Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Labai super naujienos. Lauksim tolimesnių naujienų iš tavęs  :)​ 

Būtinai, ryt laukiam iš Garbanelele naujienų! 

Atsakyti

Garbanelele ar jau buvai pas ginę?  :)​ 

Atsakyti

Garbanelele ar jau buvai pas ginę?  :)​ 

Jau buvau. Pasikalbėjom lašiuką ir tiek. Tas "kas nors kitaip" tai lauksim kito ciklo. Mėginsim kelti ruoštam cikle. Tai nuo ciklo pradžios vaistais auginsim gleivinę. Tiek ir žinių. Laukti, laukti ir dar kartą laukti. Sakė jei mums trūks plyš be proto norisi kuo skubiau, tai galima ir šitą ciklą kelt, bet siūlo pamėgint ruoštam cikle, nes natūraliam kėlėm.

Atsakyti

Jau buvau. Pasikalbėjom lašiuką ir tiek. Tas "kas nors kitaip" tai lauksim kito ciklo. Mėginsim kelti ruoštam cikle. Tai nuo ciklo pradžios vaistais auginsim gleivinę. Tiek ir žinių. Laukti, laukti ir dar kartą laukti. Sakė jei mums trūks plyš be proto norisi kuo skubiau, tai galima ir šitą ciklą kelt, bet siūlo pamėgint ruoštam cikle, nes natūraliam kėlėm.

Įsivaizduoju kaip tas laukimas žudo  :unsure: Gal kaip nors "sudirbs" kitaip organizmas kai jį paruoš ir lengviau bus žirniukui įsitvirtinti.

Tiesa dariausi hcg ir prg. Tai hcg 135, o prg 181  :ax:​ 

Atsakyti

Kaip smagu, mimozza, kad skaičiukai jau nemaži :). O prg tai superinis. Aš kai kartu hcg dariausi buvo tik 39 nmol/l. Kokiais vienetais tavasis prg?  Klausiau gydytojos dėl prg, tai atseit geras.

To ir tikimės, kad kažkaip suveiks. Sako deja nėra kažkokios vienos tabletės ar būdo, kad garantuotų nėštumą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 11 rugpjūčio 2020 - 20:56

Mimoza kokie skaičiukai! Kaip gera  :4u:

Garbanelele na dabar laukimas, bet kaip gerai, kad yra dar galimybė kitą ciklą vėl kartoti, tai super, lauksim kito ciklo ir laikysim kumščius  :wub:

O man ryt jau punkcija, ar kaip ten ji, tai jau vyks veiksmai ir man pagaliau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Garbanelele na dabar laukimas, bet kaip gerai, kad yra dar galimybė kitą ciklą vėl kartoti, tai super, lauksim kito ciklo ir laikysim kumščius  :wub:

O man ryt jau punkcija, ar kaip ten ji, tai jau vyks veiksmai ir man pagaliau  :rolleyes:​ 

Laikysiu kumščius už tave. Lauksim naujienų :). Kaip savijauta? Netempia pilvo apačios? Gal ir sakė, bet paketą pasiimk, gali truputį pateplioti po visko.

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Kaip smagu, mimozza, kad skaičiukai jau nemaži :). O prg tai superinis. Aš kai kartu hcg dariausi buvo tik 39 nmol/l. Kokiais vienetais tavasis prg?  Klausiau gydytojos dėl prg, tai atseit geras.

To ir tikimės, kad kažkaip suveiks. Sako deja nėra kažkokios vienos tabletės ar būdo, kad garantuotų nėštumą. 

Prg nmol/l ir aš nesitikėjau tokio didelio, aš jį tikrinausi ar pakankamas nes duphą geriu. Tai ramiau iš kart kad geras jis man  :) 

Mažyliai patys pasirenka kada jiems ateiti, aš visiškai nesitikėjau  :nestuke  Juk ciklas buvo nurašytas, foliai nepakankamo dydžio ir tik bum įvyko stebuklas  :wub: 

Laikysiu🤞kad viskas praeitų per punkciją sklandžiai, o paskui gerai vaisintūsi ir dalytūsi  :)​ 

Atsakyti

Laikysiu kumščius už tave. Lauksim naujienų :). Kaip savijauta? Netempia pilvo apačios? Gal ir sakė, bet paketą pasiimk, gali truputį pateplioti po visko.

Nesakė, tai pasiimsiu, dėkui! Vakar tai ryte palaksčiau po pardes greitu žingsniu, tai po pietų susirietus vaikščiojau, tempia man ta pilvo apačią ir vaikštau, kaip višta su kiaušiniais  :blink:  :D  ir karštis muša ir bloga lengvai būna  :huh2: šiandien tik 16val, tai tas laukimas dabar  :unsure:

Mimoza, tu čia tikrai šovei netikėtai, kažkaip net viltis ir tikėjimas kitoks pasidaro, ačiū, kad daliniesi! Labai gera, kad vyksta stebuklai  :wub:​ 

Atsakyti

Taigi suprask, kad nori. Aš naudojau utrogestan ir crinone, dėjausi į makštį, ir toks sakyčiau mažokas buvo. Nes mano natūralus vos mažesnis buvo, 34. Bet, kiek gydytojų, tiek nuomonių. 

Atsakyti

Taigi suprask, kad nori. Aš naudojau utrogestan ir crinone, dėjausi į makštį, ir toks sakyčiau mažokas buvo. Nes mano natūralus vos mažesnis buvo, 34. Bet, kiek gydytojų, tiek nuomonių. 

Tas tiesa dėl gydytojų nuomonių. 🙄 Bet kai tiek daug vartojant prg norėtųsi, kad didesnis skaičiukas būtų. Matyt sunkiau tau savinasi organizmas  :hmm:​ 

Atsakyti

Goodmorning​, kaip tu?

Atsakyti