Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2020 m. Kartu planuoti smagiau.

Labai gaila, Avonuke  :4u: . Stiprybės nepasiduoti :). Ar darė kokius nors tyrimus, kad išsiaiškint dėl ko taip vyksta?

Labas rytas , kadangi nėštumas buvo beveik penkių mėnesių gimdyt teko jau pačiai :(  , viską surinko ir sakė siųs tyrimams , bet gydytoja perspėjo , jog greičiausiai taip nieko ir nesužinosim . Geriausiu atveju bus  parašyta , kad buvo apsigimimas . Rytoj vizitas pas gydytoją tai jau turėčiau sužinot ar gavo kokį atsakymą .

Nežinau ar taip gali būti, bet galvoju,  jog dėl kažkokių priežasčių negaliu išnešiot berniukų... Gal būna kokie apsigimimai , ar ligos?  Juk su dukromis visi nėštumai praėjo gerai . O va su berniukais atrodo viskas  buvo gerai , jau praeina tos pavojingiausios savaitės , o nuėjus įprastam pasitikrinimui echoskopu pamato, kad jau sustojusi širdutė :(

Atsakyti

Labas rytas , kadangi nėštumas buvo beveik penkių mėnesių gimdyt teko jau pačiai :(  , viską surinko ir sakė siųs tyrimams , bet gydytoja perspėjo , jog greičiausiai taip nieko ir nesužinosim . Geriausiu atveju bus  parašyta , kad buvo apsigimimas . Rytoj vizitas pas gydytoją tai jau turėčiau sužinot ar gavo kokį atsakymą .

Nežinau ar taip gali būti, bet galvoju,  jog dėl kažkokių priežasčių negaliu išnešiot berniukų... Gal būna kokie apsigimimai , ar ligos?  Juk su dukromis visi nėštumai praėjo gerai . O va su berniukais atrodo viskas  buvo gerai , jau praeina tos pavojingiausios savaitės , o nuėjus įprastam pasitikrinimui echoskopu pamato, kad jau sustojusi širdutė :(

Nebandėt klaust pas gydytoją ar taip gali būti? O šiaip jei einate giliau, reikėtų pažiūrėti ar šeimoje vyro ar jūsų nebuvo kažkokių bėdų su berniukais, ar kažkas kažko nėra pridaręs ir pačiai sau užduoti klausimus kaip ir ką mąstote pasąmoningai šia tema. Svarbiausia neužsidėti sau programos, kad negalite berniuko išnešioti, kalbėti sau, kad aš lengvai galiu išnešioti ir pagimdyti sveiką berniuką. Ar kažkas panašaus.  :wub:​ 

Atsakyti

Laikykitės, viskas bus gerai.

Aš manau, kad jums su vyru pas genetikus reiktų apsilankyti. Tiesiog kad ir dėl savęs.

Atsakyti

Goodmorning, kada tau vizitas? Kaip jautiesi?

Aš ryt lėksiu pas gydytoją, tikiuosi OV ruošiasi vykti ir spėsiu dar, nes jau bus 10 cd.

Atsakyti

Labas rytas :) Aš su netikėtom naujienom :wub:

Priedas  IMG_20200810_095656.jpg   59,79KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Goodmorning, kada tau vizitas? Kaip jautiesi?

Aš ryt lėksiu pas gydytoją, tikiuosi OV ruošiasi vykti ir spėsiu dar, nes jau bus 10 cd.

Gero vizito  :) Ir laikau sukryžiavus 🤞 kad viskas vyktų kaip turi būti  :)​ 

Atsakyti

Wow kokios naujienos, net širdis suspurdėjo  :wub:  :wub:  :wub: . Kaip smagu, kad visgi ppadėjo tie visi vaistai ir stimuliavimas, vadinasi tiek ir tereikėjo stebuklui. Laikysiu kumštukus, kad viskas klostytųsi sklandžiai tau ir toliau :). Jetau kaip faina :)

Dar ryte pagalvojau apie tave, kaip tau su mmm, nes lyg ir turi būt jau tuoj :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 10 rugpjūčio 2020 - 10:24

Wow kokios naujienos, net širdis suspurdėjo  :wub:  :wub:  :wub: . Kaip smagu, kad visgi ppadėjo tie visi vaistai ir stimuliavimas, vadinasi tiek ir tereikėjo stebuklui. Laikysiu kumštukus, kad viskas klostytųsi sklandžiai tau ir toliau :). Jetau kaip faina :)

Dar ryte pagalvojau apie tave, kaip tau su mmm, nes lyg ir turi būt jau tuoj :)

Kol kas dar nedėkosiu  :)​ 

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20200810_095656.jpg

Eina sau!!!!! Nu labai labai tyliai, bet beproto džiaugiuosi  :4u:  :4u:

Aš tai kaip tik už pusvalandžio vizitą turiu, tai suka viską  :unsure:​ 

Atsakyti

Eina sau!!!!! Nu labai labai tyliai, bet beproto džiaugiuosi  :4u:  :4u:

Aš tai kaip tik už pusvalandžio vizitą turiu, tai suka viską  :unsure:​ 

Kaip sekėsi pas ginę?  :)​ 

Atsakyti

Kaip sekėsi pas ginę?  :)​ 

Viskas gerai, 7 mato jau tokius potencialius kiausinėlius, trečiadienį jau ims juos, tai poryt  :rolleyes: ir po to jau kai paims sakė žiūrės kada darys įdėjimą, tai kaip jau viskas greit  :yahoo:​ 

Atsakyti

Viskas gerai, 7 mato jau tokius potencialius kiausinėlius, trečiadienį jau ims juos, tai poryt  :rolleyes: ir po to jau kai paims sakė žiūrės kada darys įdėjimą, tai kaip jau viskas greit  :yahoo:​ 

Labai super naujienos. Lauksim tolimesnių naujienų iš tavęs  :)​ 

Atsakyti