Visko gali buti. Bet tikrai nesvarbu kiek.
Jau 34 savaite eina. Dar menesiuka noriu paaugint ir galima gimdyt. ❤ Labai jau laukiu kada galesiu ant ranku paimti...
Uzjauciu labai. 😢 Laikykis!
Sulaukusios II
Laukiančios II
08.23 goodmorning nelaukia mmm (18 ciklas)
09.30 Garbanelele nelaukia mmm (36 ciklas)
00.00 Dandelion fuzz nelaukia mmm (18 ciklas)
00.00 Juste Havva nelaukia mmm (13 ciklas)
00.00 pitika5 nelaukia mmm (20 ciklas)
00.00 Serena.. nelaukia mmm (8 ciklas)
Labas . Su rudenėliu . Parkeliavo mmm eilinį kartą. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, ir ruošimės šį ciklą pasitikti savo pupuliukus iš ledynmečio .
Kaip tu?
Laikysiu 🤞kad viskas būtų gerai
Aš gerai, jau mačiau savo mažiuką Atitinka 6+5 d. Šiek tiek mažesnis nei pagal mm, bet ginė sakė kad viskas puiku ir širdelė plaka
Goodmorning, kaip tu?
Kaip tavo savojauta, mimozza?
Sveika,
Paskutiniu metu labai jėgų neturiu buvo peršalimas prisikabinęs, bet kaip ir geriau. Pastarasias dvi dienas visada alkana ir miego noriu. O su pūsle iš vis tragedija, neįsivaizduoju iš kur tiek prisikaupia nes pastoviai į wc einu
Sveika, Paskutiniu metu labai jėgų neturiu buvo peršalimas prisikabinęs, bet kaip ir geriau. Pastarasias dvi dienas visada alkana ir miego noriu. O su pūsle iš vis tragedija, neįsivaizduoju iš kur tiek prisikaupia nes pastoviai į wc einu Priprasi prie lakstymo . Tiesiog gimda didėja, spaudžia. Tiek neišlaiko, kiek ankščiau, iš kitos pusės džiaugtis reikia, vadinasi auga pupulis . Ot paguodžiau
Rinkis daržoves ir vaisius užkandžiams, pagelbės. Pamenu sėdžiu darbe, nulekiu sausainių nusiperku. Kol vieną dieną sumojau, kad blogai gali baigtis, jei nesustosiu
O aš pradėjau pasiruošimą. Kėlimą darysim stimuliuotam cikle. Kol kas nežinomybė pjauna...
Priprasi prie lakstymo . Tiesiog gimda didėja, spaudžia. Tiek neišlaiko, kiek ankščiau, iš kitos pusės džiaugtis reikia, vadinasi auga pupulis . Ot paguodžiau
Rinkis daržoves ir vaisius užkandžiams, pagelbės. Pamenu sėdžiu darbe, nulekiu sausainių nusiperku. Kol vieną dieną sumojau, kad blogai gali baigtis, jei nesustosiu
O aš pradėjau pasiruošimą. Kėlimą darysim stimuliuotam cikle. Kol kas nežinomybė pjauna...
Šiąnakt tai gal 10 kartų ėjau į wc, jei nedaugiau 🙈 Tai be miego beveik
Stengiuosi užkandžiauti kuo sveikiau, vengiu labai saldumynų, nes su pirma 20 kg uužsiauginau 🙈 Jau tiek nebenorėčiau.
Turi būti viskas gerai, laikykis
Sveikutės
Aš truputį atitrūkus, baigėsi mūsų atostogos. Kažkaip stengiuosi nebegalvoti. Nežinau kada dabar darysim vėl įkėlimą, turim dar du bandymus, bet tam reikia būti Lietuvoje bent mėnesį, tai gal per Kalėdas ar kažkada, nekalbam kažkaip dar apie tai. Labai išvargino visas šitas procesas...
Labai gera girdėti kad pas jus viskas juda! Kad ir koks tas laukimasis sunkus mimozza, bet labai tau pavydžiu, aišku baltai ❤️
Garbanelele laikysiu labai stipriai kumščius už tave!!!