Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Nu *** panos... mmm ! Folis sprogo kartu su menesinem ir pasisalino. Gleivine 4mm kaip ir priklauso 4 ciklo dienai. O dar didesnis ciudas, kad kitas folis mm metu uzaugo iki 16mm ir jau sunikyneja net neplyses. Varau prisiduoti krauja AMH dar karta ir ketvirtadieni vaziuoju kiausidziu nepratekamuma ta su putom darytis. 

Eina šikt kokia nesamonė  :mad2:​  

Atsakyti

Nu,merginos,palinkėkite sėkmės. Laukiu prie gydytojo kabineto:) 

Atsakyti

Sveikinimai Emi  :clap:  

Mano placenta tai vis krešuliuota ir netfi ant kaklelio viduj krešulių puslyčių yra. Nors per nėštumą nei lašelis kraujo neiškrito, net rausvų išskyrų nebuvo. Stebinti ginė vis stebisi iš kur pas mane tie krešuliai. Bet nesako kad čia blogai. Tikiuosi, kad čia nieko tokio  :mastau: 

Aciu 😍

Emi- vau, kaip smagu  :4u:  dideli sveikinimia!!  :wub:

Airise- linkiu didziausios sekmes  :wub:  kad viskas vyktu sklandziai ir tuoj pamatytum II  :4u:  

Naujokems:4u:  :4u:  

Aciu 😍

Nu *** panos... mmm ! Folis sprogo kartu su menesinem ir pasisalino. Gleivine 4mm kaip ir priklauso 4 ciklo dienai. O dar didesnis ciudas, kad kitas folis mm metu uzaugo iki 16mm ir jau sunikyneja net neplyses. Varau prisiduoti krauja AMH dar karta ir ketvirtadieni vaziuoju kiausidziu nepratekamuma ta su putom darytis. 

Nu sakes....  :4u: 

Nu,merginos,palinkėkite sėkmės. Laukiu prie gydytojo kabineto:) 

Sekmes 😊

Atsakyti

Eina šikt kokia nesamonė  :mad2:  

:cray:  :mad2:  :cry2:  :frusty:  visa mano savojauta situose emojys ...  :( 

prisidaviau antmiulerinini, prie to pacio prolaktina ,tth,ft3,ft4. Nu nors nusisauk kaip ziauru. Juokingiausia , kad abi kiausides augin folius, abi dirba, ko pas mane nn laiko nebuvo. Tai ne blyn negali laiku, butinai isidirbineti reikia :frusty:  

Atsakyti

Emi nepasveikinau taves- labai labai uz tave dziaugiuosi  :wub:  smagu, kad neuzsibuvai cia!!

airise- visa sirdim su tavim! Tikiuosi mes tave is cia spirte ispiraim su fanfarom ir sampe  :wub:  :wub: 

juste- sekmes  :4u: 

Atsakyti

Emi nepasveikinau taves- labai labai uz tave dziaugiuosi  :wub:  smagu, kad neuzsibuvai cia!!

airise- visa sirdim su tavim! Tikiuosi mes tave is cia spirte ispiraim su fanfarom ir sampe  :wub:  :wub:

juste- sekmes  :4u:

Aciu 😍 nors viskas suprantama, dabar tau ne tas galvoje... Tikrai labai nuosirdziai linkiu kuo greiciau visoms pamatyt tas issvajotas dvi juosteles ir sekmingai isnesioti sveikus mazylius ❤❤❤

Atsakyti

Sveikos.

Hal, bet klausyk, tavo organizmas ne is paprastuju. Dar tokiu ciudu nesu girdejusi. O tai gerai, ka dabar daryt? Pratekamumo tyrimas kazka parodys?

Aha, kad ir kaip cia faina su jumis, bet isspirkit mane  :D  Kiek galima  :lol: 

As jau po punkcijos - 17 kiausialasciu. Apsidziaugiau labai. Aisku svarbu, kad butu viskas ten su jom gerai. Va tik vyro spermiukai vel apmazeje, tai gausim ICSI. Cia kai spermiuka susvirkscia i kiusineli. Laukiam dabar skambucio, ketvirtadieni jau tikriausiai bus ikelimas. 

Atsakyti

Sveikos.

Hal, bet klausyk, tavo organizmas ne is paprastuju. Dar tokiu ciudu nesu girdejusi. O tai gerai, ka dabar daryt? Pratekamumo tyrimas kazka parodys?

As jau po punkcijos - 17 kiausialasciu. Apsidziaugiau labai. Aisku svarbu, kad butu viskas ten su jom gerai. Va tik vyro spermiukai vel apmazeje, tai gausim ICSI. Cia kai spermiuka susvirkscia i kiusineli. Laukiam dabar skambucio, ketvirtadieni jau tikriausiai bus ikelimas. 

Šaunus skaičiukas  :) dabar tegul myluojasi ir kuo daugiau apsivaisina. O kiek kelsi? 

Atsakyti

Šaunus skaičiukas  :) dabar tegul myluojasi ir kuo daugiau apsivaisina. O kiek kelsi? 

As tai noriu maximuma (3), bet dar ziures kokia kokybe ju ir pan. Dar net nezinau kiek ju apsivaisins. Laikas parodys. 

Atsakyti

As tai noriu maximuma (3), bet dar ziures kokia kokybe ju ir pan. Dar net nezinau kiek ju apsivaisins. Laikas parodys. 

Viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

na, jau grįžau namo po gydytojo konsultacijos. operacija maniau bus vasario gale, taciau gydytojas pasakė, kad operacija bus SAUSIO 27 DIENĄ. iš pradžių buvo lengvas šokas. tai va, gavau instrukcijas kaip pasiruošti ir sekantį pirmadienį manęs laukia laparatomija

Atsakyti

Sveikos.

zinok mes jo darom del sventos ramybes, nes jai darys pagalbini tai juk reik viska pasidarius but. Ziuresim gal cia nuo Closto, bet realiai jau turi buti isivadejas poveikis. Gine zinok taip ir sake - čiudai. 

Atsakyti