Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

kada zadi testuotis? labai laukiam  :rolleyes:   :angel_not:​  
Trečiadienį, bet tik dėl to kad žinočiau ar toliau gerti prg 

Turiu clear choise bet gal nusipirkti amedi tą jautrų  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 20 sausio 2020 - 18:29

Priedas  6E6D8BCB-EE30-40EF-922B-BB5E7CF614B5.png   537,92KB   0 Parsiųsta kartų

na ir kas tada su manim negeraiiii.....???!!! Prolaktinas nukrito, skydliauke susitvarke tai ko gi cia vel gryba pjauna..

Atsakyti

Sveikos, 

parėjo nelabosios pas mane... ech, vel viskas is naujo  :4u:  gal ir man koki pratekamuma pasitikrinti? Bet gine nieko nesake, kad reiketu tikrintis, visa kita kaip ir gerai pas mane.

Vyras vasario pr eis dar papildomai pas gydytoja del spermiuku pasikalbeti. O dar laukia genetinio (kariotipu) tyrimo rezeultatai vasario antroje puseje.

Vis tikiesi, kad neprireiks nauju tyrimu si menesi, bet va eina dienos, menesiai, metai...  :(  :cray: 

Atsakyti

Sveikos. Man sakė dar pratekamumą pasitikrinti. Tik nežinau ką rinktis, ar tą au putom, ar su kontrastu. Su kontrastu narkozė reikalinga. O kuris tiksliau pasakyti sunku.

Atsakyti

Atsakyti

Sveikos merginos  :wub:  Skaitineju jus jau kokius metus, ypač likus savaitei iki numatomų mmm, kai jau suskysteju ir pradedu galvoti kad gal šįkart jau pavyko :nestuke O istorija labai paprasta - 16 bandymų ciklas, kolkas šnipštas  :hmm:  Nepadeda ir tai, kad maniškis dirba ne Lt, tai susitinkam tik kas antrą ciklą. Tai va, labai palaikau jus visas, džiaugiuosi už tas kurioms pavyko pagauti gandriuką už uodegos :rolleyes:​  M nelaukiu 01.28

Atsakyti

Sveikos. As vis jus paskaitau, labai jau jauki jusu kompanija 😍

As dar net nebuvau pas gine, jauciuosi puikiai tai jei ne ispampus krutine abejociau, kad tikrai nescia 🙈

O zinokit mes gruodi tikrai nieko kitaip nedarem. Tik labai labai ryski o buvo, kurios neimanoma buvo nepastebet. Ir per naujud sampaniuko isgeriau, ir per Kaledas vyno taure viena kita. Atsipalaiduot planavime tai neatsipalaidavau, net namo antra Kaledu diena parvaziavom, nes ovuliacijos ignoruot negalejau 🤣 Bet leidau sau gyvent taip, lyg neplanuojant :)

Atsakyti

Trupinelis aš pradžioj beprotiškai planavau ir kontroliavau ką darau, prieš kokius 3-4 mėnesius tik aprimau, pradėjau gyvent kaip visada, kitaip jau ku-ku būtų prasidėję  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, 

parėjo nelabosios pas mane... ech, vel viskas is naujo  :4u:  gal ir man koki pratekamuma pasitikrinti? Bet gine nieko nesake, kad reiketu tikrintis, visa kita kaip ir gerai pas mane.

Vyras vasario pr eis dar papildomai pas gydytoja del spermiuku pasikalbeti. O dar laukia genetinio (kariotipu) tyrimo rezeultatai vasario antroje puseje.

Vis tikiesi, kad neprireiks nauju tyrimu si menesi, bet va eina dienos, menesiai, metai...  :(  :cray:

Na as liudziu kartu su tavim, taip kad tu ne viena..  :4u: 

Atsakyti

Sveikos merginos  :wub:  Skaitineju jus jau kokius metus, ypač likus savaitei iki numatomų mmm, kai jau suskysteju ir pradedu galvoti kad gal šįkart jau pavyko :nestuke O istorija labai paprasta - 16 bandymų ciklas, kolkas šnipštas  :hmm:  Nepadeda ir tai, kad maniškis dirba ne Lt, tai susitinkam tik kas antrą ciklą. Tai va, labai palaikau jus visas, džiaugiuosi už tas kurioms pavyko pagauti gandriuką už uodegos :rolleyes:​  M nelaukiu 01.28

Džiugu, kad prisijungei prie mūsų, linkiu ilgai neužsibūti ir greit sulaukti II  :) 

Sveikos. As vis jus paskaitau, labai jau jauki jusu kompanija 😍

As dar net nebuvau pas gine, jauciuosi puikiai tai jei ne ispampus krutine abejociau, kad tikrai nescia 🙈

O zinokit mes gruodi tikrai nieko kitaip nedarem. Tik labai labai ryski o buvo, kurios neimanoma buvo nepastebet. Ir per naujud sampaniuko isgeriau, ir per Kaledas vyno taure viena kita. Atsipalaiduot planavime tai neatsipalaidavau, net namo antra Kaledu diena parvaziavom, nes ovuliacijos ignoruot negalejau 🤣 Bet leidau sau gyvent taip, lyg neplanuojant :)

Aš šiandien kaip tik pagalvojau apie tave kaip tau sekasi  :ax:​ 

Atsakyti

Džiugu, kad prisijungei prie mūsų, linkiu ilgai neužsibūti ir greit sulaukti II  :)

Ačiū, tikiuosi ir aš  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moka132: 20 sausio 2020 - 21:12

foli rado 23cd uzaugusi, o mm prasidejo 25cd gaunasi. Zodziu kosmosas. 

Na reikia tikėtis, kad čia buvo vienkartinis organizmo sugrybavimas. Pamenu, pas mane irgi buvo kažkokia nesąmonė, kai netrukus po O prasidėjo mm 19 cd ir tokios keistos, negausios. Neaišku kas tada organizme užtrumpino, bet nebesikartojo, tai linkiu, kad ir jums nesikartotų 😯

Atsakyti