6E6D8BCB-EE30-40EF-922B-BB5E7CF614B5.png
na ir kas tada su manim negeraiiii.....???!!! Prolaktinas nukrito, skydliauke susitvarke tai ko gi cia vel gryba pjauna..
Sunkus tu atvejis žiūriu bet gi prg gerdama susirgai nu bral bral kokia nesąmonė
6E6D8BCB-EE30-40EF-922B-BB5E7CF614B5.png
na ir kas tada su manim negeraiiii.....???!!! Prolaktinas nukrito, skydliauke susitvarke tai ko gi cia vel gryba pjauna..
Sunkus tu atvejis žiūriu bet gi prg gerdama susirgai nu bral bral kokia nesąmonė
na ir kas tada su manim negeraiiii.....???!!! Prolaktinas nukrito, skydliauke susitvarke tai ko gi cia vel gryba pjauna..Na tyrimai tikrai geri, kaži koks AMH bus 🤔 Dar įdomu koks fsh ir lh. Bet panašu, kad ciklo pradžioje viskas tvarkinga, kažkas gal išsibalansuoja į ciklo pabaigą.
Sveikos merginos Skaitineju jus jau kokius metus, ypač likus savaitei iki numatomų mmm, kai jau suskysteju ir pradedu galvoti kad gal šįkart jau pavyko O istorija labai paprasta - 16 bandymų ciklas, kolkas šnipštas Nepadeda ir tai, kad maniškis dirba ne Lt, tai susitinkam tik kas antrą ciklą. Tai va, labai palaikau jus visas, džiaugiuosi už tas kurioms pavyko pagauti gandriuką už uodegos M nelaukiu 01.28
Sveika prisijungusi 😊 Linkiu neužsibūti 😊
Nes man Utrogestan israse - 600. 3 kartus i diena po 200 i maksti detis. Tai galvoju ka tu vartoji. O tu geri juos? Ar irgi i maksti?Manieji tik geriami. Tavuosius žinau kad galima gerti ir makštį dėtis. Matai IVF metu prg dozės didesnės visad, kiek teko skaityti
Na tyrimai tikrai geri, kaži koks AMH bus 🤔 Dar įdomu koks fsh ir lh. Bet panašu, kad ciklo pradžioje viskas tvarkinga, kažkas gal išsibalansuoja į ciklo pabaigą.
reikia ir juos pasidaryti, as tokia susinervinus nuvariau i Anteja , kad isvis googlinau kaip vadinasi jau tas ka pasidariau nes niekaip atmintis nesuveike..
bet dabar tu man patark at ji verta tarkim siandien darytis? Bus tikslus? Nes realiai tai folis nyksta 5cd sykarta pas mane..