Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos,merginos. Esu 28m mergina. Vasarą rašiau į aną grupę,kad planuoju antrajį savo vaikelį. Pirmam 12metų. :) Taip,gimdžiau jauna. :)

Mano 11 ciklas tuščias. Per tą laiką praėjau nemažai tyrimų. Pirmadienį važiuoju konsultacijai į krikščioniškus gimdymo namus,kiaušintakių praeinamumo operacijai. Sako,kad po operacijos pastojimas padidėja ženkliai. Pas mane mmm reaguliarios. Tik pasirodo ovuliacija būna iškart po mmm. Pas ginę buvau 6 dienos po mmm, sakė folikulas susiformavęs laukia apvaisinimo, gaila nieko. Šiandien man yra 17 ciklo diena,bet taip siaubingai skauda kairį šoną kiaušidžių sritį grynai, galvoju nejaugi ovuliacija. Man dažniausiai per dešinę pusę visada ovuliacija vyksta. Žodžiu. Labai nelaukiu mmm sausio 31. 

Tiek daug perskaičiau jūsų žinučių,kokios visos esam tvirtos,kiek daug galim dėl mažų stebukliukų. Linkiu visom II brūkšnelių,o tada jau seratoninas padarys savo. :)

Labai tikiuosi susidraugaut su Jumis čia:)

Sveika prisijungus  :4u:  Linkiu neuzsibuti!

Atsakyti

Sveikos,merginos. Esu 28m mergina. Vasarą rašiau į aną grupę,kad planuoju antrajį savo vaikelį. Pirmam 12metų. :) Taip,gimdžiau jauna. :)

Mano 11 ciklas tuščias. Per tą laiką praėjau nemažai tyrimų. Pirmadienį važiuoju konsultacijai į krikščioniškus gimdymo namus,kiaušintakių praeinamumo operacijai. Sako,kad po operacijos pastojimas padidėja ženkliai. Pas mane mmm reaguliarios. Tik pasirodo ovuliacija būna iškart po mmm. Pas ginę buvau 6 dienos po mmm, sakė folikulas susiformavęs laukia apvaisinimo, gaila nieko. Šiandien man yra 17 ciklo diena,bet taip siaubingai skauda kairį šoną kiaušidžių sritį grynai, galvoju nejaugi ovuliacija. Man dažniausiai per dešinę pusę visada ovuliacija vyksta. Žodžiu. Labai nelaukiu mmm sausio 31. 

Tiek daug perskaičiau jūsų žinučių,kokios visos esam tvirtos,kiek daug galim dėl mažų stebukliukų. Linkiu visom II brūkšnelių,o tada jau seratoninas padarys savo. :)

Labai tikiuosi susidraugaut su Jumis čia:)

Sveika, tikiuosi ilgai laukti nereiks ir sulauksi savo dviejų juostelių :) 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Vakar taip smagiai laiką praleidom su kaimyne, pasišnekučiavom taip fainai ji su vyno taure, ar su sulčių  :ax: susitarėm jei kitą savaitę nebus džiugių žinių tai abi jau pakelsim vyno taurę  :D 

hal, na ir daug tau teko išgyventi  :unsure: O kaip tavo kraujavimas, ar pramušė stipriau? 

goodmorning, labai gerai kad NO viską pasitikrinot iš kart ir nieko nelaukėt  :4u: 

Dandelion fuzz:4u:  o kaip šiandien, ar kartojai nt?

Juste Havva, sveika dar kartą prisijungus  :4u: linkiu šį syk aktyviau jungtis prie mūsų bei ilgai neužsibūti  :)​ 

Atsakyti

Dandelion fuzz:4u:  o kaip šiandien, ar kartojai nt?

Labas rytas.

Juste Havva - sveika!!!

bandžiau ir šiandien nt. Nežinau ar kažkoks brokuotas nt buvo arba nėra II. Šlapimas nenuėjo iki tyriamos zonos, kol neišardžiau pačio nt. Tada vos vos lyg ir kažkas suvaiduokliavo. Bet po kelių minučių nieko nebeliko :( daugiau nt neturiu, reikia pirkt  :unsure: 

Atsakyti

Panos ar matot ka nors? Pirmas pigiujas antras Pregna test melynas 

Pridėta:

Atsakyti

Labuka.

Antras tai tikrai ryškiai matosi. Manau jau galima sveikinti  :wub:  :nestuke 

Atsakyti

ir dar klausimukas.. o Benu vaistineje tai nebera net tu melynu testu?? :hmm:  

Atsakyti

Dandelion -nezinau apie Benu nieko zinok..

labas naujokeliai,cia panos laaaabai draugiskos ❤

emu-varyk rimtesni testa pirkti, bet manau yra 🥰

mimoza- labiau ne, bet teplioja svieziai taip istisai.. jau vakar net neveikem nieko, kad labiau nepramustu nira teoriskai tai gi kaip tik reiketu. 

Atsakyti

Cia ne ryto slapimas net... turiu elektronini bet jam manau dar reiktu palaukt... pirksiu dar siandien ir bandysiu ryt is ryto :) 

Kazkaip sunku dar patiket 

Atsakyti

Cia ne ryto slapimas net... turiu elektronini bet jam manau dar reiktu palaukt... pirksiu dar siandien ir bandysiu ryt is ryto :)

Kazkaip sunku dar patiket 

Aš matau ir tyliai sveikinu  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Juste Havva - sveika!!!

bandžiau ir šiandien nt. Nežinau ar kažkoks brokuotas nt buvo arba nėra II. Šlapimas nenuėjo iki tyriamos zonos, kol neišardžiau pačio nt. Tada vos vos lyg ir kažkas suvaiduokliavo. Bet po kelių minučių nieko nebeliko :( daugiau nt neturiu, reikia pirkt  :unsure:

Va tuos naujus easy reik papurtyti kad šlapimas tolygiai pasiskirstytų  :oh:​ 

Atsakyti

Puikiai matosi, sveikinu  :wub: linkiu ryškėti. Ryt gadink elektroninį  :) jau antra nėštukė valivalio valio valio  :yahoo:​ 

Atsakyti