Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Jai nuo pat jaunystes tai buvo taip:

2 metai kt, tada susilaukiau sunaus

po sunaus du metai kt, tada 4 metai planavimo per kuriuos 4 persileidimai ir 5 abrazijos, tada susilaukiau dukros. Tada kt metus, tada pusmetis bandziau leidziamus, tada spirale, po spirales seke kt ir tada kita spirale. Dabar spirale isimta ir bandom jau virs dvieju metu... 

Uch, daug visokių skirtingų kontraceptinių priemonių, gal ir galėjo turėti įtakos 😐 Man kt irgi pakenkė, gėriau su pertrauka gal 3-4 metus, tai irgi buvo kritęs noras seksui, o jau plaukai... Taip slinko 😢 Nustojus gerti slinkimas vis neaprimo, tik po kelių metų, bet vis tiek storumo bebeliko tokio kaip ankščiau 🙁 

Atsakyti

Sveikos,merginos. Esu 28m mergina. Vasarą rašiau į aną grupę,kad planuoju antrajį savo vaikelį. Pirmam 12metų. :) Taip,gimdžiau jauna. :)

Sveika prisijungusi 😊 Linkiu ilgai neužsibūti 🤗

Atsakyti

Mimoza, nepasiduok! :4u:

Bandau laikytis, bet jau kelios dienos nekokios :oh:​  tik vakar vakare užgulė nosį, o šiandien ryte gerklė. 

Atsakyti

Panos ar matot ka nors? Pirmas pigiujas antras Pregna test melynas 

Dar ir kaip matosi 😃🤗🎉👏 Bet gal dar pamėginkit kokį Easy test, juos labai giria, kad užtvirtint 😊

Atsakyti

Dar ir kaip matosi 😃🤗🎉👏 Bet gal dar pamėginkit kokį Easy test, juos labai giria, kad užtvirtint 😊

Naujieji easy labai nejautrūs  :oh: tai ten gan blankus gali būti. Ji turi CB elektroninį, tai reikia laukti kol prisiduos  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Naujieji easy labai nejautrūs  :oh: tai ten gan blankus gali būti. Ji turi CB elektroninį, tai reikia laukti kol prisiduos  :bigsmile: 

Dabar nusipirkau pregna test zalia :) ziuresiu :) dar el. Baisu gadinti, juk net mm dienos dar nesulaukiau  :oh:  kazkur girdejau, kad jie nera labai jautrus ir geriau nesulaukus mm juos daryt, o ne tada kai lieka dar kelios dienos iki mm  :oh: 

Atsakyti

Pagalvojau, kad tos, kurios pamatė dvi juosteles ir šiaip kas iš nėštukių skaitot, tai papasakokit ar tą mėnesį, kai užkibo darėt kažką kitaip? Ir šiaip, kokius papildus naudojat? Ar kojas po nd laikot pakeltas? Ar nd kasdien ar kas antrą dieną? Na žodžiu mintį supratot :D Prašom visas paslaptis išduoti, gal kažkas pravers visoms  :wub: 

Na nezinau, jei jau mums cia tikrai pavyko, tai labai netiketai 😀 darem nd pora dienu iki OV ir pora dienu po OV ir realiai viskas, si men mazius labai neramiai miega tad sunku ka ir istaikyt buvo.... nk specialiai nedariau, koju nekeliau, tiesiog ramiai budavau po to, geriu folio rugsti ir stengiuos nesusikoncentruoti i planavima, vis bandau kazkuo uzsiimt :) tai tiek

Atsakyti

Dabar nusipirkau pregna test zalia :) ziuresiu :) dar el. Baisu gadinti, juk net mm dienos dar nesulaukiau  :oh:  kazkur girdejau, kad jie nera labai jautrus ir geriau nesulaukus mm juos daryt, o ne tada kai lieka dar kelios dienos iki mm  :oh:

Na tai lauksim pregnos foto ryt  :ax: mmm diena jau neužkalnų, bet manau tu tikrai jų nesulauksi  :wub:​ 

Atsakyti

Na tai lauksim pregnos foto ryt  :ax: mmm diena jau neužkalnų, bet manau tu tikrai jų nesulauksi  :wub: 

Labai to tikiuosi 🥰 bet taip pat labai linkiu ir visoms cia ju nesulaukti ❤❤❤

Atsakyti

Sveikos, merginos  :) 

Norėčiau prisijungti prie jūsų. Jau pernai vis paskaitydavau jūsų pašnekesių, bet vis nedrisau prisijungti. Sveikinu visas  :nestuke  ir linkiu kitoms greičiau sulaukti savo II  :4u: 

Trumpai apie mane. Man 30 metų, vaikų neturiu. Su vyru senai apie tai kalbėjom, bet tik pernai metų pradžioje nusprendėme imtis rimtai darbuotis. Iš ties buvo sunkūs metai, vis gadindavau nt ir nuo to pasidarydavo tik liūdniau. Tikrai negalvojau, kad seksis taip sunkiai. Per metus išsiaiškinau, kad man PKS (prieš pradedant vartoti kt, ciklas kaip ir normalus buvo). Tai dabar laukiu mmm ir tada ginė liepė vartoti kt ir tik susinormalizavus ciklui vėl iš naujo badyti. Tad mažiausiai tris mėnesius užsibūsiu čia  :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos, merginos  :)

Norėčiau prisijungti prie jūsų. Jau pernai vis paskaitydavau jūsų pašnekesių, bet vis nedrisau prisijungti. Sveikinu visas  :nestuke  ir linkiu kitoms greičiau sulaukti savo II  :4u:

Trumpai apie mane. Man 30 metų, vaikų neturiu. Su vyru senai apie tai kalbėjom, bet tik pernai metų pradžioje nusprendėme imtis rimtai darbuotis. Iš ties buvo sunkūs metai, vis gadindavau nt ir nuo to pasidarydavo tik liūdniau. Tikrai negalvojau, kad seksis taip sunkiai. Per metus išsiaiškinau, kad man PKS (prieš pradedant vartoti kt, ciklas kaip ir normalus buvo). Tai dabar laukiu mmm ir tada ginė liepė vartoti kt ir tik susinormalizavus ciklui vėl iš naujo badyti. Tad mažiausiai tris mėnesius užsibūsiu čia  :unsure: 

Sveika prisijungusi, tikiuosi neilgam :). Bet tikiu, kad pasidalinimai padės bent kažkiek ir bus lengviau sulaukti II :)

Atsakyti

Naujieji easy labai nejautrūs  :oh: tai ten gan blankus gali būti. Ji turi CB elektroninį, tai reikia laukti kol prisiduos  :bigsmile:​ 

Tai CB elektroninį matyt taupo dar 😃 Lauksim ryt Pregna test nuotraukų 🤗

Atsakyti