Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Zinok mimoza nepramuse, svelniai patepa siek tiek, paskui vel visai nieko tada vel koks siuliukas. Sutrenkem seksiuka ir nieko, jokio tepimo isvis  :huh2:  velniai zino isvis

Atsakyti

Zinok mimoza nepramuse, svelniai patepa siek tiek, paskui vel visai nieko tada vel koks siuliukas. Sutrenkem seksiuka ir nieko, jokio tepimo isvis  :huh2:  velniai zino isvis

O gal inplantacija? Ar būtų ginė mačiusi? 

Atsakyti

Labuka. 

Na man dar mmm neparejo. Jeigu nieko ir toliau, rytoj po darbo vaziuosiu NT pirkti.  :rolleyes:​ 

Tegu ir nepareina! Laukiam labai dviejų juostelių  :4u:​ 

Atsakyti

Tai manyčiau, kad ovuliacijos patepliojimai  :hmm:​ 

Atsakyti

O taip ilgai atrodo dar laukti  :lol:

Žinau 🙈 Aš kai iš vis be kantrybės, tai niekad neišlaukiu normaliai iki mm dienos, kokią 9 dpo jau traukiu nt iš stalčiaus 🙈 

Man abu nėštumus labai pasitvirtino su ot, jie irgi būna teigiami esant nėštumui, tai jeigu po O jie pradeda ryškėti, tai labai geras ženklas 😁 

Atsakyti

Merginos turiu klausimą, MB blogai su sveikata ir išsityrė skydliaukę, TAI hormonų rezultatai blogi. FT4 žymiai per daug, o TTH, TSH labai labai per mažai. Norėjau paklausti gal kuri esat susidūrusi ar tai atsiliepia vyrų vaisingumui? Aišku eis toliau pas gydytojus, bet dabar parėjo rezultatai ir susimąsčiau  :hmm:​ 

oj, net nzn kaip su vyrais..  :hmm:   gal irgi turi itakos, nes hormonai reguliuoja daug ka..  :huh2:​  zemas TSH rodo kad skydliaukes veikla per aktyvi.. 

Atsakyti

man taip buna po ginekologinesd apziuros..  :ax:   gal nieko blogo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O gal inplantacija? Ar būtų ginė mačiusi? 

Nebutu.. per anksti zinok..

man taip buna po ginekologinesd apziuros..  :ax:   gal nieko blogo  :rolleyes: 

Tikiuosi, o tai isvarem i SPA ir vel as blem visa belekokia, nervina  :mad2: 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Dandelion fuzz, kaip tu? Atėjau čia galvodama apie tave  :ax: 

Tai bent jau SPA mintis pravėdinsi  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

kaip faina del SPA  :wub:  mes savaitgali buvom vandens parke, tai didziaja laiko dali sedejom jacuzzi  :wub:   man ziema pirtis ir jacuzzi tai butinybe  :angel_not:​   

Atsakyti

Na ka, pramuse  :unsure: , nesuprantu as tada nieko kas su manim vyksta.. zodziu pykstu juodai.

buvom Tulpei procedurose, nerealiai patiko. Masaziuka peciam ryte dare, laaabai patiko. 

Atsakyti

Na ka, pramuse  :unsure: , nesuprantu as tada nieko kas su manim vyksta.. zodziu pykstu juodai.

buvom Tulpei procedurose, nerealiai patiko. Masaziuka peciam ryte dare, laaabai patiko. 

Bet eina šikt kokia nesąmonė  :unsure:​ 

Atsakyti