Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Emi, sveikinu🥰

Dekui 🥰

Aš šiandien kiek geriau jau, nosis atsilaisvino, gerklė kiek aprimo, bet tokia be jėgų vis dar, tačiau tempė laikosi 37,2. Gerai, kad nereikia niekur eiti, tai galiu lovoje padrybsoti  :D  

Gerai, kai galima issigulet 😊

Nera zinok tikrai ir cia pirmas cirkas cia toks man. Matysim ryt ar sprogo folis ar pradejo sunykti ir niekas neivyko ar koks biesas cia vyksta... nusiminus ziauriai esu istikro.. 

Na gal bus kaip Kisulita sako

Atsakyti

Airisė, linkiu ryt sklandžios punkcijos bei visų brandžių kiaušialąsčių  :)​ 

Atsakyti

Sveikos :) 

Emi, sveikinimai!!! 

Airise, sėkmės, laikysiu kumščius už tave :) 

Hal, balionėlis tau  :4u:

Na o aš pasidariau ryte testą, tai baltas ir pradėjo mausti, o dabar jau ir mm parėjo. Labai labai liūdna, nusiverkiau šiandien ir stengiuosi vėl aukštyn nosį kelti. Ryt skambinsiu ir užsirašysiu kiaušintakių pratekamumo tyrimui, nes vienintelis man likęs ir mb gal vėl SG pasidarys. 

Atsakyti

Emi, sveikinimai didziausi! Prisiminiau kai as kazkada begau testo darytis ir nekantriai laukiau kol vyras pabus, kad jam pranesti. :wub: 

Visom kam reik siunciu po balioneli  :4u: :4u: :4u: 

Ir labai labai labai aciu visoms uz palaikyma!  :wub: 

Atsakyti

Hal, o tu dar geri prg?

Atsakyti

Sveikos :)

Emi, sveikinimai!!! 

Airise, sėkmės, laikysiu kumščius už tave :) 

Hal, balionėlis tau  :4u:

Na o aš pasidariau ryte testą, tai baltas ir pradėjo mausti, o dabar jau ir mm parėjo. Labai labai liūdna, nusiverkiau šiandien ir stengiuosi vėl aukštyn nosį kelti. Ryt skambinsiu ir užsirašysiu kiaušintakių pratekamumo tyrimui, nes vienintelis man likęs ir mb gal vėl SG pasidarys. 

:4u:  :4u:  :4u: 

O kada kitų nelauki?

Atsakyti

Goodmorning dekui ❤
Airise linkiu kuo didziausios sekmes ❤ Siunciu tau virusiukus  :nestuke  ir tuo paciu visoms kurios laukiate ||  :wub: 

Atsakyti

Sveikinimai Emi  :clap:  

Mano placenta tai vis krešuliuota ir netfi ant kaklelio viduj krešulių puslyčių yra. Nors per nėštumą nei lašelis kraujo neiškrito, net rausvų išskyrų nebuvo. Stebinti ginė vis stebisi iš kur pas mane tie krešuliai. Bet nesako kad čia blogai. Tikiuosi, kad čia nieko tokio  :mastau:​ 

Atsakyti

Hal, o tu dar geri prg?

Geriu.. liepe gerti nebent pramus stipriau tai ir nenutraukiau. Prausiuos ir mausiu kaunan, ziuresim ka pasakys. 
baisiai upo ner, dar vyras isvaziuoja taaaaip ilgam.. 

Sveikinimai Emi  :clap:  

Mano placenta tai vis krešuliuota ir netfi ant kaklelio viduj krešulių puslyčių yra. Nors per nėštumą nei lašelis kraujo neiškrito, net rausvų išskyrų nebuvo. Stebinti ginė vis stebisi iš kur pas mane tie krešuliai. Bet nesako kad čia blogai. Tikiuosi, kad čia nieko tokio  :mastau: 

kaip suprasti?  :hmm:  :unsure: 

Atsakyti

Emi- vau, kaip smagu  :4u:  dideli sveikinimia!!  :wub: 

Airise- linkiu didziausios sekmes  :wub:  kad viskas vyktu sklandziai ir tuoj pamatytum II  :4u:  

Naujokems:4u:  :4u:  

Atsakyti

Geriu.. liepe gerti nebent pramus stipriau tai ir nenutraukiau. Prausiuos ir mausiu kaunan, ziuresim ka pasakys. 
baisiai upo ner, dar vyras isvaziuoja taaaaip ilgam.. 

Lauksiu žinių iš tavęs 😊

Atsakyti

Nu *** panos... mmm ! Folis sprogo kartu su menesinem ir pasisalino. Gleivine 4mm kaip ir priklauso 4 ciklo dienai. O dar didesnis ciudas, kad kitas folis mm metu uzaugo iki 16mm ir jau sunikyneja net neplyses. Varau prisiduoti krauja AMH dar karta ir ketvirtadieni vaziuoju kiausidziu nepratekamuma ta su putom darytis. 

Atsakyti