O mes tai vakar pravažiavom namo ir kieme ledas, tai dar sugebėjom nuslysti ir į kaimyno mašiną atsitrenkti... Tai nubrėžėm savo šoną, kaimyno lempą sudaužėm. Bet toks ledas, kad aš su uggais į kalniuką neužlipau... Tai nuvarė mb smėliuko šiandien pirkt, geria dabar vaistus dėl sveikatos, kurie kartu dar ir potenciją mažina.. žodžiu viskas dėliojasi nekažką, laukiam iš LT daktarės atsakymo dėl skydliaukės tyrimų, bet kai išrašys vaistus, tai dar kol juos atsiųs... Galvojam gal eit Norvegijoj pas gydytoją, bet vėl visi tyrimai nuo pradžių, tai laukiam ką LT gydytoja ir galvosim.
Man mm greit, bet vienintelis simptomas, tai kad pikta, kaip širšė
O recepto negali kas is seimos ar draugu paimti? Paskui su dpd xs siunta galima siusti ir uztruks kazkur 5 darbo dienas. Aisku ideti recepta reikia, kad jai jau tikrintu.
nu idomiai cia pas tave... linkiu, kad viskas susitvakytu greiciau..
pries tris ciklus buvo taip, mate foli, paskaiciavom kada mazdaug sprogt turetu, tada dadejom dar pora dienu ir reikejo gerti progesterona. Zodziu folis tikrai plyso ir o buvo, ir kiausinelis buvo apvaisintas bet jis neisiimplantavo normaliAi ir pabego, tiesiog spazmavo siek tiek, nuejau i tualeta ir jis pasisalino.. toks apvalutis su kraujo siuliukais.. tai va dabar per O visad ziuriu nesikartoja sitas reikalas. Daugiau nemaciau taip, bet vakar pora kart ir neziurjau tai jai kas ir kartojosi panasaus tai nemaciau..
nervinuosi istikro juodai, susirangiau su knyga ir net judet bijau
nuosirdziai tai manau, kad cia visu kontraceptiku pasekmes tikrai. Jai visi tie reikalai nebuvo is stipriuju tai kt damuse man rodos iki gali sita reikala..