Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

neduos geruoju, pasiimsiu bloguoju  :D

Hal sakoma, kad pats geriausias sexiukas po pykčių  :D tai gal į naudą, tik reik nueiti iki to  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Hal ar susitaikei su vyru? Gausi sexiuko ar užspaus iš pykčio ir neduos?  :D

Hal sakoma, kad pats geriausias sexiukas po pykčių  :D tai gal į naudą, tik reik nueiti iki to  :rolleyes: 

kazkaip abu atsiprasem viens kito  :blink: , net nusivyliau, baisiai pasimaivyt norejau ir pabut isizeidusia  :D  :rolleyes: 

lauzt nereikes, vakar nusidaziau ryyyskiai ruzavai/raudonai plaukus, vyras sake seksova *****  :lol: galeciau eit dirbt i elita su savo (.)(.), priemiau kaip komplimenta ir dar pabuciau. Sakes ***** man  :lol: 

Atsakyti

kazkaip abu atsiprasem viens kito  :blink: , net nusivyliau, baisiai pasimaivyt norejau ir pabut isizeidusia  :D  :rolleyes:

lauzt nereikes, vakar nusidaziau ryyyskiai ruzavai/raudonai plaukus, vyras sake seksova *****  :lol: galeciau eit dirbt i elita su savo (.)(.), priemiau kaip komplimenta ir dar pabuciau. Sakes ***** man  :lol:

:lol: Čia cenzūra gavai? :lol:​ 

Atsakyti

-hal-, man atrodo pamenu jus iš 2018 metų planavimų 🤗 Tada kartu planavosi ir narė deraramos, gal pamenate, kaip jai sekėsi, ar pavyko jai pastoti? 🙂 Atsimenu, jos vyro spermograma buvo labai prasta... 

Atsakyti

Bliam, maudžia pilvą, matyt jau tuoj pareis mm 🙄 Gal ir gerai, beveik nebekosėju, tuoj pasveiksiu ir galėsim vėl kibti į darbus 🙂 Tik bėda, kad baigiasi ovuliacijos testukai, galvojau prasieisiu per gandrolabs.lt, nes skaičiau, kad jie patikimi, bet siaubas, viskas išpirkta 😱 Matyt vėl reikės one step pirkti, bet jų nt man meta vaiduoklius 😕

Atsakyti

:lol: Čia cenzūra gavai? :lol: 

As apakus  :blink: gyvuliai net zmoniskai nusikeikti neleidzia  :huh2:  :D 

-hal-, man atrodo pamenu jus iš 2018 metų planavimų 🤗 Tada kartu planavosi ir narė deraramos, gal pamenate, kaip jai sekėsi, ar pavyko jai pastoti? 🙂 Atsimenu, jos vyro spermograma buvo labai prasta... 

pamenu, bet kai deraramos baigesi nezinau.. kazkaip ji dingo :unsure: , paskui as ilgokai nebuvau pasijungus...

Atsakyti

Sveikos ! Labai džiaugiuosi už Trupinėlis, kad jai pavyko ! Linkiu lengvo nėštumo ! :) vis užsuku pas jus paskaitinėti, vis laukiu naujienų kada gi sekanti bus nėštukė ;))  :4u:  :nestuke  

O mes jau tuoj būsim 4mėn. Penktadienį bus 16 savaičių ;) jau jaučiu judesiukus  :wub:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Bent pralinksmini! Ir net įdomu pamatyt, kaip atrodai  :wub:  nu užkaitinsi visus namus greit ir nd linkiu, kad vaisingi būtų  :nestuke​ 

Atsakyti

Sveikos ! Labai džiaugiuosi už Trupinėlis, kad jai pavyko ! Linkiu lengvo nėštumo ! :) vis užsuku pas jus paskaitinėti, vis laukiu naujienų kada gi sekanti bus nėštukė ;))  :4u:  :nestuke  

O mes jau tuoj būsim 4mėn. Penktadienį bus 16 savaičių ;) jau jaučiu judesiukus  :wub:  :yahoo:​ 

Eina sau, atrodo dar nesenai tik pasidalinai savo dviem juostelėm, o jau 4 mėnesiai! Kaip smagiai!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Bent pralinksmini! Ir net įdomu pamatyt, kaip atrodai  :wub:  nu užkaitinsi visus namus greit ir nd linkiu, kad vaisingi būtų  :nestuke​ 

Tikrai kaip greit lekia tas laikas,  :bigsmile: nuostabus jausmas tie judesiukai  :ax:​ ar žinai ko laukiesi?

Atsakyti

pamenu, bet kai deraramos baigesi nezinau.. kazkaip ji dingo :unsure: , paskui as ilgokai nebuvau pasijungus...

Aišku... Na tikiuosi, kad pavyko jai pastoti ir viskas gerai susiklostė 🙂

Atsakyti

goodmorning, 14 Sau 2020 - 22:03, parašė: Bent pralinksmini! Ir net įdomu pamatyt, kaip atrodai :wub: nu užkaitinsi visus namus greit ir nd linkiu, kad vaisingi būtų :nestuke

is ryzos i..Priedas  3C4DDDA9-6535-49D0-97F9-863863AD44CF.jpeg   21,68KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  62142888-DF38-4D3B-BD20-2A0034347562.jpeg   32,72KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti