Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Airise, na mes visos uz tave laikon kumscius is visu jegu!!!

nicolitus- tai ko taip? Nebus koks kraujas pakrites?

as jau po kiausidziu nepratekamumo tyrimo. Viskas gerai!! Gine laaaabai patenkinta. 
tyrimas nera is maloniuju, bet gerai kai daktare tiek metu pazystu tai kazkaip pavyko atsipalaiduoti ir nebuvo taip blogai kaip tikejausi. Tik tas rupuze folis nesunyko o i cista nuejo :dry2: . Simenesi ilsiuosi, geriu ciklo balanca ir ginekogoli ir kai vyrs grys bandyaim dar karta su Clostu . 

Atsakyti

Sveikutes.

Mimoza sveikatos  :4u: Ir kam dar reikia siunciu balioneliu  :4u:  :4u:  :4u:

O as tinginiauju. Siandien ikele man du embrioniukus. Pasirodo yra viso ne 3, o 4, nes vienas turbut labai norejo gyventi. Tai du stipresnius ikele, du silpnesnius paliko stebejimui. Rytoj paskambins pasakyti kaip jie laikosi. Kai juos isodino - gydytoja atsuko man monitoriu ir parode toki balta taskiuka gimdoje. Sako - cia jusu du embrioniukai. Tai va, kalbuosi su jais, kad isikibtu ir tvirtai laikytusi.  :wub:

laikau kumscius uz tave  :wub:  :4u:   viskas bus gerai  :angel_not:​ 

Atsakyti

siandien penktadienis, kaip ir reiktu dziaugtis, bet... ND vakar nebuvo... taip kad visas ciklas nuplauke  :cry2:  :cry2:  :cry2: 

Atsakyti

AAirise.viskas bus gerai, tikiu tikrai🥰

As kazkaip laukiu mmm ramiai, bus anksciau kaip ir maniau, papuliai akmeniniai😀 gine rado uzdegima, tai zvakutes israse, tai kita cikla sveika kibsiu i darbus😀

Atsakyti

siandien penktadienis, kaip ir reiktu dziaugtis, bet... ND vakar nebuvo... taip kad visas ciklas nuplauke  :cry2:  :cry2:  :cry2:

gintare0820 cia tau nuotaikelei  :4u:  neliudek.

As su klausimeliu  :unsure:  gal kam taip buvo, prasidejo mmm kelias dienas velavo, nutraukiau progesterona ir mano mmm truko turbut koki gera pusdieni ir viskas, kazkokie minimalus patepliojimai. Ar cia taip gali buti nuo vaistu?

Atsakyti

Neliudek.. panaudok si menesi tada dar pastiprinti sveikatele  :4u: 

gintare0820 cia tau nuotaikelei  :4u:  neliudek.

As su klausimeliu  :unsure:  gal kam taip buvo, prasidejo mmm kelias dienas velavo, nutraukiau progesterona ir mano mmm truko turbut koki gera pusdieni ir viskas, kazkokie minimalus patepliojimai. Ar cia taip gali buti nuo vaistu?

dareisi nt del visa ko? 
tiesa pasakius ko tik nebuvo geriant prg.. kol organizmas apsipranta tai visokiu fokusu buvo pridares. Isvis mm buvo dingusios 😂😂

Atsakyti

Neliudek.. panaudok si menesi tada dar pastiprinti sveikatele  :4u:

dareisi nt del visa ko? 
tiesa pasakius ko tik nebuvo geriant prg.. kol organizmas apsipranta tai visokiu fokusu buvo pridares. Isvis mm buvo dingusios 😂😂

Tokiu atveju nera ir ko O laukti?  :unsure:  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 24 sausio 2020 - 10:01

as jau po kiausidziu nepratekamumo tyrimo. Viskas gerai!! Gine laaaabai patenkinta. 

tyrimas nera is maloniuju, bet gerai kai daktare tiek metu pazystu tai kazkaip pavyko atsipalaiduoti ir nebuvo taip blogai kaip tikejausi.

Oo, kokios geros naujienos 😃👍 

Atsakyti

Gal dar prasidės normalios mm neužilgo 🤔 Nt nedarėt?

Atsakyti

MB rytoj išvažiuoja dirbti, tai 2 sekantys ciklai ir man nuplauks  :cry2:​ 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Niloticus  :4u:  :4u:  :4u: balionėliai už blogą nuotaiką  :) 

Hal, džiaugiuosi kad kiaušintakiai pratekami  :) 

Gintare, neliūdėk :4u: , kartais užtenka ir to vieno karto.

Serena  :4u: už uždegimą, 

Pitika, o kodėl geri prg? Neturi ciklo? Man taip nebuvo, aš prg nutraukiau antradienį tai laukiu mmm šiandien ar ryt turėtų ateiti. Man prg geriant visad labai silpnos mmm, nes netikros jos būna, o tik iššauktos.

Moka:4u: tai abi praleisim du ciklus  :unsure: bet tikiuosi, kad jau trečiasis bus laimingas abejoms  :ax: 

Kol kas jokių pojūčių, kad mmm man ateina. 

Atsakyti

Sveikos. Aš irgi po kiaušintakių pratekamumo patikros. Galva apsvaigus po narkozės, bet visai jokio skausmo nebuvo, kuo labai džiaugiuos. Viskas pas mane tvarkoj, prateka abu. Dabar mudu turim apsispręst, ar mėginam žaisti su IUI ar iškart IVF.

Iš šio ciklo jokių šansų. Kaip tik reikia nuo ND susilaikyt po procedūros, o vaisingos dienos čia pat. Taigi užsiimsiu ramiai darbais ir lauksiu mmm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 24 sausio 2020 - 11:59