Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

O mes tai vakar pravažiavom namo ir kieme ledas, tai dar sugebėjom nuslysti ir į kaimyno mašiną atsitrenkti... Tai nubrėžėm savo šoną, kaimyno lempą sudaužėm. Bet toks ledas, kad aš su uggais į kalniuką neužlipau... Tai nuvarė mb smėliuko šiandien pirkt, geria dabar vaistus dėl sveikatos, kurie kartu dar ir potenciją mažina..  :oh: žodžiu viskas dėliojasi nekažką, laukiam iš LT daktarės atsakymo dėl skydliaukės tyrimų, bet kai išrašys vaistus, tai dar kol juos atsiųs... Galvojam gal eit Norvegijoj pas gydytoją, bet vėl visi tyrimai nuo pradžių, tai laukiam ką LT gydytoja ir galvosim.

Man mm greit, bet vienintelis simptomas, tai kad pikta, kaip širšė  :dry2: 

O recepto negali kas is seimos ar draugu paimti? Paskui su dpd xs siunta galima siusti ir uztruks kazkur 5 darbo dienas. Aisku ideti recepta reikia, kad jai jau tikrintu. 

nu idomiai cia pas tave... linkiu, kad viskas susitvakytu greiciau..  :unsure:  :4u: 

pries tris ciklus buvo taip, mate foli, paskaiciavom kada mazdaug sprogt turetu, tada dadejom dar pora dienu ir reikejo gerti progesterona. Zodziu folis tikrai plyso ir o buvo, ir kiausinelis buvo apvaisintas bet jis neisiimplantavo normaliAi ir pabego, tiesiog spazmavo siek tiek, nuejau i tualeta ir jis pasisalino.. toks apvalutis su kraujo siuliukais.. tai va dabar per O visad ziuriu nesikartoja sitas reikalas. Daugiau nemaciau taip, bet vakar pora kart ir neziurjau tai jai kas ir kartojosi panasaus tai nemaciau.. 

nervinuosi istikro juodai, susirangiau su knyga ir net judet bijau  :unsure: 

nuosirdziai tai manau, kad cia visu kontraceptiku pasekmes tikrai. Jai visi tie reikalai nebuvo is stipriuju tai kt damuse man rodos iki gali sita reikala..

Atsakyti

Jetau, merginos, abiem po balioncika uz tokius vargelius.  :4u:  :4u: 

Atsakyti

O mes tai vakar pravažiavom namo ir kieme ledas, tai dar sugebėjom nuslysti ir į kaimyno mašiną atsitrenkti... Tai nubrėžėm savo šoną, kaimyno lempą sudaužėm. Bet toks ledas, kad aš su uggais į kalniuką neužlipau... Tai nuvarė mb smėliuko šiandien pirkt, geria dabar vaistus dėl sveikatos, kurie kartu dar ir potenciją mažina..  :oh: žodžiu viskas dėliojasi nekažką, laukiam iš LT daktarės atsakymo dėl skydliaukės tyrimų, bet kai išrašys vaistus, tai dar kol juos atsiųs... Galvojam gal eit Norvegijoj pas gydytoją, bet vėl visi tyrimai nuo pradžių, tai laukiam ką LT gydytoja ir galvosim.

Man mm greit, bet vienintelis simptomas, tai kad pikta, kaip širšė  :dry2:​ 

Bet kai užklumpa bėdos tai visos vienu metu  :unsure:​ Stiprybės. Jei reikės tai eikit NO pas gydytojus. Viską pertikrins dar kartą

Atsakyti

Tai pas mus tokios naujienos, kad buvom NO pas gydytojus, tai viską per naujo padarė, žodžiu pasakė kokia liga ir išsiųs viską į ligoninę ir reiks dabar laukti nuo savaitės iki keliu laiško iš ligoninės su priskirtu laiku, kada priims. Daktaras būtent skydliaukės vaistų išrašyt negalėjo, ligoninėj turi išrašyti po daugiau tyrimų. Tai tiesiog lauksim dabar. Ačiū už palaikymą  :wub:

Atsakyti

Labas rytas  :)

Dandelion fuzz, kaip tu? Atėjau čia galvodama apie tave  :ax:

:4u:  :4u:

nieko.. nei mmm, nei II  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 17 sausio 2020 - 18:07

:4u:  :4u:

nieko.. nei mmm, nei II  :unsure:

gal dar pasirodys 🙁..

