Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Mergaitės jau šiandien nutraukiau prg, tai tik dėl to ir atsiras mmm. Na nebent mmm nepasirodytų iki šeštadienio ryto gal tada pakartosiu. Brt šiaip nieko nesitikiu  :) 

Neliudek labai  :4u:  o gal dar ir yra vilties atsirasti II :)

Mergaites ar yra kas vartoja closta?

Aš gėriau clostą šį ciklą 

mimoza maniskis irgi planuoja visa vasara namie buti  :wub:

Tai va vasarą ir susiplanuosim abi  :D​ 

Atsakyti

Mimozza kiek dienu vartojai? Nebuvo kazkokiu salutiniu? Kuria diena pas gydytoja ejai?

Atsakyti

Mimozza kiek dienu vartojai? Nebuvo kazkokiu salutiniu? Kuria diena pas gydytoja ejai?

5 dienas, nuo 5 ciklo dienos ir dvi tabletes per dieną. Pas ginę ėjau 10 cd. ir 17 cd. nes foliai prastai augo  :unsure: ir galutinai vis tiek per mažas buvo. Kitom skiria nuo 3 cd, o kiek tablečių atsižvelgia į hormonų tyrimus. Kažkokių šalutinių pojūčių nejaučiau, gal šiek tiek svaigi galva, bet tik vieną dieną

Atsakyti

Mergaites, bijau pasirodyti visai zalia, bet ir esu pozale  :hmm:  bet siandien man bande paaiskint kad yra tyrimas del foliu, nu as nieko tokio berods nedariau, arba ne taip supratau. Ar yra kazkas tokio?

Atsakyti

Mergaites, bijau pasirodyti visai zalia, bet ir esu pozale  :hmm:  bet siandien man bande paaiskint kad yra tyrimas del foliu, nu as nieko tokio berods nedariau, arba ne taip supratau. Ar yra kazkas tokio?
Yra  :) pirmiausiai echoskopas, jis geriausiai parodo kaip foliai auga skirtingu ciklo metu. Echoskopu galina padekti ciklą ir taip išsiaiškinti ar vyksta ovuliacija. Taip pat galima pasidaryti kraujo tyrimus 3-5 cd: Fsh, Lh ir E2 

Jei kas neaišku tai būtinai klausk  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 22 sausio 2020 - 14:31

Pas mane D vitamino buvo labai permažai, tai MB sakiau, kad čia reiškia, jog reikia varyt kur šilta ir daug saulės  :ax:  Rekomenduoju visoms  :bigsmile: 

Atsakyti

Pas mane D vitamino buvo labai permažai, tai MB sakiau, kad čia reiškia, jog reikia varyt kur šilta ir daug saulės  :ax:  Rekomenduoju visoms  :bigsmile:

Tai ar gausi tokio vitamino D?  :bigsmile: jei taip kur skrisit  :ax:​  

Atsakyti

Yra  :) pirmiausiai echoskopas, jis geriausiai parodo kaip foliai auga skirtingu ciklo metu. Echoskopu galina padekti ciklą ir taip išsiaiškinti ar vyksta ovuliacija. Taip pat galima pasidaryti kraujo tyrimus 3-5 cd: Fsh, Lh ir E2 

Jei kas neaišku tai būtinai klausk  :ax:

Niu va as visa tai kaip ir praejau, bet man bande pazystama paaiskint apie kazkoki kita reikala, manau pripainiojo kazka. :huh2: 

Atsakyti

Tai ar gausi tokio vitamino D?  :bigsmile: jei taip kur skrisit  :ax:​  

Keliausim  :ax:  nu ne dėl vitamino D, bet ilgai svarstėm, gal pamenat, kai sakiau, kad taupom butui ir niekur nekeliausim šią žiemą, bet sunkūs metai, dabar sergam, kažkoks juodas laikotarpis ir kas pamenat mūsų nuplaukusę kelionę į Maltą dėl laidotuvių, tai žodžiu vis dėl to nusprendėm keliauti  :ax:  vasario gale į Tailandą  :bigsmile: tai dabar laukia procedūra ir tikiuosi kad tas kelionės laukimas ir pati kelionė prablaškys :) gal po kelionės jau ne dviesedviese grįšim  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Niu va as visa tai kaip ir praejau, bet man bande pazystama paaiskint apie kazkoki kita reikala, manau pripainiojo kazka. :huh2:

Aš daugiau nežinau kaip kitaip tuos folius patikrinti, gal kuri kita girdėjusi  :hmm: 

Keliausim  :ax:  nu ne dėl vitamino D, bet ilgai svarstėm, gal pamenat, kai sakiau, kad taupom butui ir niekur nekeliausim šią žiemą, bet sunkūs metai, dabar sergam, kažkoks juodas laikotarpis ir kas pamenat mūsų nuplaukusę kelionę į Maltą dėl laidotuvių, tai žodžiu vis dėl to nusprendėm keliauti  :ax:  vasario gale į Tailandą  :bigsmile: tai dabar laukia procedūra ir tikiuosi kad tas kelionės laukimas ir pati kelionė prablaškys :) gal po kelionės jau ne dviesedviese grįšim  :bigsmile:​ 

O vau, laibai džiugu. Kelionė tikrai prablaškys  :)​ 

Atsakyti

Nera prastu klausimu! Saunuole, kad domiesi ir nori viska suprasti  :4u: 

Atsakyti

Tai gal apie antimiulerinio hormono (AMH) tyrimą. Daro vertinant kiaušidžių funkciją ir vaisingumą. Dar dėl PKS.

Atsakyti