Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Paskaiciau kad ov diena tikimybe pastot tik 16 % ...didziausia tikimybe 1-2 dienos pries OV. Vienu zodziu... Jauciu dar vienas ciklas suniui ant uodegos nuejo..  :frusty:​ 

O žinok visko būna  :hmm: Draugė su pirmu pastojo 3-ią dieną po mmm, su antru - su prezervatyvu  :lol:​ 

Atsakyti

O žinok visko būna  :hmm: Draugė su pirmu pastojo 3-ią dieną po mmm, su antru - su prezervatyvu  :lol:​ 

jo, buna tokiu stebuklu  :lol:   as irgi pazistu pora kurie turi 4 vaikus- 3 is ju neplanuoti  :lol:   sake, jiems uztenka atsigult i viena lova ir ji pastoja  :lol:  :lol:  :lol:​  

Atsakyti

Sveikutes.

Mimoza sveikatos  :4u: Ir kam dar reikia siunciu balioneliu  :4u:  :4u:  :4u: 

O as tinginiauju. Siandien ikele man du embrioniukus. Pasirodo yra viso ne 3, o 4, nes vienas turbut labai norejo gyventi. Tai du stipresnius ikele, du silpnesnius paliko stebejimui. Rytoj paskambins pasakyti kaip jie laikosi. Kai juos isodino - gydytoja atsuko man monitoriu ir parode toki balta taskiuka gimdoje. Sako - cia jusu du embrioniukai. Tai va, kalbuosi su jais, kad isikibtu ir tvirtai laikytusi.  :wub: 

Atsakyti

Sveikutes.

O as tinginiauju. Siandien ikele man du embrioniukus. Pasirodo yra viso ne 3, o 4, nes vienas turbut labai norejo gyventi. Tai du stipresnius ikele, du silpnesnius paliko stebejimui. Rytoj paskambins pasakyti kaip jie laikosi. Kai juos isodino - gydytoja atsuko man monitoriu ir parode toki balta taskiuka gimdoje. Sako - cia jusu du embrioniukai. Tai va, kalbuosi su jais, kad isikibtu ir tvirtai laikytusi.  :wub:

Net siurpuliukai nuejo  :wub:  Sėkmės  :wub:​ 

Atsakyti

jo, buna tokiu stebuklu  :lol:   as irgi pazistu pora kurie turi 4 vaikus- 3 is ju neplanuoti  :lol:   sake, jiems uztenka atsigult i viena lova ir ji pastoja  :lol:  :lol:  :lol:​  

Turiu ir aš tokia draugę, kuri kartą pastojo saugodamasi prezervatyvais, antrą gerdama kt, trečią pagavo, kai nepasisaugojo kartą, nes nebuvo po ranką apsaugų 😂 Veisli kai katė 😂

Atsakyti

Sveikutes.

Vajej, sveikinu 😍🤗 Linkiu dvynukų 😃 Oj kaip lauksim nt 😃🤗

Atsakyti

Vajej, sveikinu 😍🤗 Linkiu dvynukų 😃 Oj kaip lauksim nt 😃🤗

Kad taip ten aukstai sedinciam i ausi  :D Hcg diena paskirta vasario 3. Bet manau tikrai neislauksiu. Galvoju kada cia jau testas ka parodytu. :hmm:

Atsakyti

Kad taip ten aukstai sedinciam i ausi  :D Hcg diena paskirta vasario 3. Bet manau tikrai neislauksiu. Galvoju kada cia jau testas ka parodytu. :hmm:

Kraujas už bet kokį testą greičiau  :D  tik nežinau tiksliai po kiek dienų, lėk į kokį synlab ar panašiai ir pasidarysi :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikutes.

Airisė nuostabu  :wub: Sveikinu su PUPO mėgaukis tuo  :ax: linkiu, kad abu įsitvirtintų ir likę du būtų stipruoliai  :bigsmile:​ o tada dar keltumeis vieną blastuką? Ar abu šaldytum?

Atsakyti

Airisė nuostabu  :wub: Sveikinu su PUPO mėgaukis tuo  :ax: linkiu, kad abu įsitvirtintų ir likę du būtų stipruoliai  :bigsmile: o tada dar keltumeis vieną blastuką? Ar abu šaldytum?

Tikrai dar kelciau, jeigu blastukas butu :) Gydytoja sake, kad taip, daugiavaisio rizika, bet siuo atveju ji mano kad taip geriau. Nes kokybe neblizga. Bet stebuklu buna. Tai vat ir pupsiu, glostau pilvuka, kalbu su zirniais. 😁

Atsakyti

Airise - laikau kumščius, kad abu tvirtai įsitvirtintų :wub:  :nestuke  :wub:

O man kažkoks jėgų trūkumas pastaruoju metu, libido nulinis... Noriu tik susisukti į kokoną ir miegoti, miegoti, miegoti!!  :blink:​ 

Atsakyti

Airise, net širdis apsalo paskaičius, melsiuosi už tave ir, kad įsitvirtintų mažučiai abu!  :4u: 

Atsakyti