Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

nu ***** tai siandien vakare dar didele tikimybe.. reikes kazkaip gundyt MB... vakar visai be gyvybes zenklu gulejo su didziausiu galvos skausmu...  :unsure:  bet dar diena po migrenos zmogus nesijaucia gerai...tai neaisku kaip cia bus...  :unsure:  

Tai jau šiandien visus pajėgumus įjungti reiks :) sako vonioj pagulėjimas padeda nuo migrenos, bet spermiukams nelabai gerai tik... 

Atsakyti

nu ***** tai siandien vakare dar didele tikimybe.. reikes kazkaip gundyt MB... vakar visai be gyvybes zenklu gulejo su didziausiu galvos skausmu...  :unsure:  bet dar diena po migrenos zmogus nesijaucia gerai...tai neaisku kaip cia bus...  :unsure:  

Vargsas istikro... zinok daug vandens ir visiska tyla ir ramybe.. niekas daugiau nepades. Gal patiria didelis atresa? Aisku kavos vartojimas yra peilis migrenininkams. 

Atsakyti

Tai jau šiandien visus pajėgumus įjungti reiks :) sako vonioj pagulėjimas padeda nuo migrenos, bet spermiukams nelabai gerai tik... 

jis vakar net atsiprase manes..kad nepajegus  :wub:  :D   liudna buvo, bet ka padarysi... dar neprarandu vilties.. 

Atsakyti

Vargsas istikro... zinok daug vandens ir visiska tyla ir ramybe.. niekas daugiau nepades. Gal patiria didelis atresa? Aisku kavos vartojimas yra peilis migrenininkams. 

joo, vakar negalejau net sviesos kambari ijungt..o tv ziurejom itempe ausis, nes negalejom ziuret garsiai...  :unsure:  gulejo tik ir gere vaistus nuo skausmo...  :unsure:   labai tikiuosi, kad siandien jausis geriau..  :unsure:​ 

Atsakyti

man sake, kad ir per metus gali uzakt. Uztenka viena karta pasigaut kokia negera bacila ir sakes.. 
Jei bus gerai su lpl, tai gal reikėtų pasidaryti pratekamumą iki antros stimuliacijos. Tada jau būtų pilnai viskas padaryta. Reikės pasidomėti ar daro mūsų mieste. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 23 sausio 2020 - 09:19

Šakės man kokia sloga, bet ji tokia daugiau vidinė  :oh: nes sunkiai pučiasi. Bandau vienas, kurias iš ankščiau turėjau, jei nepadės reikės eiti pirkti sinupret intensiv ar gelomirtolį kokį. Nemėgstu slogos  :dry2:​ 

Atsakyti

Jei bus gerai su lpl, tai gal reikėtų pasidaryti pratekamumą iki antros stimuliacijos. Tada jau būtų pilnai viskas padaryta. Reikės pasidomėti ar daro mūsų mieste. 

Istikro gal reiketu..? Realiai su closto galima tik 3 stimuliacijas daryti. Tai as manau gausiu dar dvi , bet bent jau sekanciu kartu sakau ir vyras normaliai bus namie ir jau zinosiu kad viskas ten praeinA. Nes iki pagalbinio manau verta isbandyti viska. 

Šakės man kokia sloga, bet ji tokia daugiau vidinė  :oh: nes sunkiai pučiasi. Bandau vienas, kurias iš ankščiau turėjau, jei nepadės reikės eiti pirkti sinupret intensiv ar gelomirtolį kokį. Nemėgstu slogos  :dry2: 

dukrai mano tas paaaaats.. bet taip uzstrige ten, kad nei pirmyn nei atgal. 

Atsakyti

Hmm.. na laikas labai spaudzia istikro..

kiek laiko planuojat? Ir ka gyditoja konkreciai sake? Nesiule isitirti viska, o tada pagalbini ziureti jai ka?  Be to ar viskas ok su vyro tyrimais? 

as cia jus konkreciai tardau  :huh2:

Planuojam bus pora meteliu  :ax: Is pradziu vaiksciojau pas savo gine, paskui jau nukeliavau pas vaisingumo. Visi tyrimai padaryti kaip ir norm, bet tik AMH mazas. Tai planas pora menesiu sekt cikla po O su gripetix, nieko nepavyko... Tada si menesi turejom bandyt su clost, bet gydytoja isejo atostogu, tai ir man atostogos. Tai nuo kito ciklo clost irgi porai men, o tada jau sake gal pagalbini.

Atsakyti

Šakės man kokia sloga, bet ji tokia daugiau vidinė  :oh: nes sunkiai pučiasi. Bandau vienas, kurias iš ankščiau turėjau, jei nepadės reikės eiti pirkti sinupret intensiv ar gelomirtolį kokį. Nemėgstu slogos  :dry2:​ 

Sveik  :4u:​ 

Atsakyti

Oi tie galvos skausmai... Man porą sykių taip galvą skaudėjo, bet nežinau, ar čia migrena, ar spaudimo pasekmė, ar visa tai nuo bromokriptino. Žodžiu jokie vaistai nepadėjo, tai 50 g stipraus teko įkalt ant viršaus, bet padėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 23 sausio 2020 - 15:38

Paskaiciau kad ov diena tikimybe pastot tik 16 % ...didziausia tikimybe 1-2 dienos pries OV. Vienu zodziu... Jauciu dar vienas ciklas suniui ant uodegos nuejo..  :frusty:​ 

Atsakyti

Oi tie galvos skausmai... Man porą sykių taip galvą skaudėjo, bet nežinau, ar čia migrena, ar spaudimo pasekmė, ar visa tai nuo bromokriptino. Žodžiu jokie vaistai nepadėjo, tai 50 g stipraus teko įkalt ant viršaus, bet padėjo.

Man du kartus gyvenime buvo migrena- is skausmo verkiau.. jokie vaistai nepadejo.. truputi padejo sprando masazas..  pirma karta tai nesupratau kas daresi- galvojau kad insultas.. nes vaizdas tapo neryskus, raides liejosi, pykino. Baisus dalykas... 

Atsakyti