Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Pagal mano visus skaiciavimus buvo 7 diena. Jau ilga laika planuojame per vaisingas dienas viska darome ir niekaip nepavyksta. Labai liudna😔

Na pagal paskaičiavimus galėjote ir apsirikti su ovuliacija, aš kai planavau ankščiau, tai gaudžiau O su testais ir matuodamasi temperatūrą, tada tiksliai žinodavau kada įvyko 😊

Gali būti, kad jums šį ciklą O įvyko vėliau ir dėl to, dar testai nieko nerodo, pamėginkite po kelių dienų pakartoti, jeigu nepasirodys mm 🙂 Linkiu pamatyti || 🤗

Atsakyti

Ovuliacija kiekviena mėn tom pačiom dienom gaudavosi arba 6d arba 7d. Reikės mėginta tada vėliau ir tikiuosi nenusivilti😊

Atsakyti

Ovuliacija kiekviena mėn tom pačiom dienom gaudavosi arba 6d arba 7d. Reikės mėginta tada vėliau ir tikiuosi nenusivilti😊

Na jeigu ovuliacija buvo 7 d., tai šiandien 14 dpo, nt jau kaip ir turėtų rodyti jeigu kažkas yra 🤔 O kokio jautrumo darėte? 

Atsakyti

gal netaip suskaiciau, bet saket tik programele ir iskyros.. iskyroa dar nereiskia, kad O ivyko istikro 🧐

Atsakyti

Tas paprastas testukas buvo, bet turiu ir geresni nusipirkusi, kuris per 1min parodo rezultatus bent taip rašo reikes išmėginti 

Atsakyti

Sveikos, 

naujokems visoms  :4u:  :4u:  :4u: 

tai tikrai, ko tik nebūdavo, kai radedi rimtai planuoti.. ir mmm anksčiau ateina, ir vėliau. Pasidarai NT kai jau neprasideda pagal plana, ir nieko, o po kelių dienų ir mmm pasirodo. Taip ir apsysioji be reikalo ~20-30 Eurų  :unsure:  :( 

o tie 3 apsivaisino jau mėgintuvėjyje (IVF) čia?  :4u:  manau, kad tikrai geriau, negu 0. Lauksim žinių kaip seksis  :wub: 

Balionėlis, kad dar mmm parsibeldė  :4u:  :4u: 

nepamenu ar rašiau, bet dabar mm nelaukiu 02.19d . Bet kažkaip jau net nežinau, pavargau net meilėm užsiiminėti, kažkaip man jau vos ne kaip darbas pasidare.. gal tikrai del to irgi nesigauna nieko, nes jau toks mini stresas pastoviai.  :4u: 

Atsakyti

Bet kaip nepavirs visas veiksmas savotisku darbu jei tai darai tiksliomis dienomis  :oh: Man gydytoja pasako "santykiai ta ir ta diena" nu ir keliauji drabuotis  :karsta:​  Nors visur aplink tik ir girdi - visos bedos galvoje nes paverciate tai darbu.Uzburtas ratas...

Atsakyti

Labas visoms naujoms mergaitėms, linkiu neužsibūti ir greit sulaukti II :)

Hal, abydna tokia situacija, bet super, kad viltis yra, kad auga ir dirba abi kiaušidės. Dėl pagalbinio, tai ir man aktualu, gal merginos kas susidūrėte galit papasakot kas kaip ten vyksta? Kokia eiga? Kiek laukti ir pan?

Aš antradienį užsirašiau kiaušintakių pratekamumo tyrimui, viskas bus, paskutinis žingsnis ir visi tyrimai bus padaryti. Nepaklausiau gydytojos, reik nevalgyt, negert prieš šitą procedūrą, gal žinot?  :huh2: 

Atsakyti

Dėl to mini streso, tai tikrai... draugei pasipasakojau, kad sunku, kad liūdna, kad nenoriu aš vėl pas ginekologę, kad jautiesi nepilnavertis, kai nesugauna pastoti ilgai, tai ji atsakė p, kad per daug aš tame esu, vis lakstau visur, nesustoju, nesustoju ir galvoti apie tai. Ir pikta, atrodo nesupranta, bet ji visiškai teisi...  :unsure: užsisukam mes tam rate, mmm, tada nd, tada laukimas, viltis, tada gedulas ir vėl nauja pradžia ir vėl iš naujo... reikia mylėt save, mylėt MB ir gyvenimą. Dėkoti už tai ką jau turim ir džiaugtis kiekviena diena. :wub: Pasistenkime bent retkarčiais išlipti mintimis iš to rato ir užsimiršti, manau labai geras pavyzdys Trupinėlis :)

žodžiu balionėliai visoms, ateis mūsų laikas  :4u: 

Atsakyti

Goodmorning  pratekamumui nereikia jokiu spec pasiruosimu, tiesa man buvo dave vaistukus iki proceduros isgert bet galiausiai gavosi be vaistu ir viskas buvo ok :) nemalonus tyrimas zinoma bet iskest galima o ypac kai zinai del ko tai darai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitika5: 21 sausio 2020 - 20:23

Dėl tų patarimų, kad reikia atsipalaiduoti ir negyventi planavimu, tai man nepasitvirtino 😁 Pastojau po abrazijos per antrą ciklą, na situacija buvo tokia, kad neseniai buvo nesivystantis, tada per kalėdas netekau savo augintinės, nuo naujųjų metų naujos pareigos, darbai man buvo iš kart perduoti, tai streso kalnas dėl darbo, o dar susekti O, rasti laiko nd 😁 Bet išdirbus mėnesį sužinojau, kad laukiuosi 🙈 Turbūt labiausiai stresinis ciklas per visą planavino istoriją 😆

Atsakyti

Labas visoms naujoms mergaitėms, linkiu neužsibūti ir greit sulaukti II :)

Hal, abydna tokia situacija, bet super, kad viltis yra, kad auga ir dirba abi kiaušidės. Dėl pagalbinio, tai ir man aktualu, gal merginos kas susidūrėte galit papasakot kas kaip ten vyksta? Kokia eiga? Kiek laukti ir pan?

Aš antradienį užsirašiau kiaušintakių pratekamumo tyrimui, viskas bus, paskutinis žingsnis ir visi tyrimai bus padaryti. Nepaklausiau gydytojos, reik nevalgyt, negert prieš šitą procedūrą, gal žinot?  :huh2:

O operacija ar nuotrauka?

Atsakyti