Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos. Aš irgi po kiaušintakių pratekamumo patikros. Galva apsvaigus po narkozės, bet visai jokio skausmo nebuvo, kuo labai džiaugiuos. Viskas pas mane tvarkoj, prateka abu. Dabar mudu turim apsispręst, ar mėginam žaisti su IUI ar iškart IVF.

Iš šio ciklo jokių šansų. Kaip tik reikia nuo ND susilaikyt po procedūros, o vaisingos dienos čia pat. Taigi užsiimsiu ramiai darbais ir lauksiu mmm.

Jei gautumėt IVF kompensaciją tai aš už tai kad nebežaisti su IUI  :)​ 

Atsakyti

Na, lygtais iškalbos supratau, kad turėtų kompensuoti. Bent tvarkysimės tam popierius. Kažkaip nesinori pinigų mėtyt IUI, dėl mažo tikimybės pastoti procento.

Atsakyti

Na, lygtais iškalbos supratau, kad turėtų kompensuoti. Bent tvarkysimės tam popierius. Kažkaip nesinori pinigų mėtyt IUI, dėl mažo tikimybės pastoti procento.

Tai va va,kokie 250-300 € kaip nieko ant IUI jaučiu sueitų. O tikimybė prilygsta natūraliam pastojimui. O IVF vaistai nepigūs, tai geliau pataupyti jei priklauso konpensacija  :)​ 

Atsakyti

Mimozza ir aš tikiuosi  :wub:  o kodėl tau 2 ciklai nuplaukia?  :unsure:​ 

Atsakyti

Gal dar prasidės normalios mm neužilgo 🤔 Nt nedarėt?

NT dariau pirma diena veluojant mmm tai be jokio net maziausio vaiduokliuko, antra diena po pakraujavimo ir niekas labiau neatkeliauja :(

Sveikos  :)

Niloticus  :4u:  :4u:  :4u: balionėliai už blogą nuotaiką  :)

Hal, džiaugiuosi kad kiaušintakiai pratekami  :)

Gintare, neliūdėk :4u: , kartais užtenka ir to vieno karto.

Serena  :4u: už uždegimą, 

Pitika, o kodėl geri prg? Neturi ciklo? Man taip nebuvo, aš prg nutraukiau antradienį tai laukiu mmm šiandien ar ryt turėtų ateiti. Man prg geriant visad labai silpnos mmm, nes netikros jos būna, o tik iššauktos.

Moka:4u: tai abi praleisim du ciklus  :unsure: bet tikiuosi, kad jau trečiasis bus laimingas abejoms  :ax:

Kol kas jokių pojūčių, kad mmm man ateina. 

Man gydytoja paskyre nes prg buvo zemokas, viena cikla i pabaiga geriau, paskutini jau iskart po O. Ciklas pas mane yra, tai suprantu tiesiog del prg kiekio.

Atsakyti

Garbanele- super, kad taip sklandZiai procedura praejo! 

Atsakyti

Mimozza ir aš tikiuosi  :wub:  o kodėl tau 2 ciklai nuplaukia?  :unsure:​ 

Nes irgi vyras išvykęs. 

NT dariau pirma diena veluojant mmm tai be jokio net maziausio vaiduokliuko, antra diena po pakraujavimo ir niekas labiau neatkeliauja :(

Man gydytoja paskyre nes prg buvo zemokas, viena cikla i pabaiga geriau, paskutini jau iskart po O. Ciklas pas mane yra, tai suprantu tiesiog del prg kiekio.

Supratau, mano irgi per mažas prg. Bandyk ryt gal pakartoti nt  :hmm:​ 

Atsakyti

Nes irgi vyras išvykęs. 

Supratau, mano irgi per mažas prg. Bandyk ryt gal pakartoti nt  :hmm:​ 

Kad tik sugadinsiu, nieko nejauciu ir krutine atleido tai bus tik prg pasekmes, tik va kazin kaip su O po tokiu dalykeliu  :huh2:​ 

Atsakyti

O kokio dydzio turi buti buti folikulas,kad jau vertas demesio butu? Kazkaip varciau knygute, tai echo israse buvo vienoj kiausidej 7mm kitoj 14mm🤔 ciklo diena duvo berots 12

Atsakyti

O kokio dydzio turi buti buti folikulas,kad jau vertas demesio butu? Kazkaip varciau knygute, tai echo israse buvo vienoj kiausidej 7mm kitoj 14mm🤔 ciklo diena duvo berots 12

Žinok net nežinau kiek turi būti 🙈 stimuliuojant nuo 18 mm iki 24mm lyg, tai pagooglinau vienur radau 15 mm, dar kitur apie 20 mm. 

Atsakyti

Va ką radau :)

Priedas  Screenshot_2020-01-24-16-32-04-521_com.android.chrome.jpg   138,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

mano gine sake, kad apie 21 mm turi buti.

:4u:  :4u:  :4u:  pakelkim vyno ar kita taure, šiandien kartu, kam nepasisekė ir šį ciklą  :4u: 

Atsakyti