Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

:4u:  :4u:  :4u:

tai ka, rytoj mano eilė?  :4u:  vis dar jokiu pozymiu. Si menesi irgi nusiteikiau nieko nelaukti, nesusikurti vilciu. Gal veluos..  :hmm:​ 

O kaip tų vilčių reik neprisikurti..kaip reik to išmokt, nes man labai reik :D

O šiaip linkiu, kad neateitų  :4u:​ 

Atsakyti

:4u:  :4u:  :4u:

tai ka, rytoj mano eilė?  :4u:  vis dar jokiu pozymiu. Si menesi irgi nusiteikiau nieko nelaukti, nesusikurti vilciu. Gal veluos..  :hmm:​ 

Uu, kaip nekantru, tikiuosi, kad nesulauksit 😃 Testuką darysit? 🤗

Atsakyti

Uu, kaip nekantru, tikiuosi, kad nesulauksit 😃 Testuką darysit? 🤗

rytoj tikrai dar nedarysiu :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 15 sausio 2020 - 21:27

Labas rytas  :) Vakar kaip staiga  37, taip staiga ir nukrito. Jaučiuosi puikiai, tai velniai žino ko ta tempė šokinėja  :hmm:  Ant bajerio pasimatavau BT tai 37,1  :blink: Kiek esu matavusi, tai tokia nei kart nebuvo pakilus net kai gerklė buvo užsidegusi, bet įtariu nuo gepretix man čia.

Hal , kaip reikaliukai pas tave? Plėšėt meilę?  :angel_not:

Dandelion fuzz, kaip tu? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 16 sausio 2020 - 09:51

Labas rytas  :) Hal , kaip reikaliukai pas tave? Plėšėt meilę?  :angel_not:

Teeeeip  :lol: , kur jau cia nuo manes atsiginsi  :ax:  :lol: 

ale kaip nuo vakar nugara skauda, toks jausmas kaip pries mm  :huh2:  kazi gal tas folis ir nesprogs ir mm ateis laiku 20d  :hmm:  nes jai O ivyks tai ir mm turi nusikelti.. kazi kaip cia bus..  beje gine sake , kad CLOSTO veikia kiausides iki 3 ciklu! 

Atsakyti

Teeeeip  :lol: , kur jau cia nuo manes atsiginsi  :ax:  :lol:

ale kaip nuo vakar nugara skauda, toks jausmas kaip pries mm  :huh2:  kazi gal tas folis ir nesprogs ir mm ateis laiku 20d  :hmm:  nes jai O ivyks tai ir mm turi nusikelti.. kazi kaip cia bus..  beje gine sake , kad CLOSTO veikia kiausides iki 3 ciklu! 

Pradžioje ir man pilvą skaudėjo kaip prieš mmm, paskui skaudyn ir skaudyn, kad net vaikščiot sunku buvo, o vieną rytą dingo visi skausmai 🤷

Tai labai gerai kad tiek veiktų  :)​ 

Atsakyti

Pradžioje ir man pilvą skaudėjo kaip prieš mmm, paskui skaudyn ir skaudyn, kad net vaikščiot sunku buvo, o vieną rytą dingo visi skausmai 🤷

Tai labai gerai kad tiek veiktų  :) 

O mangepliot pradejo.. svieziai taip.. nesuprantu nieko  :unsure: 

Atsakyti

O mangepliot pradejo.. svieziai taip.. nesuprantu nieko  :unsure:
Esu skaičiusi, kad įvykstant ov gali pateplioti. Gal tik dėl to?  :hmm: Negi taip mmm ankstanksti pasirodyti galėtų jei tai ne dėl ov. :hmm:​ 

Mane tai miegas baisiai traukia, priguliau net į lovą :D Kaip dar savaitę ištemp nt nesugadinus  :lol: nežinau nežinau  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 16 sausio 2020 - 13:17

Esu skaičiusi, kad įvykstant ov gali pateplioti. Gal tik dėl to?  :hmm: Negi taip mmm ankstanksti pasirodyti galėtų jei tai ne dėl ov. :hmm: 

Mane tai miegas baisiai traukia, priguliau net į lovą :D Kaip dar savaitę ištemp nt nesugadinus  :lol: nežinau nežinau  :lol:

bet vakar pas gine buvau, butu macius jai jau mm ruostusi, bet sake tik kad gimda ideali ir neturi prie ko prikibti...  as kai maniau kad man 13 cd buvo oo tai realiai mm turetu buti sausio 20d , apziurejus sake kad yra skysciu gimdoje kas galetu liuditi ivykusia jau ovuliacija  :hmm:  Anksciau, bet kad matytu geltonkuni tai sake ne ir panarsius labiau parode man ta foli 15 mm.  Nes as tada isigandus klausiau ar nepakenks kad gerpetixa jau pradejus gerti, sake tikrai ne galiu toliau ramiai gerti. Bet tai jai folis subrendes tai negi taip bam ir mm gali ateiti?? Pasimeciau. Ziuresim ar pramus :huh2:  dar turiu viltire , kad jai gleivine grazi tai gal tiesiog sujudino vakar viska benarsydama. 

eik tu sau kaip linkiu , kad pamatytum II  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Hal, gali buti kad po vizito tau cia pakraujavo. Neturi jokiu kaklelio zaizdeliu?

As irgi jau po vizito. Taigi foliai mano paauge, bet netolygiai, yra didesniu, yra mazuliuku, tai vel gavau vaistu ir sestadieni apziura. Gali buti, kad punkcija bus pirmadieni. Siek tiek nusivyliau, kad foliu maziau kiausidese, negu tiketasi. Per abi net 20 nesigauna. Bet gydytoja ramino. Tai geriau pasijutau.

Atsakyti
Koreguoju sąrašiuką 😊 Parėjo maniškės 😊

Sulaukusios II   :wub:
  • Trupinėlis (7 ciklas)
Laukiančios II   :wub:​ 
01.16 Dandelion fuzz nelaukia mmm (16 ciklas)
01.19 goodmorning nelaukia mmm (10 ciklas)
01.21 ~Emi~ nelaukia mmm (3 ciklas)
01.24 _mimozza_ nelaukia mmm (15 ciklas)
01.30 *Niloticus* nelaukia mmm (7 ciklas)
01.31 Serena.. nelaukia mmm (3 ciklas)
01.02 Airisė nelaukia mmm (95 ciklas)
02.08 Gintare0820 nelaukia mmm (15 ciklas)
02.12 Garbanelele nelaukia mmm (28 ciklas)
02.12 Kisulita nelaukia mmm (2 ciklas)
00.00 -hal- (27 ciklas) 
Atsakyti

Merginos turiu klausimą, MB blogai su sveikata ir išsityrė skydliaukę, TAI hormonų rezultatai blogi. FT4 žymiai per daug, o TTH, TSH labai labai per mažai. Norėjau paklausti gal kuri esat susidūrusi ar tai atsiliepia vyrų vaisingumui? Aišku eis toliau pas gydytojus, bet dabar parėjo rezultatai ir susimąsčiau  :hmm:​ 

Atsakyti