Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Ziuresim ka parodys pratekamumo tyrimas, bet siaip jau mastau, kad reikia rimciau dometis. Idomiausia, kad atsistatineja. Eisuy bandysiu surasti isvis senus tyrimus pries du metus darytus, galesim palyginti skirtuma.

Aha, būtų įdomu pamatyti skirtumą ir kaip kito 🤔

Atsakyti

O i ka reaguoja Amh?Kaip padidint? Pas mane zemas  :unsure: 

Ka reiskia mazas?

imesk cia mums tuos savo tyrimus.

paieskosiu panos as ju, isknisau visus popierius ir rasti negaliu nes laaabai idomu paciai.

pries du metus as mane viskas kritines bukles buvo. Vitaminai praktiskai visi be isimties buvo gerokai zemiau normos, kiausides nei viena nedirbo visiskai, skydliauke streikavo. Zodziu nueitas super ilgas kelias... kepenis nevale. Zodziu ragu kontora. 

aciu uz linka! Butinai eisiu pasiskaityti. Anksciau net kalbos nebuvo apie pagalbini nes tiesiog organizmas butu isvis nieko neatlaikes. Bet dabar vilties daug turiu istikro nes zinau kaip buvo blogai ir dabar Yra gerai  :wub: 

Atsakyti

O aš šiandien traukiau nuo savo šuns kitą, kuris baisiai meilės norėjo, taip nagą nusilaužiau kad kraujais apsitaškiau  :tomato: Patiems neina, gal bent šuniui reiktų leisti, jos vaikus auginčiau  :hmm:  :B  :D 

Atsakyti

Mimoza  :4u:  :4u:  

O tam pratekamumui siuntima seimos gydytoja israso ar gine? 

mes tai jau domejomes pagalbiniu  :4u: pirmas kartas Santarose kompensuojamas ir yra daug tam salygu  :4u: 

Kompensuojami yra pirmi 2 ciklai. Del pratekamumo - registruojates pas gydytoja ir jis jau paskirs visus tyrimus. Kai kas nelaukiant is savo kisenes pasidaro, bet jeigu gaunat kompensacija ivfui tai ir tyrimai nemokami. Aisku tas “kompensuojamas” tai nereiskia kad nereiks visai moket.

Aciu dar karta visoms uz palaikyma.  :4u: 

Atsakyti

Kompensuojami yra pirmi 2 ciklai. Del pratekamumo - registruojates pas gydytoja ir jis jau paskirs visus tyrimus. Kai kas nelaukiant is savo kisenes pasidaro, bet jeigu gaunat kompensacija ivfui tai ir tyrimai nemokami. Aisku tas “kompensuojamas” tai nereiskia kad nereiks visai moket.

Aciu dar karta visoms uz palaikyma.  :4u:

Ziauriai aciu uz info! Kazkaip realiau viskas kai pasiskaitai. Sykarta musu tokiu cia daug, visos senikes man rods Santarose susitikima galesim padaryti 😀. Po biskeli iki tikslo mergaites  :wub: 

Atsakyti

O aš šiandien traukiau nuo savo šuns kitą, kuris baisiai meilės norėjo, taip nagą nusilaužiau kad kraujais apsitaškiau  :tomato: Patiems neina, gal bent šuniui reiktų leisti, jos vaikus auginčiau  :hmm:  :B  :D

Moka132 nu jau sitokias mintis sonan  :4u:  aisku pas tuos gyvunus pries gamta nepaeisi, mano keturkojis ant visko kas juda lipa 😁

Man jau nuo visu situ reikalu ir atmintis slubuoja pamirsau antejos prisijungima negaliu istraukt tyrimu, bet berods mano Amh traukia tik 0,14 :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Moka132 nu jau sitokias mintis sonan  :4u:  aisku pas tuos gyvunus pries gamta nepaeisi, mano keturkojis ant visko kas juda lipa 😁

Man jau nuo visu situ reikalu ir atmintis slubuoja pamirsau antejos prisijungima negaliu istraukt tyrimu, bet berods mano Amh traukia tik 0,14 :angel_sadangel: 

O tai ka gine? Kaip kiti tyrimai? Kokius papildus geri?

Atsakyti

Čia greit jau mūsų tema pavirs į pagalbinio temą  :rolleyes: 

Aš antradienį pas savo gydytoją irgi paklausinėsiu kas kaip mums būtų. O šiaip klausimas, ar daro pagalbinį jeigu neranda jokių ligų, bet nepastoja ilgai pora? 

Atsakyti

O tai ka gine? Kaip kiti tyrimai? Kokius papildus geri?

Kazkaip nurase amziui ir tiek :( sake nekritinis.Papildu jokiu neskyre.Dabar vartoju ir gripetix.Si cikla turejau pradeti su clost bet suzinojau kad gydytoja isejo atostogu tai negeriau, nes ji gryzta tik vasario pradzioje 

Atsakyti

O jatau, nagai, tai taip skaudžiai... aš ryte radiatorių užsimečiau ant kojos pirštų, tai dar dabar skauda.. Nuo mm geriu nuskausminamuosius, tai tuo pat ir ten nusimuša, galvoju,gerai, kad per mm, vienas skausmas :D

Atsakyti

Čia greit jau mūsų tema pavirs į pagalbinio temą  :rolleyes:

Aš antradienį pas savo gydytoją irgi paklausinėsiu kas kaip mums būtų. O šiaip klausimas, ar daro pagalbinį jeigu neranda jokių ligų, bet nepastoja ilgai pora? 

Daro. Pas mus neaiskios kilmes nevaisingumas. Kaip ir viskas atrode gerai, bet nepastojam.

Atsakyti

O jatau, nagai, tai taip skaudžiai... aš ryte radiatorių užsimečiau ant kojos pirštų, tai dar dabar skauda.. Nuo mm geriu nuskausminamuosius, tai tuo pat ir ten nusimuša, galvoju,gerai, kad per mm, vienas skausmas :D

Aš irgi grįžus tabletę nuo skausmo, ir dar PMS, tai vyno taurei neatsilaikiau  :) Vyras pamatė pirštą, galvojau nualps  :blink: O kaip su jusiškiais sekėsi prisiruošti tyrimus dėl nevaisingumo pradėti darytis?

Atsakyti