Dar del streso... nepamenu tiksliai kuri rase, kad perejo i kita darba ir kitu daug reikalu ir po menesio pastojo. tai mana, kad nebuvo jokių kitų problemų sveikatos srityje šiuo atveju.
Nes pvz, as kartais jau ir valerijono ryte ikalu ar is darbo grizus vakare, kad ramiai miegociau.. nes tokiu dienu darbe buna, kad norisi ji mesti cia ir dabar.
Čia turbūt aš rašiau 😊 Na taip, kažkokių sveikatos problemų nebuvo, na tik tiek, kad po abrazijos kraujavau pusantro mėnesio, mm atėjo tik po 65 dienų ir fsh buvo virš 8, aukštokas.
O dėl darbo, nebuvo lengva, po darbo nešdavausi kompiuterį namo ir mokydavausi savarankiškai, dirbau, nes perėmiau ne vieno žmogaus darbus, o apmokymo daug negavau, tai teko pasitempti. Bet dabar aš jau atsparesnė stresui darbe ir turiu padėkoti vienai darbovietei, kurioje nuolat patyriau stresą, nuolat buvau kalta dėl visko, grąsininai baudomis, tai nemiegodavau naktim, kartą vėmiau vakare po darbo kilus panikai prisiminus, kad darbe kažką suvėliau. Metų neišdirbusi išėjau kitur. Tai po tokios patirties, dabar daug šalčiau į viską reaguoju.