neduos geruoju, pasiimsiu bloguoju
Hal sakoma, kad pats geriausias sexiukas po pykčių tai gal į naudą, tik reik nueiti iki to
Hal ar susitaikei su vyru? Gausi sexiuko ar užspaus iš pykčio ir neduos?
Hal sakoma, kad pats geriausias sexiukas po pykčių tai gal į naudą, tik reik nueiti iki to
kazkaip abu atsiprasem viens kito , net nusivyliau, baisiai pasimaivyt norejau ir pabut isizeidusia
lauzt nereikes, vakar nusidaziau ryyyskiai ruzavai/raudonai plaukus, vyras sake seksova ***** galeciau eit dirbt i elita su savo (.)(.), priemiau kaip komplimenta ir dar pabuciau. Sakes ***** man
kazkaip abu atsiprasem viens kito , net nusivyliau, baisiai pasimaivyt norejau ir pabut isizeidusia
lauzt nereikes, vakar nusidaziau ryyyskiai ruzavai/raudonai plaukus, vyras sake seksova ***** galeciau eit dirbt i elita su savo (.)(.), priemiau kaip komplimenta ir dar pabuciau. Sakes ***** man
Čia cenzūra gavai?
Bliam, maudžia pilvą, matyt jau tuoj pareis mm 🙄 Gal ir gerai, beveik nebekosėju, tuoj pasveiksiu ir galėsim vėl kibti į darbus 🙂 Tik bėda, kad baigiasi ovuliacijos testukai, galvojau prasieisiu per gandrolabs.lt, nes skaičiau, kad jie patikimi, bet siaubas, viskas išpirkta 😱 Matyt vėl reikės one step pirkti, bet jų nt man meta vaiduoklius 😕
Čia cenzūra gavai?
As apakus gyvuliai net zmoniskai nusikeikti neleidzia
-hal-, man atrodo pamenu jus iš 2018 metų planavimų 🤗 Tada kartu planavosi ir narė deraramos, gal pamenate, kaip jai sekėsi, ar pavyko jai pastoti? 🙂 Atsimenu, jos vyro spermograma buvo labai prasta...
pamenu, bet kai deraramos baigesi nezinau.. kazkaip ji dingo , paskui as ilgokai nebuvau pasijungus...
Bent pralinksmini! Ir net įdomu pamatyt, kaip atrodai nu užkaitinsi visus namus greit ir nd linkiu, kad vaisingi būtų
Sveikos ! Labai džiaugiuosi už Trupinėlis, kad jai pavyko ! Linkiu lengvo nėštumo ! vis užsuku pas jus paskaitinėti, vis laukiu naujienų kada gi sekanti bus nėštukė ;))
O mes jau tuoj būsim 4mėn. Penktadienį bus 16 savaičių ;) jau jaučiu judesiukus
Eina sau, atrodo dar nesenai tik pasidalinai savo dviem juostelėm, o jau 4 mėnesiai! Kaip smagiai!!!
goodmorning, 14 Sau 2020 - 22:03, parašė: Bent pralinksmini! Ir net įdomu pamatyt, kaip atrodai nu užkaitinsi visus namus greit ir nd linkiu, kad vaisingi būtų
is ryzos i.. 3C4DDDA9-6535-49D0-97F9-863863AD44CF.jpeg 21,68KB 1 Parsiųsta kartų 62142888-DF38-4D3B-BD20-2A0034347562.jpeg 32,72KB 1 Parsiųsta kartų