Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Mane tai miegas baisiai traukia, priguliau net į lovą :D Kaip dar savaitę ištemp nt nesugadinus  :lol: nežinau nežinau  :lol:

O jau kelinta šiandien dpo? 😁 

Atsakyti

Merginos turiu klausimą, MB blogai su sveikata ir išsityrė skydliaukę, TAI hormonų rezultatai blogi. FT4 žymiai per daug, o TTH, TSH labai labai per mažai. Norėjau paklausti gal kuri esat susidūrusi ar tai atsiliepia vyrų vaisingumui? Aišku eis toliau pas gydytojus, bet dabar parėjo rezultatai ir susimąsčiau  :hmm:​ 

Gal reiktų pamėginti spermogramą pasidaryti? 🤔

Atsakyti

Ziuresim ar pramus :huh2:  dar turiu viltire , kad jai gleivine grazi tai gal tiesiog sujudino vakar viska benarsydama. 

Gal žiūrinėdama su echo pažeidė kiek gleivinę ir truputį atsirado kraujo 🤔 Per echo būtų mačiusi pareinančias mm, manau 😊

Atsakyti

As irgi jau po vizito. Taigi foliai mano paauge, bet netolygiai, yra didesniu, yra mazuliuku, tai vel gavau vaistu ir sestadieni apziura. Gali buti, kad punkcija bus pirmadieni. Siek tiek nusivyliau, kad foliu maziau kiausidese, negu tiketasi. Per abi net 20 nesigauna. Bet gydytoja ramino. Tai geriau pasijutau.

O ką gydytoja sakė? 🙂 Man kaip nenusimanančiai tai atrodo daug folių, nes pamenu iš planavimo laikų, kai ir daug mažiau merginom išaugindavo.

Atsakyti

O jau kelinta šiandien dpo? 😁 

Jei manyt kad buvo penktadienį tai šiandien 6 dpo turėtų būti

Atsakyti

O ką gydytoja sakė? 🙂 Man kaip nenusimanančiai tai atrodo daug folių, nes pamenu iš planavimo laikų, kai ir daug mažiau merginom išaugindavo.

Gydytojas sake, kad viskas bus gerai. Tai sakau, ramiau pasijutau. Be to ne kiekyje esme. Tai auginu toliau. 🤞🏼

Atsakyti

Aciu panos  :wub:  uz palaikyma! Bus ziauriai liudna jai vis tik pramus, kazkaip net sanso nera tada naturaliai bandyti.. beliks tik praienamuma pasidaryti, tada dar kazkoki tyrima, spermograma ir tada jai ka sake inseminacija berods.. 

airise , bet svarbu jie kokybiski uzaugtu! Linkiu didziausios sekmes😍

o del skydliaukes ir vyru vaisingumo nieko isvis nezinau..

Atsakyti

Jei manyt kad buvo penktadienį tai šiandien 6 dpo turėtų būti

Mm, nu jo, dar reikės palaukti iki nt gadinimo 🙂 Tai lauksim kitą savaitę gerų naujienų 🤗

Atsakyti

Gydytojas sake, kad viskas bus gerai. Tai sakau, ramiau pasijutau. Be to ne kiekyje esme. Tai auginu toliau. 🤞🏼

Tai jei gydytoja sakė, kad viskas bus gerai, reiškia taip ir bus 😊 Tegul auga toliau 😊 

Atsakyti

Labuka. 

Na man dar mmm neparejo. Jeigu nieko ir toliau, rytoj po darbo vaziuosiu NT pirkti.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Merginos turiu klausimą, MB blogai su sveikata ir išsityrė skydliaukę, TAI hormonų rezultatai blogi. FT4 žymiai per daug, o TTH, TSH labai labai per mažai. Norėjau paklausti gal kuri esat susidūrusi ar tai atsiliepia vyrų vaisingumui? Aišku eis toliau pas gydytojus, bet dabar parėjo rezultatai ir susimąsčiau  :hmm:​ 

Kad moterims įtakoja tai taip, bet dėl vyrų tikrai nežinau 🤷 gal irgi įtaką turi. 🤔 

Atsakyti

Žinoma, kad ne kiekyje esmė, svarbiausia kad kiaušialąstės būtų kokybiškos  :) 

Aciu panos  :wub:  uz palaikyma! Bus ziauriai liudna jai vis tik pramus, kazkaip net sanso nera tada naturaliai bandyti.. beliks tik praienamuma pasidaryti, tada dar kazkoki tyrima, spermograma ir tada jai ka sake inseminacija berods.. 

Ar dar teplioja? 

Mm, nu jo, dar reikės palaukti iki nt gadinimo 🙂 Tai lauksim kitą savaitę gerų naujienų 🤗

O taip ilgai atrodo dar laukti  :lol: 

Labuka. 

Na man dar mmm neparejo. Jeigu nieko ir toliau, rytoj po darbo vaziuosiu NT pirkti.  :rolleyes:​ 

Linkiu ir nebesulaukti tau jų  :ax:​ 

Atsakyti