Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Nu man Žiobakienė tai labai patinka, mes kai užsieny gyvenam, tai man ir visas procedūras suderino per vieną grįžimą ir dabar laiką parinko kokį norėjau šitam tyrimui. Ir sėdėjo ir aiškino viską apie pagalbinį ir neišleido kol viskas nebuvo aišku. Ir daro ji viską labai švelniai ir maloniai :) man ir jos seselė patinka, nors gal ji keičiasi :)

As vat ir turiu minti pas ja pereiti. Na nueisiu dar syki pas savo, paziuresiu ka pakomentuos, nes jos deka du ciklus praradau ir tada jau spresiu ka cia toliau daryti  :unsure:​ 

Atsakyti

Mergos kokia as piktaaaaa.. sakes.. jau geriau sedeciau namie ar uz kokiu grotu. Nu gi negalima sitaip.. o tiek darbu dar siandien .. sakes.. sekmes aplinkiniam 🙈

Atsakyti

Sveikos  :) 

Niloticus tylūs sveikinimai, kada kartosi nt?  :)

Mergaitės niekur nepabėgit, visos patirtys svarbios ir įdomios  :) 

Mano fronte, nieko naujo, mmm jau baigėsi bandysiu prisiversti pasportuoti namuose, tik nežinau ar pavyks  :lol:  Dukrytė tris dienas paėjo į darželį ir vėl serga, šį syk stipriai ir su temperatūra  :(​ kai temperatūra nebekils vesiu į reabilitaciją gavom siuntimą.

Atsakyti

Sveikos  :)

Niloticus tylūs sveikinimai, kada kartosi nt?  :)

Mergaitės niekur nepabėgit, visos patirtys svarbios ir įdomios  :) 

Mano fronte, nieko naujo, mmm jau baigėsi bandysiu prisiversti pasportuoti namuose, tik nežinau ar pavyks  :lol:  Dukrytė tris dienas paėjo į darželį ir vėl serga, šį syk stipriai ir su temperatūra  :(​ kai temperatūra nebekils vesiu į reabilitaciją gavom siuntimą.

Šiandien kartojau, jau ryškesnis, gal dar penktadienį pakartosiu užtvirtinimui  :angel_not:​ 

Sveikatos tavo dukrytei  :4u: 

Atsakyti

Mergos kokia as piktaaaaa.. sakes.. jau geriau sedeciau namie ar uz kokiu grotu. Nu gi negalima sitaip.. o tiek darbu dar siandien .. sakes.. sekmes aplinkiniam 🙈

Gal pabandyk pilnai kažkam pasipasakoti, kas nervina? Man palengvėja, kai viską draugei išbambinu, tada apsiraminu, bet šiaip gal valerijono įkalimas padėtų :D pačiai būtų ramiau :) ir dar viena mintis, kad o jeigu kas, tai nu patys kalti, kas kelyje pasimaisys, gal turėjo būt aprekti šiandien, karma :D

Šiandien kartojau, jau ryškesnis, gal dar penktadienį pakartosiu užtvirtinimui  :angel_not:​ 

Lauksim penktadienio!  :nestuke

Mimozza, stiprybės su visom ligom, viskas praeina, kad ir kaip sunku bebūtų, laikykis!  :4u:​ 

Atsakyti

Oj kaip faina, prašom ir mums parodyti ryškuolį  :ax: 

Ačiū  :) Pagaliau užmigo kietai ir galiu atsitraukti nuo jos, tai eisiu vėlyvų pietų gaminti. 

Atsakyti

Aš šiandien be jėgų :frusty: . Noriu miego, atbulom rankom dirbu  :oh: . Tikiuosi nieko nepridirbsiu ir neišvartysiu. Vos užsakyme neripainiojau, ir taip lėtai darosi viskas. Šiaip lakstau kaip pasiutus, viena koja čia, kita ten :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 29 sausio 2020 - 14:16

Visoms be jėgų, be nuotaikų ir visoms visoms kurioms reikia sunčiu po balionėlį  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

_mimozza_, 29 Sau 2020 - 13:51, parašė: Oj kaip faina, prašom ir mums parodyti ryškuolį :ax: Ačiū :) Pagaliau užmigo kietai ir galiu atsitraukti nuo jos, tai eisiu vėlyvų pietų gaminti.

Dar ne super ryškuolis, bet jau ir ne vaiduoklis  :wub: kažkaip netikiu dar ir jaučiu nesitikės kol pilvukas nepradės augti, su pirmuoju jokių simptomų ir nebuvo, apart miego trūkumo ir augančio pilvuko :nestuke

Pridėta:

Atsakyti

Kaip faina matyt testukus  :wub:  

o man tai visai stogas nuciuoze nuo tu planavimu. Puikiai zinau, kad nebuvo ND per vaisingas dienas, bet vsitiek noriu NT pasidaryt  :lol:  :lol:  :lol:  cia, man atrodo, jau sunerimt reikia  :oh:   :frusty:   :lol:   Gal pats tas NT testo darymas kazkuo zavingas?  :wub:   zinau kad bus neigiamas, bet kazkaip vistiek norisi pasidaryt  :lol:  :oh:​  

Atsakyti

Kaip faina matyt testukus  :wub:  

o man tai visai stogas nuciuoze nuo tu planavimu. Puikiai zinau, kad nebuvo ND per vaisingas dienas, bet vsitiek noriu NT pasidaryt  :lol:  :lol:  :lol:  cia, man atrodo, jau sunerimt reikia  :oh:   :frusty:   :lol:   Gal pats tas NT testo darymas kazkuo zavingas?  :wub:   zinau kad bus neigiamas, bet kazkaip vistiek norisi pasidaryt  :lol:  :oh:​  

Praeitą ciklą aš taip visus 5 nt sugadinau  :blink:  :lol:  Žinojau, kad sirgo vaikas gripu, sirgau aš, nd buvo vos keli ciklo pradžioje, pastoti be šansų, bet vis tiek reikėjo nt nors tu ką, o dar kai vaiduoklį pamačiau, tai iš vis galvą pamečiau ir faktas, kad nebuvo kaip pastoti jau buvo nesvarbu, gadinau nt, bandžiau įžiūrėti tuos vaiduoklius  :oh:  :lol:  O šį ciklą sėdžiu be nt, bus ramiau  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, Niloticus, labai nuosirdziai sveikinu tave  :yahoo:  :yahoo:  

o aš šiandien trecia diena po laparaskopijos, ir susirgau mmm. jėgų nėra išvis... vos pakylu nuo lovos. Miegu be proto daug, nežinau, tikiuosi praeis. per šiandien susikūriau naują CV, bandysiu darbintis į gimdymo namus arba i vaisingumo klinikas. :) 

Nuotaikos visdar nekokios, bandau ieškot visokios info apie IVF, bet mūsų vestuvės tik rugsėjį, panašu, reiks atidėti nėštumus :(

Atsakyti