤔
Airise - stipriai laikau kumščius, kad ryškėtų
Susileidau sausio 18 23:00. Tai siandien gaunasi dvylikta diena. 🤔
Manau bus ovitrelle dar , nes dar tik 11 d. ir 11 val po suleidimo. Aišku kiekvienai skirtingai ji šalinasi iš organizmo, tačiau laikau kumštukus, kad mažyliai įsivirtintų kuo stipriau
Taip, tikiu, kad tai gali buti ovitrelle, bet labai tikiuosi, kad ne. Na matysim. Tik kad tos dienos slenka kaip meeetai.
Aciu labai labai visoms uz palaikyma ❤
Taip, tikiu, kad tai gali buti ovitrelle, bet labai tikiuosi, kad ne. Na matysim. Tik kad tos dienos slenka kaip meeetai.
Aciu labai labai visoms uz palaikyma ❤
tuoj mes tau prastumsim laika panos papasakokit jums nutikusi juokingiausia iviki .
as pradesiu
zodziu gyvenau UK , Rytu Londone. Dirbau ilgas valandas ir namo gryzdavau naktiniu autobus . Kad butu drasiau visada rengdavausi taip, kad nekristi i akis, kerzai, ilga ziemine striuke ir kuprine ant peciu, aisku kapisonas uzmautas iki nosies
zodziu vaziuoju namo nakti, privaziuoju stotele ir islipa moterele ir as.. kokia 12 nakties turbut . Gatve kazko prastai apsviesta, o iki namu kokios 7 minutes kelio. Moterele eina pirma ridikiuli po pazascia smarkiai suspaudus, matos irgi nesmagu as uz koki 10 metru sliukinu is paskos.
blem zinot tuos momentus kai zinai , kad uz nugaros nieko nera, bet kazko baisu?? Tai va man tas jausmas! As paspartinu zingsni, kad dasivyti moterele juk dviese drasiau . Ziuriu moterele dar greiciau eina man net nedasivijus man dar baisiau ir as einu dar greiciau! Tada ji pradeda begti! Ir as is paskos begti nes man gi baisu!
ji lekia, vis per peti ziuri, as lekiu jai is paskos! Blem ziuriu mano posukis, as tik sast i posuki ir varau link namu! Ziuriu moterele sustoja ir visa drebanti eina toliau gatve.. ir tik *** man galvoj tipteli mintis!! Inai galvojo, kad as ja vejuosi ir bandau pagauti ! Zmogui turbut koks insultas is tos baimes ir lekimo . Gryzau namo zvengdama kaip arklys ir daugiau taip niekad nedariau
Eik tu sau 😂😂😂 Nu tu tikrai isgasdinai moteriske. 😂😂😂 Galvojo, kad ja vejiesi! Oj zvengiuuu. 😂
tuoj mes tau prastumsim laika panos papasakokit jums nutikusi juokingiausia iviki .
as pradesiu
Žvengiu balsu
Aš jaučiu neturiu juokingiausio įvykio reikia pamastyti dabar, jei ką prisiminsiu tai brūkštelsiu
Hal
as turiu viena irgi, bet nerasysiu..nes buvo zmoniu maciusiu ta ivyki, tai bijau kad neatpazintu kas bet tokia geda apturejau tai jus neisivaizduojat jau praejo daug metu, bet dar dabar nesmagu prisiminus ten buvo pats juokingiausias ir kartu ziauriausias ivykis mano gyvenime
Hal
as turiu viena irgi, bet nerasysiu..nes buvo zmoniu maciusiu ta ivyki, tai bijau kad neatpazintu kas bet tokia geda apturejau tai jus neisivaizduojat jau praejo daug metu, bet dar dabar nesmagu prisiminus ten buvo pats juokingiausias ir kartu ziauriausias ivykis mano gyvenime
Eeee... sudomini ir nieko nepasakai. Negalima taip! Nors az parasyk