Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Hal- laikykis  :4u:    esu stipri motera- tiksla tikrai pasieksi  :rolleyes:​  

Atsakyti

Sveikos.

Hal, bet klausyk, tavo organizmas ne is paprastuju. Dar tokiu ciudu nesu girdejusi. O tai gerai, ka dabar daryt? Pratekamumo tyrimas kazka parodys?

Aha, kad ir kaip cia faina su jumis, bet isspirkit mane  :D  Kiek galima  :lol:

As jau po punkcijos - 17 kiausialasciu. Apsidziaugiau labai. Aisku svarbu, kad butu viskas ten su jom gerai. Va tik vyro spermiukai vel apmazeje, tai gausim ICSI. Cia kai spermiuka susvirkscia i kiusineli. Laukiam dabar skambucio, ketvirtadieni jau tikriausiai bus ikelimas. ka

kaip faina  :wub:   o tu lietuvoj darai? o kaip bus jeigu visi trys isitvirtins?  :rolleyes:​  

Atsakyti

na, jau grįžau namo po gydytojo konsultacijos. operacija maniau bus vasario gale, taciau gydytojas pasakė, kad operacija bus SAUSIO 27 DIENĄ. iš pradžių buvo lengvas šokas. tai va, gavau instrukcijas kaip pasiruošti ir sekantį pirmadienį manęs laukia laparatomija

Padarys LP, jei bus kas negerai tai sutvarkys ir gal tik tiek tereikės iki džiugios naujienos  :)​ 

Atsakyti

kaip faina  :wub:   o tu lietuvoj darai? o kaip bus jeigu visi trys isitvirtins?  :rolleyes:  

Taip, Santarose. Jeigu isitvirtins, tai bus trynukai  :D Meldziu, kad nors vienas prikibtu, o jeigu bus daugiau - valio!

Atsakyti

Sveikos.

Hal, bet klausyk, tavo organizmas ne is paprastuju. Dar tokiu ciudu nesu girdejusi. O tai gerai, ka dabar daryt? Pratekamumo tyrimas kazka parodys?

Aha, kad ir kaip cia faina su jumis, bet isspirkit mane  :D  Kiek galima  :lol:

As jau po punkcijos - 17 kiausialasciu. Apsidziaugiau labai. Aisku svarbu, kad butu viskas ten su jom gerai. Va tik vyro spermiukai vel apmazeje, tai gausim ICSI. Cia kai spermiuka susvirkscia i kiusineli. Laukiam dabar skambucio, ketvirtadieni jau tikriausiai bus ikelimas. 

Airise didziausios sekmes tau 🥰 linkiu ne dvieju juosteliu o sesiu 🤣👶🏻👶🏻👶🏻 O jei rimtai tai tikiu, kad turi viskas pasisekti ❤

na, jau grįžau namo po gydytojo konsultacijos. operacija maniau bus vasario gale, taciau gydytojas pasakė, kad operacija bus SAUSIO 27 DIENĄ. iš pradžių buvo lengvas šokas. tai va, gavau instrukcijas kaip pasiruošti ir sekantį pirmadienį manęs laukia laparatomija

Puiku, gal tik tiek ir reik 😉

Atsakyti

Taip, Santarose. Jeigu isitvirtins, tai bus trynukai  :D Meldziu, kad nors vienas prikibtu, o jeigu bus daugiau - valio!

super, kad taip nusiteikus  :wub:  :4u:  

as vel laukiu atasakymo is klinikos..biurokratija... jie, aisku, niekur neskuba..o mano laikas eina.. jau sake gal vasari pradesim, bet jau matau kad nespesim  :cry2:​  

Atsakyti

Nu *** panos... mmm ! Folis sprogo kartu su menesinem ir pasisalino. Gleivine 4mm kaip ir priklauso 4 ciklo dienai. O dar didesnis ciudas, kad kitas folis mm metu uzaugo iki 16mm ir jau sunikyneja net neplyses. Varau prisiduoti krauja AMH dar karta ir ketvirtadieni vaziuoju kiausidziu nepratekamuma ta su putom darytis. 
Be žodžiu... Aš tai nuoširdžiai netikėjau, kad čia mmm, kai folis tik subrendo, o pasirodo būna ir taip! Kelinta buvo ciklo diena, kai prasidėjo mmm? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 20 sausio 2020 - 15:13

As jau po punkcijos - 17 kiausialasciu. Apsidziaugiau labai. Aisku svarbu, kad butu viskas ten su jom gerai. Va tik vyro spermiukai vel apmazeje, tai gausim ICSI. Cia kai spermiuka susvirkscia i kiusineli. Laukiam dabar skambucio, ketvirtadieni jau tikriausiai bus ikelimas. 

O kiek daug, sveikinimai su geru derliumi 😁 Linkiu, kad pavyktų kuo daugiau apvaisinti ir išauginti embrioniukų 🤗

Atsakyti
Sulaukusios II    :wub:
  • Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
Laukiančios II    :wub:​ 
01.16 Dandelion fuzz nelaukia mmm (16 ciklas)
01.19 goodmorning nelaukia mmm (10 ciklas)
01.24 _mimozza_ nelaukia mmm (15 ciklas)
01.30 *Niloticus* nelaukia mmm (7 ciklas)
01.31 Serena.. nelaukia mmm (3 ciklas)
01.02 Airisė nelaukia mmm (95 ciklas)
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
02.12 Garbanelele nelaukia mmm (28 ciklas)
02.12 Kisulita nelaukia mmm (2 ciklas)
00.00 -hal- (27 ciklas) 
Atsakyti

Sulaukusios II     :wub:

• Trupinėlis (7 ciklas)
  • ~Emi~ (3 ciklas)
Laukiančios II     :wub: 
01.16 Dandelion fuzz nelaukia mmm (16 ciklas)
01.19 goodmorning nelaukia mmm (10 ciklas)
01.24 _mimozza_ nelaukia mmm (15 ciklas)
01.30 *Niloticus* nelaukia mmm (7 ciklas)
01.31 Serena.. nelaukia mmm (3 ciklas)
01.02 Airisė nelaukia mmm (95 ciklas)
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
02.12 Garbanelele nelaukia mmm (28 ciklas)
02.12 Kisulita nelaukia mmm (2 ciklas)
00.00 -hal- (28 ciklas) 

pasitaisiau cikla. 

foli rado 23cd uzaugusi, o mm prasidejo 25cd gaunasi. Zodziu kosmosas. 
Atsakyti

Dandelion fuzz, kaip tu?  :ax: 

goodmorning, kada dabar nelauki mmm?  :ax: 

Na ką žiūriu mano eilė baigia prieiti testuotis sekančiai  :D Ir laukiu ir bijau  :lol: bet nusiteikus bet kokiam rezultatui  :ax: 

Atsakyti

Dandelion fuzz, kaip tu?  :ax: 

goodmorning, kada dabar nelauki mmm?  :ax: 

Na ką žiūriu mano eilė baigia prieiti testuotis sekančiai  :D Ir laukiu ir bijau  :lol: bet nusiteikus bet kokiam rezultatui  :ax:​ 

kada zadi testuotis? labai laukiam  :rolleyes:   :angel_not:​  

Atsakyti