Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Kazkaip nurase amziui ir tiek :( sake nekritinis.Papildu jokiu neskyre.Dabar vartoju ir gripetix.Si cikla turejau pradeti su clost bet suzinojau kad gydytoja isejo atostogu tai negeriau, nes ji gryzta tik vasario pradzioje 

o tai kiek jums metu?  Uzsiregistruok tevu darzeli, ten AMH temoje daug info. 
o kaip kiti tyrimai? Nes siaip vitaminu trukumas, organizmo isekimas turi itakos AMH. 

Atsakyti

o tai kiek jums metu?  Uzsiregistruok tevu darzeli, ten AMH temoje daug info. 
o kaip kiti tyrimai? Nes siaip vitaminu trukumas, organizmo isekimas turi itakos AMH. 

Niu ne pirmos jaunystes moteriske as :) 37 

Bandau as issitraukt tuos tyrimus bet anteja kazka grybauja ir neatsiuncia priminimo kodo  :huh2:​  juk negali ten viskas dingt?

Atsakyti

Dar del streso... nepamenu tiksliai kuri rase, kad perejo i kita darba ir kitu daug reikalu ir po menesio pastojo. tai mana, kad nebuvo jokių kitų problemų sveikatos srityje šiuo atveju.

Nes pvz, as kartais jau ir valerijono ryte ikalu ar is darbo grizus vakare, kad ramiai miegociau.. nes tokiu dienu darbe buna, kad norisi ji mesti cia ir dabar. 

Čia turbūt aš rašiau 😊 Na taip, kažkokių sveikatos problemų nebuvo, na tik tiek, kad po abrazijos kraujavau pusantro mėnesio, mm atėjo tik po 65 dienų ir fsh buvo virš 8, aukštokas.

O dėl darbo, nebuvo lengva, po darbo nešdavausi kompiuterį namo ir mokydavausi savarankiškai, dirbau, nes perėmiau ne vieno žmogaus darbus, o apmokymo daug negavau, tai teko pasitempti. Bet dabar aš jau atsparesnė stresui darbe ir turiu padėkoti vienai darbovietei, kurioje nuolat patyriau stresą, nuolat buvau kalta dėl visko, grąsininai baudomis, tai nemiegodavau naktim, kartą vėmiau vakare po darbo kilus panikai prisiminus, kad darbe kažką suvėliau. Metų neišdirbusi išėjau kitur. Tai po tokios patirties, dabar daug šalčiau į viską reaguoju.

Atsakyti

Niu ne pirmos jaunystes moteriske as :) 37 

Bandau as issitraukt tuos tyrimus bet anteja kazka grybauja ir neatsiuncia priminimo kodo  :huh2:  juk negali ten viskas dingt?

Hmm.. na laikas labai spaudzia istikro..

kiek laiko planuojat? Ir ka gyditoja konkreciai sake? Nesiule isitirti viska, o tada pagalbini ziureti jai ka?  Be to ar viskas ok su vyro tyrimais? 

as cia jus konkreciai tardau  :huh2: 

Atsakyti

Super kad nekrenta, o kyla  :) labai dėl to džiaugiuosi  :ax:

Aš varysiu vasario 3 d. lpl išsitirti. Jei ir sekanti stimuliacija nepavyks tai eisiu darytis kiaušintakių pratekamumą, sakau gal užako per 6 metus nuo pirmojo pastojimo  :hmm:​ 

man sake, kad ir per metus gali uzakt. Uztenka viena karta pasigaut kokia negera bacila ir sakes.. 

