Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Tai gal mmm turėjo būt tą savaitę?

Nepabėkit iš čia dar merginos, nepalikit maęs vienos :). Bent savo gerom naujienom man kompaniją palaikykit :)

Ir aš taip manau, kad dėl to galėjo mausti. Man mmm turėjo prasidėdi 08.09-10 d. Jau prabėgo savaitė nuo teigiamo testo  :wub:​ 

Atsakyti

Ir aš taip manau, kad dėl to galėjo mausti. Man mmm turėjo prasidėdi 08.09-10 d. Jau prabėgo savaitė nuo teigiamo testo  :wub:​ 
Kaip faina 💞. Bet ir anksti tau pykinimai prasideda, gal dvinukai 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 17 rugpjūčio 2020 - 12:28

Kaip faina 💞. Bet ir anksti tau pykinimai prasideda, gal dvinukai 😁
Nemanau  :D Nors foliai buvo du panašaus dydžio, tik klausimas ar abu užaugo. Manau būtų buvę didesni skaičiukai kai pirmadienį dariausi  :hmm: o buvo 135, o ir laiką atitiko 4 savaičių  :) Tik prg labai didelis buvo 181  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 17 rugpjūčio 2020 - 12:56

Sveikos! Nepabėgsiu, dar bent kol nėra patvirtinta, kad pavyko viskas :) 

Mimozza, kaip gera girdėti, kad viskas vyksta ir, kad dvynukai, tai būtų tik dvigubas džiaugsmas ❤️

O man šiandien PRG patikrino, tai 417nmol/L.  Tai čia labai daug, bet aš žvakutes su juo naudoju ir seselė sakė, kad čia labai gerai, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir padės šie skaičiai įsitvirtinti, o gal jau įsitvirtino, pasvajoju  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos! Nepabėgsiu, dar bent kol nėra patvirtinta, kad pavyko viskas :)

Mimozza, kaip gera girdėti, kad viskas vyksta ir, kad dvynukai, tai būtų tik dvigubas džiaugsmas ❤️

O man šiandien PRG patikrino, tai 417nmol/L.  Tai čia labai daug, bet aš žvakutes su juo naudoju ir seselė sakė, kad čia labai gerai, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir padės šie skaičiai įsitvirtinti, o gal jau įsitvirtino, pasvajoju  :rolleyes:​ 

Būtų nerealu dvynukai, bet manau kad apsigyveno tik vienas, po dviejų savaičių jau žinosiu  :wub: 

O kaip jautiesi? Gal ką jauti kitaip  :ax:​ 

Atsakyti

Būtų nerealu dvynukai, bet manau kad apsigyveno tik vienas, po dviejų savaičių jau žinosiu  :wub:

O kaip jautiesi? Gal ką jauti kitaip  :ax:​ 

Bet sveikinu, nu kaip gera, kad apsigyveno, o kiek jau nesvarbu, svarbu sveiki  :4u:

O as tai kartais jaučiu maudimą, bet nežinau ar jis kažką reiškia, kai ten tiek visko leista ir daryta, o šiaip nuo vakar apetitas atsirado, kad jau užsimanau valgyt ir reikia čia ir dabar, ko anksčiau nebūdavo, bet gal šiaip pramušė ant maisto pagaliau, nes esu numetus svorio ir apetito visai nebūdavo. Tai vat tiek iš mano fronto. Nusipirkom ankstyvų testą ir ryt sakėm su vyru gadinsim, norisi vis tiek mums pagadinti  :rolleyes: žinom, kad ir ką parodys, nieko nereikš, bet rankos vis tiek niežti  :D

Atsakyti

Garbanelele, kaip tu?  :huh2:​ 

Atsakyti

Garbanelele, kaip tu?  :huh2:​ 

Labas. Niekaip. Laukiu, laukiu, laukiu... Ciklas į antrą pusę persirito, teplioja kaip visad. O daugiau nieko. "Atostogos" tęsiasi :)

Atsakyti

Kaip jūs, damutės?

Atsakyti

Goodmorning ar jau gadinai nt?  :ax:​ 

Atsakyti

Aš gadinau ir buvo balta balta... :unsure:  Sakėm daugiau nebesidarysim iki termino  :dry2:​ 

Atsakyti

Aš gadinau ir buvo balta balta... :unsure:  Sakėm daugiau nebesidarysim iki termino  :dry2:​ 

Tikrai nereikia. Kai nedari, tada tiesiog spirgi iš nekantrumo. O kai padarai, tada tik nerviniesi, jei nepamatai ko tikiesi. Laikykis, dar daug laiko  :4u:​ 

Atsakyti