Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Emi, tikiuosi ryškės testukas :).

Aš vakar nuverkiau posmą, šampės įkaliau. Kažkaip iš liūdnumo. Iš aplinkinių rato daug kas po du tris vaikus per kelis metus jau turi, o čia antro niekaip išstenėt tiek laiko neišeina. Per šitieką metų tiek progų netyčiukui buvo, o nieko. Kažkaip pramušė vakar tokios mintys. Va, ir čia išsiliejau... Bet kartais kitaip neišeina :).

Atsakyti

Emi, matau! Linkiu rysketi! Bet cia net akiu

lauzyt nereikia. Manau tikrai gali elektronini ryt daryt. :)

Garbanele, puikiai tave suprantu ir stipriai apkabinu!

Mimoza, labai smagu, kai turi su kuo pasikalbeti. :)

Siandien buvau pas gydytoja, tai punkcija 11 val pirmadieni. Negalima nieko valgyt ir gert. Valgyt tai suprantama, bet gert  :unsure: O as visad tokia istroskus pabundu. Ir kaip nepamirst kad negalima gert. :hmm: 

Atsakyti

Airise linkiu kuo didziausios sekmes ;)

Atsakyti

Emi, tikiuosi ryškės testukas :).

Aš vakar nuverkiau posmą, šampės įkaliau. Kažkaip iš liūdnumo. Iš aplinkinių rato daug kas po du tris vaikus per kelis metus jau turi, o čia antro niekaip išstenėt tiek laiko neišeina. Per šitieką metų tiek progų netyčiukui buvo, o nieko. Kažkaip pramušė vakar tokios mintys. Va, ir čia išsiliejau... Bet kartais kitaip neišeina :).

Labai suprantu.. Pas mus kur važiavom pas ką per Kalėdas, visi tik ir žiūri kaip čia paaiškinti, kad kodėl mes delsiam ir vaikų nedarom...  :unsure:

Airise, laikysiu kumščius už tave :) 

O man mm dar neparejo, šiandien turėjo būt, tai ryt gal testą reiks daryt, jei nepramuš  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pagalvojau, kad tos, kurios pamatė dvi juosteles ir šiaip kas iš nėštukių skaitot, tai papasakokit ar tą mėnesį, kai užkibo darėt kažką kitaip? Ir šiaip, kokius papildus naudojat? Ar kojas po nd laikot pakeltas? Ar nd kasdien ar kas antrą dieną? Na žodžiu mintį supratot :D Prašom visas paslaptis išduoti, gal kažkas pravers visoms  :wub:​ 

Atsakyti

Pasidariau dar viena nt. nieko. 

Paskutini karta dar rytoj is ryto pakartosiu, Ir turbut lauksiu prapuolusiu mmm... 

Atsakyti

Pagalvojau, kad tos, kurios pamatė dvi juosteles ir šiaip kas iš nėštukių skaitot, tai papasakokit ar tą mėnesį, kai užkibo darėt kažką kitaip? Ir šiaip, kokius papildus naudojat? Ar kojas po nd laikot pakeltas? Ar nd kasdien ar kas antrą dieną? Na žodžiu mintį supratot :D Prašom visas paslaptis išduoti, gal kažkas pravers visoms  :wub:​ 

Labukas. Mes darėm ND kiekvieną vaisingos savaitės dieną, išskyrus per OD, nes susipykom 😄 kojų pakėlus nelaikiau, bet po kiekvieno ND ramiai pagulėdavau ~10min. Ir net nėra aišku kada iš tikro užkibo mano lelia, nes per visus echo rodo, kad vaisius savaite vyresnis nei pagal MMM turėtų būti 🤷‍♀️ o testai ryškėjo labai lėtai, kėlė daug abejoniu. Su pirmagime tai antra juostelė iškart rėžė akis savo ryškumu.

Atsakyti

Labukas. Mes darėm ND kiekvieną vaisingos savaitės dieną, išskyrus per OD, nes susipykom 😄 kojų pakėlus nelaikiau, bet po kiekvieno ND ramiai pagulėdavau ~10min. Ir net nėra aišku kada iš tikro užkibo mano lelia, nes per visus echo rodo, kad vaisius savaite vyresnis nei pagal MMM turėtų būti 🤷‍♀️ o testai ryškėjo labai lėtai, kėlė daug abejoniu. Su pirmagime tai antra juostelė iškart rėžė akis savo ryškumu.

O kiek jau tavo pilvelio gyventojui laiko?  :ax: 

Atsakyti

O kiek jau tavo pilvelio gyventojui laiko?  :ax:

Jau eina 28ta savaitė, vasario 6d keliausiu į dekretą :) nors dar nebuvau grįžus į darbą po pirmagimės 😄

Atsakyti

AIRISE, o kokia punkcija? 

Atsakyti

Man limpa iš ties peršalimas jaučiu  :oh: gerklę nežymiai peršti, nosį užgulė o ir tempė 37,1  :dry2: jaučiuosi pavargusi ir dar priedo pilvo apačią baisiai tempia žemyn  :oh:​ 

Jau eina 28ta savaitė, vasario 6d keliausiu į dekretą :) nors dar nebuvau grįžus į darbą po pirmagimės 😄

Jau ne tiek daug liko iki finišo tiesiosios  :bigsmile: o ką turėsit? 

Atsakyti

AIRISE , o kokia punkcija? 
Pagalbinio apvaisinimo.  :rolleyes: 

Katara, eina sau, jau 28 savaites, wow!  :wub:

Mimoza, nepasiduok! :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 18 sausio 2020 - 21:05