Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

neliudek labai  :4u:  :4u:

Bandau nosį aukštyn  :D Tik liūdbiausia kad neišeineišeis planuoti nei kitą, nei dar kitą ciklą  😒 

Bet MB užtat grįš vasarą jau visam,  :bigsmile:  o jei būčiau pastojus tai tada būtų grįžęs tik gruodį su visam. Tai bus lengviau planuotis jei nepavyks ir kita stimuliacija, tada jau iškart registruosiuos į Vilnių ir ten ieškosim pagalbos  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :) Tuščias mano nt, net menkiausio šešėlio. Šiek tiek nuliūdėjau bet nieko, porą mėn. pailsėsiu nuo planavimo ir vėl iš naujo startuosiu su clostu  :)​ 
Et, gaila 😐 Bet iki mm dar liko laiko, o kol mm nėra, vilties visada yra, kad gal dar neateis 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 22 sausio 2020 - 10:09

Airise, sveikinu su tais trim! Juk viskas bus gerai, tie trys patys stipriausi, labai tikiu, kad visi trys sėkmingai augs ir galiausiai gal net trynukus ar dvynukus supuosi po 9mėnesių! 

Mimoza, kaip sunku, kai mb nebūna namuose 100proc. mes kai yra namuose ir tai reikalų turim, o jei ne, tai išvis.. Bet aš irgi sakau, kad kol nėra mm, tai ne viskas prarasta  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :)

Tuščias mano nt, net menkiausio šešėlio. Šiek tiek nuliūdėjau bet nieko, porą mėn. pailsėsiu nuo planavimo ir vėl iš naujo startuosiu su clostu

Neliudek labai  :4u:  o gal dar ir yra vilties atsirasti II :) 

Mergaites ar yra kas vartoja closta?

Atsakyti

Surašau, kaip gydytoja surašius 

1. Vyrui spermos tyrimas

2. FSH, LH, TSH, AMH

3. Chlamidija, ureoplazma, mykolplazma

4. PRG (ciklo gale) 

5. Kiaušintakių pratekamumas 

As kadangi turėjau polipo operacija, tai dar darė bendrą kraujo tyrimą, ADTL, SPA ir gliukozę. 

Ir pati dar pasidariau vitaminą D. 

Tai tiek iš mano tyrimų, tikiuosi bus kažkam pagalba :) 

Atsakyti

Surašau, kaip gydytoja surašius 

1. Vyrui spermos tyrimas

2. FSH, LH, TSH, AMH

3. Chlamidija, ureoplazma, mykolplazma

4. PRG (ciklo gale) 

5. Kiaušintakių pratekamumas 

As kadangi turėjau polipo operacija, tai dar darė bendrą kraujo tyrimą, ADTL, SPA ir gliukozę. 

Ir pati dar pasidariau vitaminą D. 

Tai tiek iš mano tyrimų, tikiuosi bus kažkam pagalba :)

viskas padaryta ir dar nn kraujo tyrimu prie to pacio. Dabar liko tuk pratekamumas.. vyras kai grys dar karta pasidarys tyrimus, bet siaip problema tikrai tra su manim ir mano ciklu .

mimoza maniskis irgi planuoja visa vasara namie buti  :wub: 

Atsakyti
goodmorning o kokia itaka vitamino D? Nes vat sita tyrima busiu praleidusi  :huh2:​ 
Atsakyti

goodmorning o kokia itaka vitamino D? Nes vat sita tyrima busiu praleidusi  :huh2: 

kiausides laaaabai megsta vitamina D ir jo trukumas gali stipriai itakoto kiausidziu veikla. 

Atsakyti

Aciu hal reiks nulekti prie visko dar ir sita tyrimuka pasidaryti. Tada jau berods tikrai viska busiu pasidariusi  :hmm:​ 

Atsakyti

Va ziurek, dar ir vitaminu dovanos

https://anteja.lt/vi...ASAAEgIVU_D_BwE

Atsakyti

Va ziurek, dar ir vitaminu dovanos

https://anteja.lt/vi...ASAAEgIVU_D_BwE

Super :) nu tai leksiu dar Anteja "paremt"  :lol:  O sitas tyrimukas nevalgius? Ryte?

Atsakyti

Super :) nu tai leksiu dar Anteja "paremt"  :lol:  O sitas tyrimukas nevalgius? Ryte?

Vit D nesvarbu kada 😉

Atsakyti