C1DF78A1-23DE-4E3C-9852-31A1DDF478DD.png 608,2KB 0 Parsiųsta kartų
mergos AMH per menesi 0.3 pakilo 😳!
C1DF78A1-23DE-4E3C-9852-31A1DDF478DD.png 608,2KB 0 Parsiųsta kartų
Na aš daug nenusimanau šiuose reikaluose, bet man tai rezultatai neatrodo visiškai blogi 🙄 Fsh nėra kosmiškai aukštas, o Amh nėra jau kritiškai žemas 🤔 Pamenu, kai planavom kartu su nare beladona, tai jos fsh buvo virš 17, Amh 0,04 ir ji pastojo 🤷 Galvojat apie pagalbinį?
Na aš daug nenusimanau šiuose reikaluose, bet man tai rezultatai neatrodo visiškai blogi 🙄 Fsh nėra kosmiškai aukštas, o Amh nėra jau kritiškai žemas 🤔 Pamenu, kai planavom kartu su nare beladona, tai jos fsh buvo virš 17, Amh 0,04 ir ji pastojo 🤷 Galvojat apie pagalbinį?
Ziuresim ka parodys pratekamumo tyrimas, bet siaip jau mastau, kad reikia rimciau dometis. Idomiausia, kad atsistatineja. Eisuy bandysiu surasti isvis senus tyrimus pries du metus darytus, galesim palyginti skirtuma.
Dar del streso... nepamenu tiksliai kuri rase, kad perejo i kita darba ir kitu daug reikalu ir po menesio pastojo. tai mana, kad nebuvo jokių kitų problemų sveikatos srityje šiuo atveju.
Nes pvz, as kartais jau ir valerijono ryte ikalu ar is darbo grizus vakare, kad ramiai miegociau.. nes tokiu dienu darbe buna, kad norisi ji mesti cia ir dabar.
Ziuresim ka parodys pratekamumo tyrimas, bet siaip jau mastau, kad reikia rimciau dometis. Idomiausia, kad atsistatineja. Eisuy bandysiu surasti isvis senus tyrimus pries du metus darytus, galesim palyginti skirtuma.
Super kad nekrenta, o kyla labai dėl to džiaugiuosi
Aš varysiu vasario 3 d. lpl išsitirti. Jei ir sekanti stimuliacija nepavyks tai eisiu darytis kiaušintakių pratekamumą, sakau gal užako per 6 metus nuo pirmojo pastojimo
Dar del streso... nepamenu tiksliai kuri rase, kad perejo i kita darba ir kitu daug reikalu ir po menesio pastojo. tai mana, kad nebuvo jokių kitų problemų sveikatos srityje šiuo atveju.
Nes pvz, as kartais jau ir valerijono ryte ikalu ar is darbo grizus vakare, kad ramiai miegociau.. nes tokiu dienu darbe buna, kad norisi ji mesti cia ir dabar.
Aš irgi čia kurią dieną valerijono įkaliau,galvoju,kad geriau jau jo išgerti, negu nervuotis. Aišku nežinau ar gerai galvoju
Įdomu tikrai palyginti, kaip situacija keičiasi pažiūrėti.
Gal gali papasakoti placiau? Ryt varau pas gine tai butu proga pasiklausineti nors kazka..
http://www.santa.lt/...=190&Itemid=129 gali pradžiai čia pasiskaityti.
Tada reikėtų užsiregistruoti pas gydytoja ir pradėti konsultacijas, peržiūrėtų kokius tyrimus jau esate pasidarę, kokius dar reikėtų pasidaryti.
Jeigu būni užsirašęs, tai kai kurie tyrimai jau net be eilės yra atliekami, jeigu gerai pamenu.