Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Goodmorning, jei darys putom, tada nieko ruoštis nereikia. Aš darysiuos rentgeno nuotrauką su kontrastu. Narkozę mini darys, tai mažiausiai 6 val. nevalgyt ir negert. Kitur ir rentgeną daro be narkozės. Tik paketą pasiimti, nes būna pateplioja. 

O jei LP, tada tikrai narkozė laukia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 21 sausio 2020 - 21:41

Labas visoms naujoms mergaitėms, linkiu neužsibūti ir greit sulaukti II :)

Hal, abydna tokia situacija, bet super, kad viltis yra, kad auga ir dirba abi kiaušidės. Dėl pagalbinio, tai ir man aktualu, gal merginos kas susidūrėte galit papasakot kas kaip ten vyksta? Kokia eiga? Kiek laukti ir pan?

Aš antradienį užsirašiau kiaušintakių pratekamumo tyrimui, viskas bus, paskutinis žingsnis ir visi tyrimai bus padaryti. Nepaklausiau gydytojos, reik nevalgyt, negert prieš šitą procedūrą, gal žinot?  :huh2:

kokius isviso esi pasidarius? Paziureciau gal as ka prametus esu..

as einu su putom, ves drauge nes sake, kad skauda  :unsure: 

atrodo “reikia negalvoti” bet tai negalvojant ziuri pyst ir 5 metai prabego ir nieko  :unsure:  :blink: 

man drauge kuri pastoja nuo paklodes sako, tai tu uzmirsk ir pamatysi kaip pastosi. Man rods as ja zvilgsniu nuzudziau blwmba nesikeikus. Taip liezuvis nieztejo pasakyti, kad lengva tau pasakyti “nemastyk” kai smegenu ner, o kai turi tai mastosi Visada  :rolleyes: . Zodziu uzpykus buvau uz tokiu patarimus. 

Atsakyti

Ziuriu cia musu daug sykarta eina tokiom rimtesnem procedurom, sekmes visom ir kuo maziau jums skausmo panos  :4u: 

Atsakyti

mimoza, ryt nt darysies? 😃

Atsakyti

Man putom darys, sakė žvakutę nuo skausmo įdės jei norėsiu tik, tai vadinasi galiu valgyt ir gert tada :) 

Aš turiu lapą iš gydytojos, tai reiks surast ir galėsiu nufotkint ar surašyti ką ji buvo surašius, kad reik pasidaryti vaisingumui ištirti :) 

Atsakyti

Man putom darys, sakė žvakutę nuo skausmo įdės jei norėsiu tik, tai vadinasi galiu valgyt ir gert tada :)

Aš turiu lapą iš gydytojos, tai reiks surast ir galėsiu nufotkint ar surašyti ką ji buvo surašius, kad reik pasidaryti vaisingumui ištirti :)

butu super jai gali, pasiziuresiu ko dar truksta ir noriu per sy menesi dasidaryti..

Atsakyti

Atejau paverkti. Is 17 kiausinuku apsivaisino 3. TIK 3. Dabar meldziu, kad nors jie sekmingai augtu toliau. :(

Niu ko tu dabar liudi, juk 3 apvaisinti! labai labai labai linkiu,kad visi trys isitvirtintu  :wub:​ 

Atsakyti

man jei neklystu putom dare. Pries tai liepe isgert 2 tablates nuo skausmo.  

Atsakyti

Kiek daug naujokiu priguzejo! Visoms po  :4u:  :4u:  :4u:​   linkiu, kad kuo greiciau susiplanuotumet. 

Atsakyti

Mimozza- kaip tu?   :rolleyes:​  

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Tuščias mano nt, net menkiausio šešėlio. Šiek tiek nuliūdėjau bet nieko, porą mėn. pailsėsiu nuo planavimo ir vėl iš naujo startuosiu su clostu  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas  :)

Tuščias mano nt, net menkiausio šešėlio. Šiek tiek nuliūdėjau bet nieko, porą mėn. pailsėsiu nuo planavimo ir vėl iš naujo startuosiu su clostu  :) 

neliudek labai  :4u:  :4u: 

Atsakyti