Atsakyti

Keliausim  :ax:  nu ne dėl vitamino D, bet ilgai svarstėm, gal pamenat, kai sakiau, kad taupom butui ir niekur nekeliausim šią žiemą, bet sunkūs metai, dabar sergam, kažkoks juodas laikotarpis ir kas pamenat mūsų nuplaukusę kelionę į Maltą dėl laidotuvių, tai žodžiu vis dėl to nusprendėm keliauti  :ax:  vasario gale į Tailandą  :bigsmile: tai dabar laukia procedūra ir tikiuosi kad tas kelionės laukimas ir pati kelionė prablaškys :) gal po kelionės jau ne dviesedviese grįšim  :bigsmile:​ 

kaip faina!! baltai pavydziu  :wub:   as irgi labai noriu i Tailanda. Buvau sia ziema suplanavus kelione i Dubaju, o sekanti kelione i Tailanda..Bet Dubajus nuplauke del spontaniskai nusipirkto namo  :D   tai ir Tailanda teks atidet  :rolleyes:  

Linkiu, kad is keliones gristumet  :nestuke​  

Atsakyti

kiek skaičiau internete, salutinis poveikis nebent priklausomybe valerijonui :D  

as irgi turiu namuos  :rolleyes:   retai bet ikalu. Dazniau MB dabar ikala nei as. Jis daznai pries miega paima gad geriau miegotu  :D​ 

Atsakyti

Čia greit jau mūsų tema pavirs į pagalbinio temą  :rolleyes:

Aš antradienį pas savo gydytoją irgi paklausinėsiu kas kaip mums būtų. O šiaip klausimas, ar daro pagalbinį jeigu neranda jokių ligų, bet nepastoja ilgai pora? 

daro  :4u:   musu diagnoze- neaiskios kilmes nevaisingumas  :unsure:​  

Atsakyti

Merginos, dabar as pasijutau apyzale..  :unsure:  :hmm:   :D   kiek dar laiko yra tikimybe pastot po ovuliacijos? Man dabar vyksta OV.. sudiegia sona karts nuo karto, pilvas ispampo, jautrus. Jauciu kad dabar viskas vyksta. Bet ND vakar nebuvo, nes MB migrena  :frusty:  :cry2:   kaip visada paciu geriausiu laiku.. tai dabar galvoju, kokia tikimybe pastot jeigu ND bus tik velai vakare arba rytoj?  :hmm:  ar jau saukstai po pietu?  :unsure:​ 

Atsakyti

Merginos, dabar as pasijutau apyzale..  :unsure:  :hmm:   :D   kiek dar laiko yra tikimybe pastot po ovuliacijos? Man dabar vyksta OV.. sudiegia sona karts nuo karto, pilvas ispampo, jautrus. Jauciu kad dabar viskas vyksta. Bet ND vakar nebuvo, nes MB migrena  :frusty:  :cry2:   kaip visada paciu geriausiu laiku.. tai dabar galvoju, kokia tikimybe pastot jeigu ND bus tik velai vakare arba rytoj?  :hmm:  ar jau saukstai po pietu?  :unsure:​ 

Nu sako ta pacia ir kita diena dar galima, tai dar yra tikimybe ;)

Atsakyti

Merginos, dabar as pasijutau apyzale..  :unsure:  :hmm:   :D   kiek dar laiko yra tikimybe pastot po ovuliacijos? Man dabar vyksta OV.. sudiegia sona karts nuo karto, pilvas ispampo, jautrus. Jauciu kad dabar viskas vyksta. Bet ND vakar nebuvo, nes MB migrena  :frusty:  :cry2:   kaip visada paciu geriausiu laiku.. tai dabar galvoju, kokia tikimybe pastot jeigu ND bus tik velai vakare arba rytoj?  :hmm:  ar jau saukstai po pietu?  :unsure: 

Diena pries o ir per o yra pacios vaisingiausios. Realiai kiausinelis gyvibingas tera 24 val po ovuliacijos kol keliauja kiausintakiais. Jai tuo metu jis neapvaisinamas tai jis sunyksta ir pasisalina kartu su mm.. 

Atsakyti

Diena pries o ir per o yra pacios vaisingiausios. Realiai kiausinelis gyvibingas tera 24 val po ovuliacijos kol keliauja kiausintakiais. Jai tuo metu jis neapvaisinamas tai jis sunyksta ir pasisalina kartu su mm.. 

nu ***** tai siandien vakare dar didele tikimybe.. reikes kazkaip gundyt MB... vakar visai be gyvybes zenklu gulejo su didziausiu galvos skausmu...  :unsure:  bet dar diena po migrenos zmogus nesijaucia gerai...tai neaisku kaip cia bus...  :unsure:  

Atsakyti