Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

attachicon.gif6E6D8BCB-EE30-40EF-922B-BB5E7CF614B5.png

na ir kas tada su manim negeraiiii.....???!!! Prolaktinas nukrito, skydliauke susitvarke tai ko gi cia vel gryba pjauna..

Sunkus tu atvejis žiūriu  :oh: bet gi prg gerdama susirgai  :hmm:  nu bral bral kokia nesąmonė  

Atsakyti

Aš mmm dabar nelaukiu vasario 17d. 

Atsakyti

na ir kas tada su manim negeraiiii.....???!!! Prolaktinas nukrito, skydliauke susitvarke tai ko gi cia vel gryba pjauna..
Na tyrimai tikrai geri, kaži koks AMH bus 🤔 Dar įdomu koks fsh ir lh. Bet panašu, kad ciklo pradžioje viskas tvarkinga, kažkas gal išsibalansuoja į ciklo pabaigą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 20 sausio 2020 - 22:18

Sveikos merginos  :wub:  Skaitineju jus jau kokius metus, ypač likus savaitei iki numatomų mmm, kai jau suskysteju ir pradedu galvoti kad gal šįkart jau pavyko :nestuke O istorija labai paprasta - 16 bandymų ciklas, kolkas šnipštas  :hmm:  Nepadeda ir tai, kad maniškis dirba ne Lt, tai susitinkam tik kas antrą ciklą. Tai va, labai palaikau jus visas, džiaugiuosi už tas kurioms pavyko pagauti gandriuką už uodegos :rolleyes:​  M nelaukiu 01.28

Sveika prisijungusi 😊 Linkiu neužsibūti 😊 

Atsakyti

Naujokei  :4u: 

Mimoza, o koki tu prg geri?  :hmm: 

Aciu visoms dar karta. Jus nuotabios :friends:

Beje, man pratekamum dare su rentgenu, tai nu naciort, galvojau pagimdysiu nors ne nescia. :blink: Jau tokio bjaurumo tyrimas kad ojej.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 20 sausio 2020 - 22:24

Kokio jautrumo ot naudojat? 😊

Atsakyti

Naujokei  :4u:

Mimoza, o koki tu prg geri?  :hmm:

Aciu visoms dar karta. Jus nuotabios :friends:

Beje, man pratekamum dare su rentgenu, tai nu naciort, galvojau pagimdysiu nors ne nescia. :blink: Jau tokio bjaurumo tyrimas kad ojej.

Gepretix 100 mg, du kartus dienoje. O kodėl klausi?

Atsakyti

Kokio jautrumo ot naudojat? 😊

20 mIU  :)​ 

Atsakyti

Už mm visom  :4u:, ir šiaip kam reikia!

Apcyy rožinių virusiukų! Gaudykit!  :rev: 

Atsakyti

Gepretix 100 mg, du kartus dienoje. O kodėl klausi?

Nes man Utrogestan israse - 600. 3 kartus i diena po 200 i maksti detis. Tai galvoju ka tu vartoji. O tu geri juos? Ar irgi i maksti?

Atsakyti

Nes man Utrogestan israse - 600. 3 kartus i diena po 200 i maksti detis. Tai galvoju ka tu vartoji. O tu geri juos? Ar irgi i maksti?
Manieji tik geriami. Tavuosius žinau kad galima gerti ir makštį dėtis. Matai IVF metu prg dozės didesnės visad, kiek teko skaityti  :)​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 20 sausio 2020 - 23:01

Na tyrimai tikrai geri, kaži koks AMH bus 🤔 Dar įdomu koks fsh ir lh. Bet panašu, kad ciklo pradžioje viskas tvarkinga, kažkas gal išsibalansuoja į ciklo pabaigą.

reikia ir juos pasidaryti, as tokia susinervinus nuvariau i Anteja , kad isvis googlinau kaip vadinasi jau tas ka pasidariau nes niekaip atmintis nesuveike.. 

bet dabar tu man patark at ji verta tarkim siandien darytis? Bus tikslus? Nes realiai tai folis nyksta 5cd sykarta pas mane.. 

Atsakyti