Vau, kokia ugninė patapai
is ryzos i..
Oo, kokia ryški 😃👌
Aš tai kaip tik bandau išgauti panašią spalvą, kaip pas jus prieš raudoną 😊 Bet kai dažausi natūraliais dažais, tai nė velnio jie nešviesina 🤷
Gal kuri jau testuką darėsi? 😊
Aš tai šiandien išvis vos gyva 🙈🙈🙈 vaikštau kaip su pagaliu šiknoj 🙈🙈🙈 lyg jau atsirado KB, reiks vyrą šiandien gundyti 😀
Nu woow! Man ryžos labai gražios! Bet dabar tai išvis ugninga!
Gal kuri jau testuką darėsi? 😊
Aš šiandien pasidariau iš durnumo tai baltas baltas, bet ne ankstyvą dariausi, tai gal ir nerodytų dar, iki mm 4dienos. Kažkur FB mačiau merginos klausia ką per Valentino dieną dovanosit vyrams, tai pagalvojau, kad geriausia dovana būtų teigiamas nėštumo testas
O šiaip tai nuo vakar sloguoju, nieko gero
Aš šiandien pasidariau iš durnumo tai baltas baltas, bet ne ankstyvą dariausi, tai gal ir nerodytų dar, iki mm 4dienos. Kažkur FB mačiau merginos klausia ką per Valentino dieną dovanosit vyrams, tai pagalvojau, kad geriausia dovana būtų teigiamas nėštumo testas
O šiaip tai nuo vakar sloguoju, nieko gero
O kokio jautrumo testukas? 😁
Aš tai neišlaukčiau iki Valentino dienos, abu kartus kai buvau pastojusi, tai vos ne iš kart nešiau vyrui rodyti 🙈 Pirmą kartą tai prieš 6 ryto pažadinau vyrą, patamsėje jam kišau tą testą su vos matomu vaiduokliuku, su antru nėštumu tai apie 4 ryto dariausi testą, tai palaukiau kol vyras pabus, tada lekiau rodyti 🤣🤣🤣 Ir tai vos išlaukiau tas kelias valandas 😂
O aš šiandien vėl one step'uko nt padariau ir vėl matau vaiduoklį... 😯 Kokie prasti testai.
Pridėta:
O aš šiandien vėl one step'uko nt padariau ir vėl matau vaiduoklį... 😯 Kokie prasti testai.
niu smezuoja kazkas gal nemeluoja?
Nu ir aš matau ir gan ryškus nereikia akių laužyt, gal kitą testą pamėgink
niu smezuoja kazkas gal nemeluoja?
Nemanau, kad nemeluoja, nes ir prieš porą dienų metė vaiduokliuką 🙁
Kisulita, ir as matau! Tikiu, kad ne melagis!