Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Na ka, pramuse  :unsure: , nesuprantu as tada nieko kas su manim vyksta.. zodziu pykstu juodai.

buvom Tulpei procedurose, nerealiai patiko. Masaziuka peciam ryte dare, laaabai patiko. 

Kosmosas kažkoks... *****  :blink:

Bent masažiukai gal truputį atpalaiduos  :4u:​ 

Atsakyti

-hal-  :4u:​ 

Atsakyti

Žinau 🙈 Aš kai iš vis be kantrybės, tai niekad neišlaukiu normaliai iki mm dienos, kokią 9 dpo jau traukiu nt iš stalčiaus 🙈 

Man abu nėštumus labai pasitvirtino su ot, jie irgi būna teigiami esant nėštumui, tai jeigu po O jie pradeda ryškėti, tai labai geras ženklas 😁 

Aš irgi kantrybės visai neturiu... Pažiūrėjau į programėlę, tai man rodo pasirodo ryt mm, nesuprantu kaip nužiūrėjau kitaip.. Nu ryt ryte gal reiks nt pasidaryti, bet kažkaip jau rami, kad nieko nebus šį ciklą.. 

Atsakyti

Aš irgi kantrybės visai neturiu... Pažiūrėjau į programėlę, tai man rodo pasirodo ryt mm, nesuprantu kaip nužiūrėjau kitaip.. Nu ryt ryte gal reiks nt pasidaryti, bet kažkaip jau rami, kad nieko nebus šį ciklą.. 

lauksim nt rezultatu  :rolleyes:​  

Atsakyti

Pasiskambinau ginei, neistveriau, iskart sake nesamoniu nesamone nes ginda nei artyn mm nebuvo. Trisluokane grazuole su dideliu foliu. Sako gali buti ovuliacinis kraujavimas, bet nedaug. Zodziu jai pramus labiau vaziuoju is ryto pirmadieni. Pati susinervinau, gine sunervinau  :blink: . Abidniausia, kad au tiek mazai sansu pastoti tai dar va ir visokie ss nepaaiskinami dedasi.. nu kaip taip..  mb isvaziuoja, nematysiu menesi, parleka keliom dienom ir paskui vel visa menesi.. *** vasara taip ateis ir pystels 34 metai jau. Nervina belekaip. O dar kitu komentarAi.. ****. 

Atsakyti

Pasiskambinau ginei, neistveriau, iskart sake nesamoniu nesamone nes ginda nei artyn mm nebuvo. Trisluokane grazuole su dideliu foliu. Sako gali buti ovuliacinis kraujavimas, bet nedaug. Zodziu jai pramus labiau vaziuoju is ryto pirmadieni. Pati susinervinau, gine sunervinau  :blink: . Abidniausia, kad au tiek mazai sansu pastoti tai dar va ir visokie ss nepaaiskinami dedasi.. nu kaip taip..  mb isvaziuoja, nematysiu menesi, parleka keliom dienom ir paskui vel visa menesi.. *** vasara taip ateis ir pystels 34 metai jau. Nervina belekaip. O dar kitu komentarAi.. ****. 

Oj mieloji, suprantu kaip sumautai tu jautiesi  :unsure: Paguost niekaip nepaguosiu nes nėra tinkamų žodžių... Užknisa kai vyrai taip važinėja  :sleep:​ 

Atsakyti

Oj mieloji, suprantu kaip sumautai tu jautiesi  :unsure: Paguost niekaip nepaguosiu nes nėra tinkamų žodžių... Užknisa kai vyrai taip važinėja  :sleep: 

tikrai taaaaip...  Isburbuliavau ir lengviau siek tiek. Aciu visoms, kad isklausot  :4u: 

Atsakyti

tikrai taaaaip...  Isburbuliavau ir lengviau siek tiek. Aciu visoms, kad isklausot  :4u:

Tam mes čia ir esam  :ax:​ Juk einame tuo pačiu keliu, kad ir koks duobėtas bei akmenuotas jis bus, bet galiausiai pasieksim galutinį tikslą visos 😘

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 17 sausio 2020 - 13:26

Esi labai stipri moteris! Ne kiekviena tiek ryžtųsi praeiti ir senai būtų išprotejusi, tad tikras pavyzdys esi, kad svarbiausia nenuleisti rankų ir kažkada pasieksi savo, aš tuo tikrai tikiu! Po tamsiausios nakties vis tiek ateina rytas , tegu ateina kuo greičiau!   :4u:​ 

Atsakyti

O mes tai vakar pravažiavom namo ir kieme ledas, tai dar sugebėjom nuslysti ir į kaimyno mašiną atsitrenkti... Tai nubrėžėm savo šoną, kaimyno lempą sudaužėm. Bet toks ledas, kad aš su uggais į kalniuką neužlipau... Tai nuvarė mb smėliuko šiandien pirkt, geria dabar vaistus dėl sveikatos, kurie kartu dar ir potenciją mažina..  :oh: žodžiu viskas dėliojasi nekažką, laukiam iš LT daktarės atsakymo dėl skydliaukės tyrimų, bet kai išrašys vaistus, tai dar kol juos atsiųs... Galvojam gal eit Norvegijoj pas gydytoją, bet vėl visi tyrimai nuo pradžių, tai laukiam ką LT gydytoja ir galvosim.

Man mm greit, bet vienintelis simptomas, tai kad pikta, kaip širšė  :dry2:​ 

Atsakyti

O mes tai vakar pravažiavom namo ir kieme ledas, tai dar sugebėjom nuslysti ir į kaimyno mašiną atsitrenkti... Tai nubrėžėm savo šoną, kaimyno lempą sudaužėm. Bet toks ledas, kad aš su uggais į kalniuką neužlipau... Tai nuvarė mb smėliuko šiandien pirkt, geria dabar vaistus dėl sveikatos, kurie kartu dar ir potenciją mažina..  :oh: žodžiu viskas dėliojasi nekažką, laukiam iš LT daktarės atsakymo dėl skydliaukės tyrimų, bet kai išrašys vaistus, tai dar kol juos atsiųs... Galvojam gal eit Norvegijoj pas gydytoją, bet vėl visi tyrimai nuo pradžių, tai laukiam ką LT gydytoja ir galvosim.

Man mm greit, bet vienintelis simptomas, tai kad pikta, kaip širšė  :dry2:​ 

o tu vargeli...mergyt laikykis  :unsure:  :4u:   nelaimes po viena nevaiksto..  :oh:​ 

Atsakyti

nu idomiai cia pas tave... linkiu, kad viskas susitvakytu greiciau..  :unsure:  :4u:​ 

Atsakyti