Atsakyti

gal dar pasirodys 🙁..

rytoj is ryto dar pabandysiu, nes dabar vakare dariausi nt eurovaistines ankstyva zalia.

Nusipirkau ir Easytest rozini dar viena. 

Tai zalias nieko neparode... 

Atsakyti

Aš irgi kantrybės visai neturiu... Pažiūrėjau į programėlę, tai man rodo pasirodo ryt mm, nesuprantu kaip nužiūrėjau kitaip.. Nu ryt ryte gal reiks nt pasidaryti, bet kažkaip jau rami, kad nieko nebus šį ciklą.. 

Kaip gerai, kai taip nepastebimai prabėga dienos iki mm ir daug nervų sutaupoma 😊 Tai dabar kaip tik nt laikas 😊 Linkiu || 🤞

Atsakyti

Na ka, pramuse  :unsure: , nesuprantu as tada nieko kas su manim vyksta.. zodziu pykstu juodai.

Nu čia dabar 🤷 Tik folis subrendo ir jau mm... O kraujavimas toks kaip visada, tokio paties intensyvumo ir gausumo? 

Atsakyti

nuosirdziai tai manau, kad cia visu kontraceptiku pasekmes tikrai. Jai visi tie reikalai nebuvo is stipriuju tai kt damuse man rodos iki gali sita reikala..

Kiek laiko kt naudojot ir kokius? 🙄

Atsakyti

Sveikos,merginos. Esu 28m mergina. Vasarą rašiau į aną grupę,kad planuoju antrajį savo vaikelį. Pirmam 12metų. :) Taip,gimdžiau jauna. :)

Mano 11 ciklas tuščias. Per tą laiką praėjau nemažai tyrimų. Pirmadienį važiuoju konsultacijai į krikščioniškus gimdymo namus,kiaušintakių praeinamumo operacijai. Sako,kad po operacijos pastojimas padidėja ženkliai. Pas mane mmm reaguliarios. Tik pasirodo ovuliacija būna iškart po mmm. Pas ginę buvau 6 dienos po mmm, sakė folikulas susiformavęs laukia apvaisinimo, gaila nieko. Šiandien man yra 17 ciklo diena,bet taip siaubingai skauda kairį šoną kiaušidžių sritį grynai, galvoju nejaugi ovuliacija. Man dažniausiai per dešinę pusę visada ovuliacija vyksta. Žodžiu. Labai nelaukiu mmm sausio 31. 

Tiek daug perskaičiau jūsų žinučių,kokios visos esam tvirtos,kiek daug galim dėl mažų stebukliukų. Linkiu visom II brūkšnelių,o tada jau seratoninas padarys savo. :) 

Labai tikiuosi susidraugaut su Jumis čia:)

Atsakyti

Kiek laiko kt naudojot ir kokius? 🙄

Jai nuo pat jaunystes tai buvo taip:

2 metai kt, tada susilaukiau sunaus

po sunaus du metai kt, tada 4 metai planavimo per kuriuos 4 persileidimai ir 5 abrazijos, tada susilaukiau dukros. Tada kt metus, tada pusmetis bandziau leidziamus, tada spirale, po spirales seke kt ir tada kita spirale. Dabar spirale isimta ir bandom jau virs dvieju metu... 

tiesa pirma karta spirale buvo super, o antra karta buvo viskas tragiska.ziauriai prastai jauciausi, slinko plaukai, begalo sausa oda, apatija visiskai krites libido.

as nepries kt tikrai, jie gali buti ne tik apsauga, bet ir gydimo priemone. Tiesiog nusilpes organizmas buvo ir matyt dar kokia genetika dasidejo ir viskas tiesiog yra kaip yra. 

Atsakyti