Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Praeitą ciklą aš taip visus 5 nt sugadinau  :blink:  :lol:  Žinojau, kad sirgo vaikas gripu, sirgau aš, nd buvo vos keli ciklo pradžioje, pastoti be šansų, bet vis tiek reikėjo nt nors tu ką, o dar kai vaiduoklį pamačiau, tai iš vis galvą pamečiau ir faktas, kad nebuvo kaip pastoti jau buvo nesvarbu, gadinau nt, bandžiau įžiūrėti tuos vaiduoklius  :oh:  :lol:  O šį ciklą sėdžiu be nt, bus ramiau  :D​ 

Oi aš irgi tų testų prisidarius, reikia nereikia  :lol:  Bet sakiau daugiau nebepirksiu, kiek galima akis laužyti bandant įžiūrėti ko nėra  :oh: O draugė, irgi "testoholikė", pamačius vaiduokliuką, sakė dar 15 ar 20 testų kartojo  :lol: 

Atsakyti

Nuotaikos visdar nekokios, bandau ieškot visokios info apie IVF, bet mūsų vestuvės tik rugsėjį, panašu, reiks atidėti nėštumus :(

Kompensuoja ir sudariusiems registruotos partnerystės sutartį, tik Lt to nėra kiek žinau.

Atsakyti

Gal pabandyk pilnai kažkam pasipasakoti, kas nervina? Man palengvėja, kai viską draugei išbambinu, tada apsiraminu, bet šiaip gal valerijono įkalimas padėtų :D pačiai būtų ramiau :) ir dar viena mintis, kad o jeigu kas, tai nu patys kalti, kas kelyje pasimaisys, gal turėjo būt aprekti šiandien, karma :D

Lauksim penktadienio!  :nestuke

Mimozza, stiprybės su visom ligom, viskas praeina, kad ir kaip sunku bebūtų, laikykis!  :4u: 

Jau su ta karma kiek prajuokinai tai balsu susijuokiau  :lol: 

zinok, kad nieko tokio nenutiko istikro, tiesiog atsikeliau sloguos nuotaikos, o slogutis persikele i begalini pykti.

bet diena praejo ramiai, nieko neapsaukiau ir niekam nieko negrazaus nepasakiau uztat uzsidirbau vyno tau taute manau  :ax:  :lol: 

o del drauges tai nea.. as labai istikas zmogus  :ax:  pradraugavom 10+ gerokai virs metu ir man i akis pasake, kad jai jos vyras neuzsidirba is mano vyro tai musu draugystes baigtos. Pasijutau lyg i duse butu prisike ir patapsnoja.. fui. Bendraujam, bet man jau viskas nes as siaubingai isizeidziau ir net nezadu atleisti. 

Atsakyti

Oj merginos.. Tyrimas buvo skausmingas, nes nieks niekur pas mane neprateka ir net nepanašu į tai. Pasakė, kad galimybės mums natūraliai pastoti nėra. Galima darytis chirurginę operaciją man, bet tikimybė 10proc,kad po jos pagerės situacija. Tad darysim po kelionės IVF. Kainą man pasakė maždaug 2000eur procedūra ir 800eur vaistai man leistis.

Tyrimų reiks dar kraujo pasidaryti kelis, bet šiaip viskas. Tai tokios naujienos. 

:4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Mes vakar buvom irgi Northway pas gydytoja vel pasikalbėt ką darom toliau, kai jokių infekcijų ir kitų lengvai išgydomų problemų pas mb nerado. 

Tai išrašė pora papildų dar pagerti, po viena dežutę ir kartoti spermogramą. Jeigu pokyčių nebus, tada irgi sakė lieka tik pagalbinis  :4u:  mano tyrimus irgi apžiūrejo, tai nieko tokio nerado įtartino. Užsiminė dėl pratekamumo tyrimo, bet kad jau tikrai eit 100% man jį darytis - nesakė. Tai dabar ir galvoju, ieškotis kada čia ir kur man jį darytis dar?  :unsure: 

Nes kol kas matom, kad bėdos mb pusėje  :4u: 

Atsakyti

Oi aš irgi tų testų prisidarius, reikia nereikia  :lol:  Bet sakiau daugiau nebepirksiu, kiek galima akis laužyti bandant įžiūrėti ko nėra  :oh: O draugė, irgi "testoholikė", pamačius vaiduokliuką, sakė dar 15 ar 20 testų kartojo  :lol:

Bijau, kad jei aš būčiau turėjusi daugiau testų, tai būčiau visus ir sunaudojusi 🙈 Bet visada su krūva ot užsiperku tik 5 nt, kad šiek tiek būtų valdoma mano beprotystė  :lol: Nes negaliu būti rami, kol namie yra neapsisiotų testų  :lol:  :oh:​ 

Atsakyti

pradraugavom 10+ gerokai virs metu ir man i akis pasake, kad jai jos vyras neuzsidirba is mano vyro tai musu draugystes baigtos. Pasijutau lyg i duse butu prisike ir patapsnoja.. fui. Bendraujam, bet man jau viskas nes as siaubingai isizeidziau ir net nezadu atleisti. 

Kaip tai jei jos vyras neužsidirba iš jūsiškio?  :blink: Kas per situacija buvo čia, jei ne paslaptis?  :blink: Aš turbūt net nebebendraučiau su tokia "drauge", panašu, kad draugė tol, kol naudos yra iš draugystės...

Atsakyti

Nes negaliu būti rami, kol namie yra neapsisiotų testų  :lol:  :oh:​ 

Žvengiu balsu  :lol:  :lol:  :lol:  Todėl aš ir perku tik po 1 ant karto  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas. O as neiskenciau ir pasidariau testa. Tik po to pagalvojau, kd gali buti dar ovitrele nepasisalinus is organizmo. Bet va ka pamaciau. Taip gera pamatyti II! Dabar pakartosiu sestadieni. Paziuresiu ar ryskeja. Nes jeigu ne, vadinasi tai vaistai. Priedas  775821B6-6B43-4BD5-810D-F2068830F052.jpeg   108,08KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Airise  :yahoo:  :wub:  :wub:  oj, linkiu kad sestadieni butu dvigubai ryskiau!  :4u:   :yahoo:​  

Atsakyti

Bijau, kad jei aš būčiau turėjusi daugiau testų, tai būčiau visus ir sunaudojusi 🙈 Bet visada su krūva ot užsiperku tik 5 nt, kad šiek tiek būtų valdoma mano beprotystė  :lol: Nes negaliu būti rami, kol namie yra neapsisiotų testų  :lol:  :oh:​ 

man panasiai  :D  turiu viena, tai taip niezti sunaudot  :D   nors tikrai zinau kad neigiamas  :D​  

Atsakyti

Oi, Airise, taip linkiu, kad būtų tikra :)  :wub:  :4u:​ 

Atsakyti